Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li i kada koljete? 18.9.2021 22:53:00
|
|
|
|
flamingos
|
Ivana,verujem ti.Ne može to svako.Lepo,gaji paukove i sa srećom da donesu što više para.
|
|
|
|
RE: Da li i kada koljete? 18.9.2021 23:04:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mislis, da uzmem akvarijum za njih? 🤣
|
|
RE: Da li i kada koljete? 18.9.2021 23:17:09
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Mislis, da uzmem akvarijum za njih? 🤣 Joj dobra si.Pronađi neko rešenje-ako će da donesu pare,vredi da smisliš način kako.Šalimo se malo.❤
|
|
|
|
RE: Da li i kada koljete? 18.9.2021 23:46:35
|
|
|
|
Tiziana
|
Boze kakav naziv teme! Jel to neka nagradna igra u toku kad je pootvarano ovoliko tema?
|
|
|
|
RE: Da li i kada koljete? 18.9.2021 23:56:43
|
|
|
|
flamingos
|
Tiziana,biće da su nagradne igre.Nego,kad si već budna,hajd u našu kafanicu.Još malo,pa će ponoć i moj rođendan,pa.da častim.A što se teme tiče,tema kao i sve druge-da nema kasapina(da ne napišem ovih koji kolju)ni mi ne bi imali šta da jedemo.
|
|
|
|
RE: Da li i kada koljete? 19.9.2021 7:21:42
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Hehe, tako, za svakog po neka tema
|
|
|
|
RE: Da li i kada koljete? 19.9.2021 8:15:06
|
|
|
|
flamingos
|
Za onog ko to nikada nije radio i ne može je strašna tema.Sam naslov-da li da se smeješ ili plačeš.Za mene je ok.Ismejah se i čitajući šta su pisali,a i iznesoh svoje veštine.
|
|
|
|
RE: Da li i kada koljete? 19.9.2021 8:16:56
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Jeste, bas tako. Iskreno, ja ne znam da li bih mogla stvarno. Ali dobro, razumem i ko moze
|
|
|
|
RE: Da li i kada koljete? 19.9.2021 8:20:53
|
|
|
|
flamingos
|
To i ne može svako.Razumem u potpunosti.
|
|
|
|
RE: Da li i kada koljete? 20.9.2021 23:45:35
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Naravno. Ali eto nama teme za razgovor Aktiviracemo je opet pred 29.11.
|
|
|
|
RE: Da li i kada koljete? 20.9.2021 23:51:13
|
|
|
|
flamingos
|
Tema,kao tema.Postoji da bi komentarisali.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pita sa eurokremomRingerajin kuvar: lesica RR
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?