Brand new mama -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (5.7.2015 0:55:29)
|
Ivanka,svaka ti je zlatna,samo sto se ja kao i Mira,ne snalazim previse dobro u svemu tome:) Mislim da vecina ljudi u gradu zna imena mojih sinova,uz to sto misle da im je prezime STANI.Veliki se prepire,a mali, pa malog boli uvo;) Da podjelim nastavak moje negative.U srijedu nisam mogla da otkljucam vrata,pa sam morala da zovem bravara,u cetvrtak moj dragi,setajuci se,izgubi mobilni,u petak mi pukne kljuc od auta(u centru grada,tako da sam morala klinca da odvedem u vrtic od zubara,vratim se u stan po rezervni i odem po auto dok mi nije isteklo vrijeme za parkiranje)...Trcanje za klincima je uobicajwno,sem sto je mali uveo praksu bacanja na pod ako mu ne kupim sta je smislio,a veliki je sav u kupovini-set Ninjaga za slijedeci rodjendan,pa za onaj tamo rodjendan,pa i za tri godine...Nije problem da ima zelje za rodjendan,nego sto me podsjeca svakih pola sata:)Energija mi je na nuli pa brzo prolupam.Ah,da,mozemo kupovati samo Banane sa likom Minionsa na sebi,jes,kako da nou.
|
|
|
|