IvanaSK RR -> RE: Tema za istreanje negativne energije - XI deo (30.9.2016 9:27:06)
|
Kupila sam nov telefon pre mesec ipo. Odmah je krenuo da zeza sat na telefonu, kasni. I to mi je problem zbog alarma. Vratila na fabricka podešavanja i opet isto. Problem je što se to ne dešava svaki dan, nekad dva dana zaredom, nekad nedelju dana radi normalno. Oni mi rekli da vratim na fabricka podešavanja. I opet isto. Na kraju im posaljem telefon (o mom trosku) i u galeriji ostavim slike ekrana da ne bude da izmisljam. Sat na ekranu pokazuje tacno vreme, ali telefonski sat, u gornjem desnom uglu kasni. Urade rifres, ili sta vec, pet dana telefon bio kod njih. Poslat mi prekjuce. I od sinoć opet isto! Malo pre zvala, kaze probajte sa jednom karticom. Aman, bre, ne interesuje me da li radi sa jednom karticom. Hoću da radi sa obe! Da pošaljem telefon da bude neko vreme kod njih! Ma nemoj, uzela sam telefon da bi bio mesec dana u servisu!?! I opet bi naravno to slanje tamo, ovamo bilo o mom trosku! Poludela sam!
|
|
|
|