Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 26.6.2011 6:00:33
|
|
|
|
anuksunamun
|
ali i dalje mogu da kazem za sex je najbolji vredan crnogorac :):):)ali stvarno vredan ili bar bezobrazan :):)mene zapao tako bio jedan (kurvar)i danas se stresem eto :):)oce neko br ??on je u NS :):)
|
|
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 26.6.2011 11:36:54
|
|
|
|
dunja RR
|
Znam mnoge Bosance uključujući i mm koji imaju porodično stablo, i svi vode poreklo iz C.Gore. Već sam pisala kako je porodica mm dospela u Staru Hercegovinu (pra, pra, prababa, preplivala Taru sa decom bežeći od Turaka)... Moj svekar je sada napisao i knjigu - spev o tome i odlična je Tako da ja ti to ne razdvajam, neka mi neko ne zameri ali Crnogorac - Bosanac tj.Hercegovac = the same:)
< Poruku je uredio dunja RR -- 26.6.2011 11:37:32 >
|
|
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 26.6.2011 11:40:14
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: anuksunamun ja sam se zakunula u se zivo da nikada necu imati posla sa Bosancerosima,pa me eto srecnicu:):)apzade isti..a dobar mi je ne mogu da se pozalim...naucila sam ga svasta ,cak sada kada jede ne ispusta simfonijski orkestar iz ORL oblasti ,kao i stomaka itd ...ali zlatan je stvarno ...malo je celav ,ima tanke ruke i noge i veliki stomak(malo podseca na insekte :):):):)ali ga voleeeeeeeeeeeem...i on je samo moj...zapisava dasku wc solje ,to ne znam kako da ga odviknem (ima li ko recepat :):):)i linja se podosta :):):)ali ga volim ...bas mi je sexy :):):) E a ja sam primetila da Hercegovci imaju mahom tanke ruke, a jakeeeee. ..
|
|
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 10.8.2011 11:01:03
|
|
|
|
Anoniman
|
kako moćna tema, baš se ismejah... Ja sam imala vezu sa jednim iz Zen'ce pre nekih 7-8 godina (uf, baš davno ), visok, kosmat, malo premršav za moj ukus, lepih očiju, pooozamašnih kvaliteta i jako bezobraznog jezika I danas kad gledam na tu vezu, znam sigurno da nisam bila zaljubljena u njega, ali sam bila opasno navučena!!! Njemu sam sve opraštala (a bilo je toga) Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac!!! A ja sam inače Ličanka, a za nas kažu da smo najnezgodnije žene na ovim prostorima-pa vi vidite
|
|
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 10.8.2011 11:06:51
|
|
|
|
Olga75
|
eto , mene nikako nije zapao neki Bosanac vise su me voleli ovi iz ravnice
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 10.8.2011 11:11:59
|
|
|
|
New Mom
|
Meni je ćale Bosanac, keva Sosa, ja rođena preko Drine, u Tuzli. Ali ja ne sretoh u ljubavi Bosance, samo neke Sremce.
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 10.8.2011 11:59:14
|
|
|
|
majared
|
Ja sam se usrecila sa jednim bosancerosom
|
|
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 10.8.2011 12:04:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: anuksunamun ali i dalje mogu da kazem za sex je najbolji vredan crnogorac :):):)ali stvarno vredan ili bar bezobrazan :):)mene zapao tako bio jedan (kurvar)i danas se stresem eto :):)oce neko br ??on je u NS :):) Ali od reči do reči potpisujem ovo, možda je isti zlotvor u pitanju
|
|
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 10.8.2011 12:12:45
|
|
|
|
majared
|
Posto je neko ovde napisao da vecina bosanaca potice iz Crne Gore (a to su i mm-u rekli) mogu da se tesim da spada u tu kategoriju vrednih i bezobraznih (ispunjava oba kriterijuma)
|
|
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 10.8.2011 12:16:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Znači da se sve slažemo: bosanac (vredni crnogorac ) = bezobrazan!!! Što smo i mi neke, stalno se žalimo, a baš volimo tako
|
|
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 10.8.2011 12:17:01
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: anuksunamun ali i dalje mogu da kazem za sex je najbolji vredan crnogorac :):):)ali stvarno vredan ili bar bezobrazan :):)mene zapao tako bio jedan (kurvar)i danas se stresem eto :):)oce neko br ??on je u NS :):)
|
|
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 11.8.2011 11:58:52
|
|
|
|
lajla
|
Tema je odlicna.....mene je usrecio, bosanac....a ceo zivot sam mislila da cu se udati za nekog lalu
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 13.8.2011 9:02:10
|
|
|
|
oxy7
|
Baš sam se slatko nasmijala... Ne znam za Bosance iz ličnog iskustva, ali moje dvije drugarice su veoma srećne sa njima, čak su i romantični (izvinjavam se, ali mi je to nekako bilo nespojivo), za razliku od Crnogoraca...
|
|
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 13.8.2011 9:09:23
|
|
|
|
indy_25
|
Hm Bosanci....i ja sam kombnacija Crnogorka i Bosanac
|
|
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 6.1.2013 22:04:23
|
|
|
|
boba 11
|
Ajojjjjjj bio jednom jedan bosanac koji mi je ostao u secanju i do dan danas mastam o njemu a nikad se nismo ni poljubili verovali ili ne .Ima prelepe plave oci i bas je sladak valda me to oborilo s nogu
|
|
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 27.9.2013 19:42:35
|
|
|
|
lilihip
|
IZVORNA PORUKA: Lilly* IZVORNA PORUKA: marince Meni je kad kazes Bosanac asocijacija ''od stene odvaljen'' (krupan,jak) Ako im je sve kao stena ''od stene odvaljen'' (krupan,jak)- ovo ne mora biti Ako im je sve kao stena - a ovo definitivno jeste
|
|
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 24.1.2014 10:24:46
|
|
|
|
dunja RR
|
Ima li vas još, što ljubite Bosance?
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 24.1.2014 10:39:08
|
|
|
|
Didy
|
Ja sam se već prijavila ovde, davno, ali samo da potvrdim.
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 24.1.2014 10:40:45
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Ima li vas još, što ljubite Bosance? IMA,IMA ta sam Mm je Bosanac ,a da im je sve kao stjena -hm kako kome i kad
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 24.1.2014 10:50:58
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: big mum IZVORNA PORUKA: dunja RR Ima li vas još, što ljubite Bosance? IMA,IMA ta sam Mm je Bosanac ,a da im je sve kao stjena -hm kako kome i kad Htela sam ovako nešto da napišem, ali nisam znala kako da umotam. Inače, ja uopšte nisam bila u Bosni nikada (mislim da sam već pisala o tome ovde), a baš imam želju. Volela bih jako da vidim Sarajevo.
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 24.1.2014 11:02:07
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: big mum IZVORNA PORUKA: dunja RR Ima li vas još, što ljubite Bosance? IMA,IMA ta sam Mm je Bosanac ,a da im je sve kao stjena -hm kako kome i kad Htela sam ovako nešto da napišem, ali nisam znala kako da umotam. Inače, ja uopšte nisam bila u Bosni nikada (mislim da sam već pisala o tome ovde), a baš imam želju. Volela bih jako da vidim Sarajevo. Evo dođi kod mene,doduše ja živim na granici sa RH i samim tim smo blaži tip Bosanaca.One prave -zadrte Bosance možeš naći u centralnoj Bosni.Ali svi imamo ono svoje HAJDE BOLAN. Ato kako ljube Bosanci to moraš sama otkriti Jer kad Bosanac uhvati ,on ne pušta
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 24.1.2014 11:19:15
|
|
|
|
big mum
|
Evo dokaza
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 24.1.2014 12:29:39
|
|
|
|
Didy
|
BM, mm je Bosanac, ali samo poreklom, rođen je u Vojvodini i mislim da Bosne nije ni video, možda kad je bio baš mali i ne seća se toga. Tako da dobro znam kako ljubi Bosanac, doduše ovaj prepelcovani. Inače, hvala na pozivu, ali samo da znaš, mene ne moraš dva puta zvati. Nemoj se iznenaditi ako ti se najavim.
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 26.7.2016 22:03:43
|
|
|
|
Tajčica
|
IZVORNA PORUKA: marince1 IZVORNA PORUKA: lilly.79 IZVORNA PORUKA: marince Meni je kad kazes Bosanac asocijacija ''od stene odvaljen'' (krupan,jak) Ako im je sve kao stena ''od stene odvaljen'' (krupan,jak)- ovo ne mora biti Ako im je sve kao stena - a ovo definitivno jeste
|
|
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 5.1.2017 21:25:38
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: indy_25 Hm Bosanci....i ja sam kombnacija Crnogorka i Bosanac isto i ja,samo sam ja kombinacija bosanka-crnogorac.bosanci imaju dusu kao nebo i jedan poseban karakter i narav,tu neku srdacnost i prostodusnost i ljudskost koja je meni mnogo bliska jer sam i sama polubosanka...volim ljude iz bosne..
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?