Adriana83 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (29.12.2016 16:02:57)
|
Uzasno sam besna,ujedala bih! I nemocna i tuzna i ma ne znam vise ni sama... Ova godina nam je bas teska,poslednjih par meseci narocito.Mm je bio dugo na bolovanju zbog povrede i plata je naravno srezana. Ni sama ne znam koliko cu jos moci da presipam iz supljeg u prazno.Racuni se samo gomilaju,oglasila sam gomilu stvari da prodam zbog praznika,da deci makar malo ulepsam. Izmedju ostalog i nov mobilni koji sam uzela uz paket u telenoru. Imam komsiju,zivi preko puta mene.Ne vidjamo se cesto jer mnogo radi bukvalno od jutra do mraka.Popijemo kafu kad ima vremena a sa njegovom zenom redovno kafenisem.Moja deca se druze sa njihovom decom.Spremam im redovno peciva kad je njihovim klincima rodjendan,bez nadoknade,naravno, jer smo dobri.NJihovog klinca vec dve godine vodim i vracam iz vrtica,sad vec skole. I zamoli mene komsija da mu dam telefon,njegov je totalno otisao,treba mu za posao a placa za 7 dana. Kazem mu da mi pare stvarno trebaju,deci za paketice,zamolim ga lepo da ako kaze za 7 onda to i bude za 7 dana. Obeca,ma nema problema pa Boze moj,komsije smo,druzimo se ,dobri smo! Pa nece me valjda za****ti. Vec danima me zavlaci,ne javlja se na telefon,kad se i javi obeca da dolazi uvece i naravno,ne dodje.Odselio se od zene pre par dana,ona ostala sa klincima [sm=smiley13.gif] Racuni neplaceni,paketica nema,o novogodisnjoj trpezi mogu samo da mastam. Ja u kuci 2000 do 6. januara.... Juce mi dete daje 70 dinara dzeparca sto joj je ostalo ,kaze evo ti mama da nam napravis kolace za novu godinu... [sm=smiley19.gif] Dusa mi se raspada...
|
|
|
|