Brand new mama -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (18.5.2015 10:33:14)
|
Hm, da sam juce pisala,razbila bih tastaturu. Moji klinci idu u gradski vrtic koji ulaze udrugu nedelju strajka i ne zna se koliko dugo ce strajkovati...Kuci sam,ali samo zato sto mi je zena kod koje radim praksu izasla u susret da ne moram ovu nedelju doci.Ali, ne mogu da sjedim kuci u neogled,vec od cetvrtka moram u skolu.I pitam moju mamu da dodje od sledece nedjelje,samo na sedam dana,nemam jednostavno nikg ko moze da mi cuva klince, mm ne moze da uzme sada odmor...Anyway, tu ona krene da prica kako ona moze najvise nedelju dana, a sta ako vrtic proradi sledece nedjelje-e onda ona nece doci...Kao da sam ja na dvadeset kilometara..i onda ja poludim i kazem joj kako je bezobrazna, nije bila kod nas od M. rodjenja(4 godine)vidja nas 1 godisnje, ni ja ni brat joj ne sjdimo na grbaci, i za vrijeme studija i kasnije,ni sad joj ne bi trazila da dodje da mi nije sudbina u pitanju(ne mogu da izostajem toliko,izgubicu pravo za polaganje glavnog ispita). Znam da ima mnogo stvari na glavi,ali i ako imam 34 i meni nekad treba pomoc. I jbt pa nije prestala biti mama kad smo mi porasli.Sta bi bilo da je vucem za rukav da mi da da prezivim,sta bi bilo da mora da mi svaki dan cuva klince? Toliko sam se iznervirala da sam zvala brata. A moj zmu je posebna prica...vise mi je muka i od njegovog posla i njegovog nerviranja zbog istog. Kuci je neupotrebljiv, mi dodjemo kao vazduh,tu smo,ali nas ne vidi...Tesko je svo vrijeme biti pozitivan i jak kad se osjecam kao sama na svijetu:(
|
|
|
|