RE: Tema za istreanje negativne energije - XI deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

BubaBubica -> RE: Tema za istreanje negativne energije - XI deo (7.5.2016 16:54:29)

Ja se nadam da se dete negde zavuklo negde u blizini, joj kako je mogao toliko da odluta za jednu noć? [sm=smiley13.gif]

choopa choops -> RE: Tema za istreanje negativne energije - XI deo (7.5.2016 19:40:12)

Mnogi smatraju da nije otišao daleko, nego da se ili negdje sakrio u blizini, ili upao u neki šaht ili ono treće najgore, otišao put Morače. Jer njegovi roditelji kažu kako on obožava vodu. Zato najviše i traže u tom području blizu njegove kuće.
A opet s druge strane, na internetu postoji mnogo slučajeva gdje su se autistična djeca gubila i šetala i preko 3km. [sm=smiley13.gif]

branki* -> RE: Tema za istreanje negativne energije - XI deo (8.5.2016 4:07:53)

Covece[sm=smiley13.gif]jos ga nisu nasli[sm=smiley13.gif]

choopa choops -> RE: Tema za istreanje negativne energije - XI deo (8.5.2016 15:59:20)

Nisu branki [sm=smiley13.gif] Ja ne mogu da kažem koliko sam srećna što ima toliko dobrih ljudi, spasilačkih službi iz drugih zemalja (čiju su pomoć naši odbili!!!!!!), roditelja autistične djece iz svih krajeva bivše juge, djece, starih ljudi koji učestvuju u potrazi. Ali se sad već bojim [sm=smiley19.gif]

branki, moram te nešto pitat, možda bi trebali pisati u temi autizam, ali...da li si razmišljala o ovim narukvicama? Nemoj pogrešno da me shvatiš, ali u grupi na FB ima dosta postova gdje jadni roditelji iz Srbije, BiH autističara kažu kako su i njihova djeca gubila (srećom su svi odreda pronađeni nakon kratkog vremena). Realno, to bi nam svima možda bilo potrebno, ali za njih pogotovo. Znaš li koliko su one u upotrebi u Srbiji, ili uopšte u okruženju? Kakav je tvoj stav o tome?[sm=zmeden.gif]

branki* -> RE: Tema za istreanje negativne energije - XI deo (8.5.2016 16:36:38)

Choopo,ja sam celu noc razmisljala o malom ognjenu i bojim se da nije najgore[sm=smiley13.gif]heej,cetiri dana ga nema,mislim sta je jeo,sta je pio,nema vode,hrane,bos je.uzas,uzas!
Ja sad od tebe cujem za te narukvice.i ako je tako,nesto na foru nekog gps- a,je li,pa da moze osoba da se locira,onda sve pozitivno,naravno.mislim,oni su nepredvidivi,misli im za sekund odu nekud,ko zna,treba covek biti oprezan.ne znam samo je li stetno nositi tu narukvicu stalno,mislim imali kakvog zracenja ili nekog emitovanja ili sta vec.
Tuga,jadni roditelji,a i on!

eca89 -> RE: Tema za istreanje negativne energije - XI deo (16.5.2016 17:42:25)

Choopo, baš mi je žao, rastužila sam se, kako je ovaj život nepravedan![sm=smiley19.gif]!

emicaa -> RE: Tema za istreanje negativne energije - XI deo (16.5.2016 17:50:28)

Pročitah i ja jutros da su ga našli [sm=smiley19.gif] mrvica mala [sm=smiley13.gif]

isidora88 -> RE: Tema za istreanje negativne energije - XI deo (16.5.2016 18:17:30)

Emice sta se desilo? Znam da je nestao, jel ziv?[sm=smiley13.gif]

vocicana -> RE: Tema za istreanje negativne energije - XI deo (16.5.2016 19:33:35)

Nije ziv, nasli su ga mrtvog. Jadno dete i jadni roditelji. Tuga[sm=smiley19.gif]

isidora88 -> RE: Tema za istreanje negativne energije - XI deo (16.5.2016 20:33:11)

Uf[sm=smiley19.gif] strasno. Kod nas jos nisu nasli devojcicu sto je nestala dok je vozila kajak[sm=smiley13.gif]

choopa choops -> RE: Tema za istreanje negativne energije - XI deo (16.5.2016 20:53:47)

eco vjeruj mi tužna sam kao da je neko moj u pitanju [sm=smiley19.gif]

Tužna i bijesna sam zbog mnogo stvari koje se tiču samog slučaja, ali jedno je siguno njega više nema i više ništa nije važno! [sm=smiley13.gif]

branki* -> RE: Tema za istreanje negativne energije - XI deo (16.5.2016 21:33:22)

Upravo tako!ja sam sinoc procitala,mnogo sam tuzna[sm=smiley13.gif]jadni roditelji,jadan malecki[sm=smiley13.gif]

choopa choops -> RE: Tema za istreanje negativne energije - XI deo (16.5.2016 22:18:08)

Ono što su ti roditelji nesrećni doživjeli od pojedinih ljudi, ja ne bih poželjela ni najgprem neprijatelju. Duša mi se cijepala kad sam danas vidjela intervju oca [sm=smiley19.gif]

serpica -> RE: Tema za istreanje negativne energije - XI deo (16.5.2016 22:28:16)

Chupa sta je bilo?[sm=smiley13.gif] sta su lose doziveli? Mislim,sta moze biti gore od gubitka deteta? [sm=smiley13.gif] ja nisma citala da su ga nasli..

choopa choops -> RE: Tema za istreanje negativne energije - XI deo (16.5.2016 22:46:29)

Pitanje je šta nisu? [sm=smiley19.gif]

Od prvoga dana ova potraga ne ide kako je trebalo...Ja ne mogu da se ne zapitam šta misle ovi iz MUP-a što su odbili pomoć ronilaca iz BiH? Jer, možda bi ga onda našli ranije. To ne bi promijenilo krajnji ishod, ali svejedno. Na svako pitanje i insistiranje na jačoj angažovanosti sržave u istrazi, bili bi ućutkani. Bila je otvorena grupa na FB za pronalaženje djeteta. Iako je ideja od samoga starta bila dobra i u grupi se nalazio veliki broj roditelja malih autista, stručnjaka, ljudi dobre volje, tragača, na kraju se pretvorila u pakao. Od pojednih samovoljnih administratora koji su prekidali svaki konstruktivan predlog da se utiče na policiju, do njihovog neznanja da izbacuju važne info, a sporedne sklanjaju, do raznih likova koji su se tu bili učlanili i lupetali gluposti. Analizirali roditelje, govorili da se otac smješka, da se redovno brije, daje intervjue... Tragali po crtežima raznih vidovnjaka. Nakon nekoliko dana potrage, javila se neka žena, vidovnjakinja, da navodno zna gdje je Ogi i da je on u stričevoj ili očevoj kući. Odjednom nastaje gungula, ljudi hrle kod čovjeka, napadaju ga, da hće da mu provale u kuću ili u kuću bratovu, zovu policiju, prave skandal. Snimaju ga kamerom, on ih tjera. Na kraju izbacuju snimak na FB, pljuvaju ga, govore da je ubica....Ma svašta, svašta!

Tužno i nečovječno [sm=smiley13.gif]

17 joka -> RE: Tema za istreanje negativne energije - XI deo (17.5.2016 0:23:01)

Strasno čitam i nemam reci[sm=smiley19.gif]

branki* -> RE: Tema za istreanje negativne energije - XI deo (17.5.2016 7:37:44)

Ja,boze,strasno!citala sam sve na internetu,kako su optuzivali da je hteo da naplati osiguranje i da je namerno negde ogija zatvorio,a u to za tu gataru sam cula,na strasno!i kad je coveku najteze,ne moze biti miran u svom bolu,a da budale ne trtljaju!

nikiteki -> RE: Tema za istreanje negativne energije - XI deo (17.5.2016 8:13:19)

Sad procitah, strasno.

serpica -> RE: Tema za istreanje negativne energije - XI deo (17.5.2016 8:17:17)

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Od prvoga dana ova potraga ne ide kako je trebalo...Ja ne mogu da se ne zapitam šta misle ovi iz MUP-a što su odbili pomoć ronilaca iz BiH? Jer, možda bi ga onda našli ranije. To ne bi promijenilo krajnji ishod, ali svejedno. Na svako pitanje i insistiranje na jačoj angažovanosti sržave u istrazi, bili bi ućutkani. Bila je otvorena grupa na FB za pronalaženje djeteta. Iako je ideja od samoga starta bila dobra i u grupi se nalazio veliki broj roditelja malih autista, stručnjaka, ljudi dobre volje, tragača, na kraju se pretvorila u pakao. Od pojednih samovoljnih administratora koji su prekidali svaki konstruktivan predlog da se utiče na policiju, do njihovog neznanja da izbacuju važne info, a sporedne sklanjaju, do raznih likova koji su se tu bili učlanili i lupetali gluposti. Analizirali roditelje, govorili da se otac smješka, da se redovno brije, daje intervjue... Tragali po crtežima raznih vidovnjaka. Nakon nekoliko dana potrage, javila se neka žena, vidovnjakinja, da navodno zna gdje je Ogi i da je on u stričevoj ili očevoj kući. Odjednom nastaje gungula, ljudi hrle kod čovjeka, napadaju ga, da hće da mu provale u kuću ili u kuću bratovu, zovu policiju, prave skandal. Snimaju ga kamerom, on ih tjera. Na kraju izbacuju snimak na FB, pljuvaju ga, govore da je ubica....Ma svašta, svašta!

O Boze dragi... strasno [sm=smiley19.gif]

Didy -> RE: Tema za istreanje negativne energije - XI deo (17.5.2016 9:32:41)

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Neverovatno. Nama je sve postalo rijaliti program. Čitala sam da je dečak nestao, ali nisam znala za ove detalje. Tužno. Roditeljima pored sve njihove muke natovariše još pritisak mediji i besposleni likovi i frikovi. U šta se pretvaramo? Nestaje svake ljudskosti.

isidora88 -> RE: Tema za istreanje negativne energije - XI deo (17.5.2016 9:42:38)

Strasno, kakav cirkus ljudo prave za medijskog prostora[sm=hudicek1.gif]
I onaj ceo haos sa nekom pevacicom kod nas, svaki dan nivine pisu o tome iako je proslo 2 meseca, ali to je "senzacija", uzas, u sta smo se pretvorili, da ljudi nemaju saosecsnja nego odmah optuzuju i napadaju.

Didy -> RE: Tema za istreanje negativne energije - XI deo (17.5.2016 10:01:42)

IZVORNA PORUKA: isidora88

Strasno, kakav cirkus ljudo prave za medijskog prostora[sm=hudicek1.gif]
I onaj ceo haos sa nekom pevacicom kod nas, svaki dan nivine pisu o tome iako je proslo 2 meseca, ali to je "senzacija", uzas, u sta smo se pretvorili, da ljudi nemaju saosecsnja nego odmah optuzuju i napadaju.

Da, isti slučaj. Je l još nisu ništa konkretno otkrili povod tog ubistva?

choopa choops -> RE: Tema za istreanje negativne energije - XI deo (17.5.2016 13:28:09)

95% ljudi je bilo divno, išli da traže, pomažu. Ma zaista jedan odziv građana kakav se rijetko pamti. I onda se nađu ove budaletine...Strašno.

Da, čitala sam u novinama za tu neku pjevačicu i sve što se pisalo. Grozno. [sm=smiley13.gif]

vonavoj -> RE: Tema za istreanje negativne energije - XI deo (1.6.2016 17:13:17)

Sta znaci biti samohran!!!? Ma je[sm=smiley35.gif].. nikad necu razdvajati svoju decu,nema nista gore od ociglednog razdvajanja i pomoci samo jednom detetu!! Za jedno moze sve,i hirove.a za drugo nista..
I sto su moja deca toliko baksuzasta da nemaju nijednu babu koja moze da ih cuvva,najvise se secam detinjstva sa babom! A moje moraju celo leto u dezurne vrtice..jer su gdje babe sebicne! Bas sam negativna!!!

Sanjica26 RR -> RE: Tema za istreanje negativne energije - XI deo (1.6.2016 17:43:16)

Von[sm=smiley31.gif] Da sam bliza da ih uzmem kod sebe i da ih ja cuvam. Znam kako ti je. Osim sto su moja deca preko leta kod kucе, jer imam letnji raspust.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>