mali_mis -> RE: Tema za istreanje negativne energije - XI deo (14.9.2016 15:43:31)
|
Pre 2 dana mi konacno stigne mail od lilly da mi je ona njihova kartica stigla u radnju tu kod mene u blizini. I kao u prilogu imam barkod koji treba da pokazem. Kao kreten sam blejala u onaj mail narednih pola sata trazeci taj barkod. Kad eto novi mail, opet od njih, izvinjavaju se barkod mi nije potreban jer sam online popunila pristupnicu, i da mogu bez njega po karticu. Reko, super. Malopre, odem do prodavnice, ona disacica za vrat mi odvali "Ne mozete tek tako da banete i trazite svoju karticu, kako ja da znam da je to bas vasa kartica". Pa, mislim se kozo jedna nisam banula vec sam sasvim normalno usla, nisam te spopala, vec sam sasvim fino prisla i ljubazno te pitala. A onda je pocela kako je taj barkod jako bitan podatak, i da ni jedan podatak cak ni jmbg nije bitan kao taj, kako ne moze ona meni dati bilo koju karticu, pa mi pokazuje kako izgleda barkod, kao da sam juce opizdila sa Marsa pa nemam pojma. Sto me nerviraju takve osobe [sm=hudicek1.gif] Ako je problem izmedju njih u doticnoj prodavnici i onih koji izdaju kartice, onda nek ga resava sa njima, a ne da mi pametuje, nije mi prvi put da sam u nekoj radnji uzimala bilo kakvu karticu, svuda su bili ljubazni i fini. Ugl. sibnula sam im mail, fino i ljubazno, takva sam ja [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|