Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li i kada koljete? 18.9.2021 22:53:00
|
|
|
|
flamingos
|
Ivana,verujem ti.Ne može to svako.Lepo,gaji paukove i sa srećom da donesu što više para.
|
|
|
|
RE: Da li i kada koljete? 18.9.2021 23:04:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mislis, da uzmem akvarijum za njih? 🤣
|
|
RE: Da li i kada koljete? 18.9.2021 23:17:09
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Mislis, da uzmem akvarijum za njih? 🤣 Joj dobra si.Pronađi neko rešenje-ako će da donesu pare,vredi da smisliš način kako.Šalimo se malo.❤
|
|
|
|
RE: Da li i kada koljete? 18.9.2021 23:46:35
|
|
|
|
Tiziana
|
Boze kakav naziv teme! Jel to neka nagradna igra u toku kad je pootvarano ovoliko tema?
|
|
|
|
RE: Da li i kada koljete? 18.9.2021 23:56:43
|
|
|
|
flamingos
|
Tiziana,biće da su nagradne igre.Nego,kad si već budna,hajd u našu kafanicu.Još malo,pa će ponoć i moj rođendan,pa.da častim.A što se teme tiče,tema kao i sve druge-da nema kasapina(da ne napišem ovih koji kolju)ni mi ne bi imali šta da jedemo.
|
|
|
|
RE: Da li i kada koljete? 19.9.2021 7:21:42
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Hehe, tako, za svakog po neka tema
|
|
|
|
RE: Da li i kada koljete? 19.9.2021 8:15:06
|
|
|
|
flamingos
|
Za onog ko to nikada nije radio i ne može je strašna tema.Sam naslov-da li da se smeješ ili plačeš.Za mene je ok.Ismejah se i čitajući šta su pisali,a i iznesoh svoje veštine.
|
|
|
|
RE: Da li i kada koljete? 19.9.2021 8:16:56
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Jeste, bas tako. Iskreno, ja ne znam da li bih mogla stvarno. Ali dobro, razumem i ko moze
|
|
|
|
RE: Da li i kada koljete? 19.9.2021 8:20:53
|
|
|
|
flamingos
|
To i ne može svako.Razumem u potpunosti.
|
|
|
|
RE: Da li i kada koljete? 20.9.2021 23:45:35
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Naravno. Ali eto nama teme za razgovor Aktiviracemo je opet pred 29.11.
|
|
|
|
RE: Da li i kada koljete? 20.9.2021 23:51:13
|
|
|
|
flamingos
|
Tema,kao tema.Postoji da bi komentarisali.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pšenični griz sa voćemRingerajin kuvar: little_one
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.