Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li i kada koljete? 17.11.2017 17:01:25
|
|
|
|
dddaca
|
Ma nema veze sa nazivom teme, vec sa onim sto je Duskic napisala
|
|
|
|
RE: Da li i kada koljete? 17.11.2017 17:01:48
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Meni je strasno da gledam,ali i da cujem. Zato za vreme svinjokola ne posecujem selo.
|
|
|
|
RE: Da li i kada koljete? 17.11.2017 17:11:33
|
|
|
|
emicaa
|
da veganeri ovo procitaju nebi odustali dok nas ne nadju mozda cu malo odstupiti od teme ali ipak... Prije dvije sedmice u susjednom selu je bio postavljen sator,zaklali su dvije svinje.Ko je htio to da vidi mogao je otici.Iz tog razloga i jest organizovano ali ipak je bilo zatvoreno.Mada ovde ne kolju nego ih ubiju pistoljom.Uglavnom neki svestenik je dosao na trg i poceo se bicevati u znak protesta jer je go kao grozno sta su radili
|
|
RE: Da li i kada koljete? 17.11.2017 17:15:48
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Ja volim meso. Sta da radim.
|
|
|
|
RE: Da li i kada koljete? 27.2.2018 22:42:47
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Prije dvije sedmice u susjednom selu je bio postavljen sator,zaklali su dvije svinje.Ko je htio to da vidi mogao je otici.Iz tog razloga i jest organizovano ali ipak je bilo zatvoreno.Mada ovde ne kolju nego ih ubiju pistoljom.Uglavnom neki svestenik je dosao na trg i poceo se bicevati u znak protesta jer je go kao grozno sta su radili Ovo ae zaista desilo??? 😁
|
|
RE: Da li i kada koljete? 27.2.2018 22:47:19
|
|
|
|
Mala Elena
|
Niti koljem niti pucam
|
|
|
|
RE: Da li i kada koljete? 27.2.2018 22:47:49
|
|
|
|
mama Jo
|
Ova tema mi je vrh😂
|
|
RE: Da li i kada koljete? 15.12.2019 19:45:37
|
|
|
|
mama Jo
|
Sta se klalo ove godine?
|
|
RE: Da li i kada koljete? 16.12.2019 11:45:20
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ovonje opasna tema. Mi smo pre 3 nedelje jednog ovna spakovali u zamrzivac. Ovan je organski gledali smo ga kako pase po Kosmaju, nije jeo koncetrat itd, tako da ovo je bio treci ove godine. Pilice opet domace dobijemo od mojih. A govedinu kupujemo. Svinju smo skoro skroz izbacili.
|
|
|
|
RE: Da li i kada koljete? 16.12.2019 12:43:06
|
|
|
|
mama ivane
|
I mi planiramo da koljemo ovna do Nove Godine nezelim da kupujem meso , kada spremam deci kocu da znam sta im dajem.
|
|
|
|
RE: Da li i kada koljete? 16.12.2019 16:12:55
|
|
|
|
branki*
|
Ne koljem.naslov teme je hit😊Mada, kad sam bila dete, volela sam kod dede i babe kad se kolju zimine. Meni bilo zanimljivo to.. Kad se uredjuje, pa klasira meso, topi mast, cvarci, krvavice, baba pere creva, ona je to zvala drob. Za smrdi cela kuca.. Bas su mi lepe uspomene to.. Opet mi nedostaju moji baba i deda.
|
|
RE: Da li i kada koljete? 16.12.2019 18:36:17
|
|
|
|
lepic
|
Kod nas i dalje oko 29 og. Susimo meso obavezno.
|
|
|
|
RE: Da li i kada koljete? 18.9.2021 13:48:11
|
|
|
|
flamingos
|
Dobra tema.Ranije,dok smo živeli na selu,hranili smo tovne piliće i začas ja to-cap,cap i gotovo.Mm je klao prasiće,a mesar je dolazio da sređuje svinju.Sada,kako smo u gradu,kupujemo piliće i svinjsko meso od čoveka koji piliće,nakon koncentrata,lepo pročisti jarmom.Svinjsko meso u komadima stavim u kese,odvoji i neku šniclu,ali mi je lakše u komadu,pa po potrebi sečem kako želim.
|
|
|
|
RE: Da li i kada koljete? 18.9.2021 13:49:18
|
|
|
|
dunja RR
|
Uvek padnem od smeha kad iskoči ova tema
|
|
RE: Da li i kada koljete? 18.9.2021 13:58:30
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Uvek padnem od smeha kad iskoči ova tema Joj Dunja,slatko sam se ismejala.Nisam do sada nailazila na ovu temu,pa da se pohvalim-koljem.🙂
|
|
|
|
RE: Da li i kada koljete? 18.9.2021 21:01:03
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Zamisljam vitlanje nozevima ko Čaki iz Hajde da se volimo 😊
|
|
|
|
RE: Da li i kada koljete? 18.9.2021 21:03:17
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Bogme ozbiljno klanje ovde
|
|
|
|
RE: Da li i kada koljete? 18.9.2021 21:04:46
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Zamisljam vitlanje nozevima ko Čaki iz Hajde da se volimo 😊 A ne Ivanka-sekira je radila,naoštrena i nema da omanem.Nož dolazi nakon što ih očerupam.
|
|
|
|
RE: Da li i kada koljete? 18.9.2021 21:05:42
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Nama sve to mesar odradi
|
|
|
|
RE: Da li i kada koljete? 18.9.2021 21:09:33
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Dragica Draga Nama sve to mesar odradi Ja sam se uvek odusevljavala kad tranziraju meso, koja brzina, koja preciznost. 👍
|
|
|
|
RE: Da li i kada koljete? 18.9.2021 21:15:13
|
|
|
|
flamingos
|
Ivanka,profesionalci.Oni to rade svakodnevno.
|
|
|
|
RE: Da li i kada koljete? 18.9.2021 21:16:48
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Da, isto, neverovatno stvarno. Kad si majstor svog zanata onda to tsko
|
|
|
|
RE: Da li i kada koljete? 18.9.2021 21:28:14
|
|
|
|
Bambino1
|
Zar i ovakve teme postoje? Bas se nasmejah. 😆 Da se prodruzim onda. Ali i kod nas sve odradi kasapin ili mesar, ne znam koje zvanje ima. 🙂
|
|
|
|
RE: Da li i kada koljete? 18.9.2021 21:29:22
|
|
|
|
flamingos
|
Bambino,da,i ja sam se lepo ismejala i ispisala svoje umeće.
|
|
|
|
RE: Da li i kada koljete? 18.9.2021 22:44:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Meni je bljak tema 😁 ja ne bih imala srca da zakoljem ista. Pa ja paukove ne ubijam, nego ih iznesem napolje. Nekad ih i gajim, kazu da će biti para 😁
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.