Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 5.10.2009 14:22:59
|
|
|
|
viking
|
Definitivno CAR!
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 5.10.2009 14:23:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobrodošla Krtice! user posted image Super ti je Nick, baš sam se nasmejala! IZVORNA PORUKA: Tasha RR i meni je baš simpa! dobrodošla!
|
|
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 5.10.2009 14:23:45
|
|
|
|
Anoniman
|
pih, ja kao vežbam citate
|
|
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 5.10.2009 14:26:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Moj najgori decko ikad je bio Sarajlija...Opljackao me, ukrao mi telefon, nakit iz stana... Uzas. Mada, imam neke kolege i drugare Bosance koji su SUPER
|
|
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 5.10.2009 14:30:45
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR B - belajan (sklonan pavljenju belaja) o - onomatopejičan (oglašava se kao životinja, mumla u bradu i nerazgovetno priča) s - samo-misli-na-sex a - afrodizičan (smisliće 456 načina da vam pokaže kako je umešan u pronalaženju novih afrodizijaka, a ustvari nema pojma da nam je on sam po sebi afrodizijak) n - neandertaličan (ima ponašanje poput pravog neandertalca, sirov je i bezosećajan, ali je to cool u našoj zemlji) a - analitičan (večito će vas proveravati, analizirati neke vaše reči, odmeravati i prekrojavati, ali UVEK će vas totalno pogrešno razumeti, tako da mu je ova osobina nefunkcionalna) c - ciničan (i kada treba i kada ne treba, definitivno!)
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 5.10.2009 14:33:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Jao Eug!
|
|
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 5.10.2009 14:34:39
|
|
|
|
eugenija
|
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 5.10.2009 14:39:39
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 5.10.2009 14:42:22
|
|
|
|
Anoniman
|
znam da ovo ne bi trebalo da kaže udata žena - ali što sam ja volela jednog Sarajliju..................mladost ludost
|
|
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 5.10.2009 14:55:50
|
|
|
|
Anoniman
|
sad ćete možda pomisliti da sam blesava i šašava, ali kad slušam onog Macu iz VB dok zavodi po sarajevski ja se sva naježim tj. usplahirim pod uslovom da zatvorim oči jer i nije neki prizor, ali dobro stvar ukusa..ili onaj slatkiš iz filma "Nebeska udica", onaj Turčin koji je zaljubljen u devojku koju glumi Katarina Ž. ima nečeg u tom naglasku, pa još ako su i prave reči..mmmmmmm.eh ko i nače ovu temu!?
|
|
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 5.10.2009 14:56:49
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi znam da ovo ne bi trebalo da kaže udata žena - ali što sam ja volela jednog Sarajliju..................mladost ludost Nemoj tako, može se i pod stare dane zaljubiti u Sarajliju, nije to privilegija mladosti
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 5.10.2009 14:58:30
|
|
|
|
Anoniman
|
vrlo zanimljivo... ali zašto uvijek SARAJEVO=BOSANAC moram napisati ebeš zemlju koja bosnu nema
|
|
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 5.10.2009 15:01:39
|
|
|
|
Anoniman
|
aaaaaaaaaa ne ne ne - švrljala ja i po Derventi pa je dovukla u NS
|
|
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 5.10.2009 15:05:42
|
|
|
|
Brand new mama
|
Vidite kako ljudi imaju pogresne pretpostavke Hercegovci bi trebali biti kao od stjene odvaljeni jer od niceg drugog i nemaju biti.Ja sam granicar,ali sam sa "kaurske" strane.Na zalost,nisam se zaljubljivala u tipove iz BiH,uglavnom su mi bili prijatelji i "raja za zezanciju".Vecina koje znam su mi duhoviti i vedri,mada je to mozda uticaj rijeka-uglavnom znam ljude sa Une i Drine PS.Sto se tice veza i vezica-ja sam apsolvirala da Dalmatince.Skroz sam omasila regiju
< Poruku je uredio Brand new mama -- 5.10.2009 15:07:02 >
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 5.10.2009 15:07:45
|
|
|
|
Anoniman
|
BNM ...malo je poznata činjenica da je u bivšoj nam državi najviše doktora nauka upravo iz hercegovine i to iz Stoca jer šta su mogli u kamenjaru osim da uče
< Poruku je uredio Vučko.ba. -- 5.10.2009 15:08:12 >
|
|
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 5.10.2009 15:11:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Nemoj tako, može se i pod stare dane zaljubiti u Sarajliju, nije to privilegija mladostiuser posted image IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: kaliopi znam da ovo ne bi trebalo da kaže udata žena - ali što sam ja volela jednog Sarajliju..................mladost ludost Nemoj tako, može se i pod stare dane zaljubiti u Sarajliju, nije to privilegija mladosti jes* pa da me ovaj moj domaći Bosanac (joj kad mi kaže ja sam Bosanac, a rođen je u Banatu i nije video veći breg od brda šljunka! a ja ćutim kao zaliveni, dođe mi da mu objasnim šta je Bosanac ali se gricnem za jezičinu..
|
|
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 5.10.2009 15:12:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi jes* pa da me ovaj moj domaći Bosanac (joj kad mi kaže ja sam Bosanac, a rođen je u Banatu i nije video veći breg od brda šljunka! a ja ćutim kao zaliveni, dođe mi da mu objasnim šta je Bosanac ali se gricnem za jezičinu..
|
|
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 5.10.2009 15:16:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam juce videla mladog Bosanca i "pala na dupe"... San snova... mmm!
|
|
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 5.10.2009 15:17:30
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Katjica Ja sam juce videla mladog Bosanca i "pala na dupe"... San snova... mmm! auuuuuuuuuuu...i ti se pališ na piletinu
|
|
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 5.10.2009 15:21:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Katjica Ja sam juce videla mladog Bosanca i "pala na dupe"... San snova... mmm! samo videla, draga? pa kako si ga prepoznala?
|
|
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 5.10.2009 15:22:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: Katjica Ja sam juce videla mladog Bosanca i "pala na dupe"... San snova... mmm! samo videla, draga? pa kako si ga prepoznala? ima istetovirano vječnu vatru s titove ne čelu
|
|
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 5.10.2009 15:23:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: Katjica Ja sam juce videla mladog Bosanca i "pala na dupe"... San snova... mmm! samo videla, draga? pa kako si ga prepoznala?
|
|
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 5.10.2009 15:25:18
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 5.10.2009 17:00:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Bila sam da gledam takmičenje i pošto je bio samo u gaćicama teško da sam uspela da reagujem u datom trenutku - samo sam stala i ostala Skontala sam da je Bosanac tek kada su ga predstavili imenom, prezimenom i odakle je. Tada mi je odmah pala na pamet ova tema Staviću vam sliku samo moram da je prebacim iz mob u komp (a to je trenutno nemoguće, jer mi mv čuva leđa, pa ne smem toliko da rizikujem). Jao, ja sam danas totalno odlepila, prvo ona tema o ljubavnicima, a sada još i ova
|
|
|
|
RE: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac 5.10.2009 17:40:35
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi aaaaaaaaaa ne ne ne - švrljala ja i po Derventi pa je dovukla u NS Derventa??? Vidi, vidi, blizu mog rodnog kraja!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Strah od nove trudnocePansophiaDa li posle porodjaja imate strah od nove trudnoce?Da (
41%)
Ne (
44%)
Ponekad (
14%)
Ukupan broj glasova: 70Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!