dijana1* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (7.7.2015 0:18:34)
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Dijo,javljaj ima li kakvog poboljšanja kod K.? Nadam se da će biti bolje Veceras mi je doslo da udarim glavom u zid. Nikada gori nije bio. Ceo dan mi je na rukama. Place, kenkavi, nista mu nije zanimljivo ali cim ga spustim vriska. Oko 6-pola7 se bas uznervozio i kada sam ga pitala hoces napolje odmah se smirio i trk na vrata. Igrao se u pesku i stvarno je bio super. Ali onda se izgleda umorio a gladan, dva dana nije jeo i onda je poceo da vristi i da urla. Popio je pola casice jogurta sa probiotikom u cugu i pojeo kiselo mleko a u njega sam udrobila hleba, jede i place. Onda ga istusiram i to preplace. Jedva nekako spremim njega i Vuka da ih smestim u krevet i onda Kosta pada u trans. Vristi, urlice ne mogu ga smiriti i tako pola sata dok ga nisam bukvalno polila hladnom vodom. Tu se malo smiri i onda je poceo da jeca i jos pola sata je plakao po malo. Izmerim temp 37.5. Jedva sam ga uspavala. Nikada nije bio ovakav. [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|