bojana92 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (10.12.2015 22:57:19)
|
E ovako,moram napisati sta imam inace cu poceti da ujedam od nervoze,koja me drzi jos od sinoc.Posto sam videla da se pise da sam samo ja aktivna kad krene zatisje na forumu,niko se nije zapitao zasto sam bas tada aktivna,da li mozda tada imam najvise vremena da pisem i slicno.Sto se pisanja postova tice u raznim temama,htela sam napisati sto veci br postova,i pokusati da osvojim nagradu nestle,a ujedno da neka iskustva podelim i sa Vama.Pisajuci postove u nekim temama videla sam osobu "novajliju" (kako Vi kazete),koja je igrala jednu od proslih nagradnih igri,krseci pravila foruma,ali nigde nije opomenuta.Vec dve godine sam na forumu,druzila se sa Vama,razmenjivala iskustva,trazila savete,osvajala neke nagrade,ali mi se nikad do sad nije desilio,da budem opomenuta zbog pravila,niti da se moje ime toliko spominje u negativnom smislu.Ako sam krsila pravila,mogao mi je to neko napisati u poruci,a ne odmah da trcite i da se zalite.Samo sam htela probati osvojiti nagradu za svoju bebu,ne za nekog drugog,nego za svoju bebu.Administratori ako smetam slobodno me izbacite sa foruma.
|
|
|
|