bojana92 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (10.12.2015 23:18:25)
|
IZVORNA PORUKA: veselica Bojana nije problem sto zelis nagradu za svoju bebu,problem je sto si pisala po svim temama samo kratke recenice bez smisla.Ako te je Lesica licno opomenula i zapretila privremenim banovanjem,verovatno si dosta pravila prekrsila.Mi zene koje smo uvek ovde sve primetimo i cim nam nesto zasmeta mi pisemo u kafani.Cim znas sta smo pisale znas i da se tamo druzimo i da si nas i tamo citala pa si mogla i tamo da kuckas sa nama,da se predstavis i da se bolje upoznamo.Meni nije problem kada neko nov osvoji nagradu,ali mi smeta bahato ponasanje.Imamo i clanove koji nas posecuju samo kada su igre,pa je i to ruzno.Postuj pravila i svrati u kafanu da se druzis sa nama,fine smo mi[sm=smiley36.gif] Ok,slazem se sa tobom,sto tice pravila,al ko je prvi primetio mogao je napisati u poruci,a ne javno,al ok. Na neke teme sto sam otvorila i pisala postove,nije bilo pisano bas odavno,pa sam odgovarala na pitanja ,ili delila savet,zavisi sta je bilo vezano za temu. Ne mogu bas svaki put da pisem po dva tri reda,retko ko i da pise tako,kad drugi pisu po par reci nije problem kad ja napisem odmah problem.Valjda ce se ovo sve srediti.
|
|
|
|