choopa choops -> RE: Tema za istreanje negativne energije - XI deo (6.5.2016 15:16:33)
|
Bijesna!!!! Je*em ti držvu u kojoj živim i sve rukovodioce! Ja ne znam da li sam ja luda ili šta? Da li je normalno da se dijete, autistično, izgubi, a da država prepusta građanima organizaciju oko potrage? Da li je normalno da dva dana ne znaju da se organizuju? Da li je normalno da nemamo pse tragače, a da oni ne angažuju iz susjednih država? Da li je normalno da angažuju stotine policajaca da zaustavljaju saobraćaj kroz druge gradove isprovode političare na kongres u Budvi, a da ne mogu da ih pošalju da traže ovo nesretno dijet i da objasne gostujućim političarima da imaju važnija posla nego da se trude da se njihove gu*ice voze 100km/h? da li je normalno da administratori FB grupe za pomaganje u potrazi za dječakom, smatraju da su ljudi koji pružaju ovakve kritike na račun rada države i policije, samo rušitelji države? Daa li je normalno da se neki tinejdžeri spradju sa cijelom ovom situacijom i objavljuju da su našli dijete, da su čuli krike, da su našli jaknu i td.? Da li je normalno da tek treći dan angažuju helikopter? Da li je normalno da građani moraju da idu u policiju da bi pisali molbu i skupljali potpise da se isti angažuje? Da li je normalno da građani kontaktiraju službe spasavanja iz susjednih država i mole ih da pomognu? Bijesna sam i plače mi se![sm=smiley19.gif] A ponosna na sve mnogobrojne građane koji su se srcem uključili u cijelu akciju. Neka vam Bog da snage da istrajete i pronađete ovo dijete živo i zdravo.[sm=smiley27.gif]
|
|
|
|