Yula -> RE: Testovi za utvrđivanje alergije (25.3.2012 23:26:24)
|
IZVORNA PORUKA: Christabel mocice, zvala sam Su da se raspitam za ono preko magneta, kazu da rade i bebama od mesec dana. E sad, da li ce se tad pokazati pravo stanje ili ne, s obzirom na imunitet u razvoju? Moja ima 6 meseci, nismo jos isli, sve se mislim da sacekam jos malo, ali opet mi se tako cini da tapkam u mestu... Uradi tetstove, sta imas da izgubis osim malo novca? Mi smo nasem bebcu radili sa nepunih 6 meseci ( 4 dana je falilo da ih napuni ) i pokazalo je alergiju na jaja. Mada, mi smo dan ranije, mojom nepaznjom, saznali da ima alergiju na jaja, jer je dodirnuo kutiju sa majonezom, iako sam mu izbrisala rucice, kuda se dotakao izasli su mu crveni pecati. Alergiju na mleko alergotest nije pokazao, ali sam se usudila da mu dam jogurt tek 3 meseca kasnije i dobro je proslo, sada jede i jogurt i pavlaku, neslane sireve i maslac, ali mleko jso uvek pije specijalno13. aprila idemo kod alergologa ( tek ) i tada cemo videti sta ce nam on savetovati, da li da predjemo na obicnu formulu ili ne, Svakako, ocekujem da mu tamo uradi PRIC test. Neces verovati na sta bebe mogu sve biti alergicne, vise ili manje, ali eto moj bebac je alergican na pirinac! Zatim na jabuke i kruske iz teglice! A mozda cak i na obicne, ne znam jos uvek, vise mu ne dajem niti jedne.
|
|
|
|