RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Ana RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (22.5.2015 19:45:15)

Joj sony [sm=smiley13.gif]

E, a sinoć sam se zveknula u mali prst na desnoj ruci. Sedela sam za stolom u trpezariji i držala ruku u krilu, krenem naglo da ustajem a ne izvučem ruku i zagrebem za donji deo stola. Kad je počela krv da lije muž skočio, mislio da sam slomila prst. Tako da su mi sad obe ruke bangave [sm=smiley24.gif]

veselicaa -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (22.5.2015 19:50:10)

Ana da ti brzo ozdrave ruke,bas bezveze da si obe povredila.
Soni pa gde bas kada si trudna da poteze pitanje kilaze?Ponekad su bas bezobrazni i bezosecajni.

Maraj -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (22.5.2015 19:53:54)

Ih bre sonya... i ja tako kazem bicu jaka reci cu, a na kraju zavrsim sa šmrc....

sonyasha -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (22.5.2015 20:02:29)

Ana[sm=smiley31.gif]
Ne znam da li me više on izludeo, to što mu nisam odbrusila sve što mislim ili što sam se rasplakala[sm=smiley21.gif]
Pogodio je najgori mogući momenat [sm=smiley13.gif] naravno, u pravu je da sam u riziku jer mi je stvarno prevelika kilaža ali smo oboje na to trebali ranije da mislimo, a sada kada je već situacija takva kakva je da mi pomogne a ne potkopava[sm=smiley13.gif]

veselicaa -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (22.5.2015 20:19:13)

Soni bice sve u redu,nerviranje ti nece pomoci cak naprotiv a videce on vec da te tema pogadja pa ce drugacije da ti se obraca.

mila83 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (22.5.2015 20:51:03)

Soni,najbolje da mu kazes,pogotovo ako se takvo ponasanje ponavlja.Muskarci su to, ne citaju oni osecanja kao mi. i slazem se sa veselicom, bez nerviranja ! Moras se kontrolisati.Beba je najbitnija.

Ana, nadam se da ce ti se ruke brzo oporaviti.

Kata90 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (22.5.2015 21:08:41)

Soni[sm=smiley31.gif],treba da mu kazes kad se smiris.......nije fer od njega nikako.
Ana,brz oporavak......

Modessty -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (23.5.2015 9:07:56)

radna subota i gomila posla! [sm=smiley11.gif][sm=zz_banghead.gif][sm=zz_cold.gif]

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (23.5.2015 9:41:04)

Ja sam cele nedelje leteca, kuci dolazim samo da spavam, i dans radim, menjam koleginicu, abas mi se ne izlazi iz kuce, najradije bi da postanem jedno sa kaucom i daljinskim [sm=smiley1.gif]

eca89 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (23.5.2015 18:52:22)

Aaaaaa, ja sam glupača neviđena, izgubila sam ključeve od stana, ulaznih vrata, ma svega od podruma, tačno nisam normalna, bila u kupovini i kad sam izašla iz auta, tražim i nema ih[sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif]! Sad ih mm otišao tražiti gdje sam bila, pa haos[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Maraj -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (23.5.2015 18:57:25)

Pih eco..... mozda su ti zapali negde npr u kolima

eca89 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (23.5.2015 18:59:44)

Pa, tražila sam i ja, a i mm, ali nema ih, pa ubiću se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif]!

Maraj -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (23.5.2015 19:24:12)

Vrati film , jesi sa njima ti zakljucala vrata, gde si ih ostavila, jer u torbu, kad si ih zadnji put videla... samo polako. I da si ih izgubila ne mozes se ubiti narezaces nove

mila83 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (23.5.2015 20:30:14)

Sto je i meni neki bezveze dan danas,pogotovo ovo popodne. Znate onaj osecaj kad nesto uradis a imam osecaj da nisi nista uradila,bas nista ne primetis i to jos ne uspes odmah iz prvog puta... aaaaaaaaaaaa ali uskoro ce i kraj ovog dana...

eca89 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (23.5.2015 21:12:43)

Nasao ih je mm, zapale izmedju onog naslonjača za ruku ispod dole nekako, kako nemam pojma, znam da su mi bile u torbi, ali ispale bio odrozan dzep kad sam vadila od auta, uhhhh lakše se diše[sm=smiley1.gif]

Maraj -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (23.5.2015 21:15:01)

Eto eco divno! Kao da sam znala da su u kolima [sm=smiley2.gif]

mila83 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (23.5.2015 21:17:16)

Super Eco [sm=bravo.gif]

jess021 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (25.5.2015 21:00:49)

Ne volim nenajavljene goste!
Ne volim kad su ljudi toliko komforni, da me nazovu i kazu mi krenuli, jel mozemo spavati kod tebe, a pritom je razlog da im je izgleda dosadno u svojoj kuci.
Pa ne visim ja na civiluku ceo dan, pa da me cimate kako kome odgovara i da se ja, u svom stanu, prilagodjavam.
Sad sam i dobro, danas sam bas poludela[sm=zz_stomp.gif]

Rosita -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (27.5.2015 8:14:21)

Ja sam operisala zuc, juce izasla, D prekjuce imao T , sad zapusen, kaslje, usta ne zatvara, kenjkav, nervozan, inhaliram ga, jos sepa od povrede u nedelju, uz to nam je sinoc crkao sporet. Sta reci :(

eca89 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (27.5.2015 8:16:04)

A, joj Rosita sve te snašlo, drži se[sm=smiley31.gif]!

Maraj -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (27.5.2015 8:17:49)

Ijao jess i mene to nervira.....
rosita to kad krene, krene.....uzas.....

veselicaa -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (27.5.2015 8:22:42)

Joj Rosita,da brzo ozdravite sincic i ti [sm=smiley31.gif]

mila83 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (27.5.2015 9:48:35)

Rosita, samo misli kako ce to sve proci,bice dobro ! Da brzo ozdravite [sm=smiley31.gif]

Ana RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (27.5.2015 9:54:33)

Rosita, brz oporavak želim (i šporetu [sm=smiley36.gif])!

Jess, najavili se da spavaju kod vas?? Woow! Neki ljudi su baš opušteni.

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (27.5.2015 10:04:47)

sad me zove drugarica koja radi u vrticu i pita da li sam pozvana na zrebanje za upis u jaslice..na 4 mesta ima 13oro dece sa istim bodovima..pa ko ima srece upadne!! A pri tom mene nisu ni zvali,vrlo moguce da nisam ni uzela u obzir jer J nema godinu dana u septembru..pritisak mi je 200[sm=lev.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>