Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 10:09:34
|
|
|
|
mali_mis
|
bubi jel Starli tamo negde kod Akse? Sad sam gledala njihov sajt, meni ono izgleda bas veliko. Mi jos nismo bili ni u jednoj igraonici, tako da nemamo pojma
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 10:10:14
|
|
|
|
lesica
|
Mod, pod hitno predloge Drage moje novosađanke, i opet, predlozi *** E sad, New Mom Banjalučanke, proslediće Dija već kontakte, o ostalom ćemo natenane. I sad - Šta bre mali malci, pa ja ću biti kao tenk, sa sve Lenkom solo... E to će biti veselje I taman, prijavljujem moju šćer Lenku (4,5) i sebe (2u1) - to je sigurno.
< Poruku je uredio lesica RR -- 3.10.2014 10:12:00 >
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 10:10:37
|
|
|
|
pocahontas
|
mi smo sad sasi pravili rodjus u O klubu u pozoristu mladih. suuuuper je prostor. imaju sajt pa pogledajte da li odgovara.
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 10:12:48
|
|
|
|
Modessty
|
Ja zaboravih da prijavim decu Danilo (4g 10m) Nikola (1g 3m)
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 10:13:23
|
|
|
|
bubulence
|
misu jeste Starli pored Akse. kazu da je odlicna igraonica. poc, cula sam i za O klub da je extra
< Poruku je uredio bubulence -- 3.10.2014 10:14:14 >
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 10:14:43
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: Trcosava RR IZVORNA PORUKA: New Mom Mada Trca i ja imamo RR Deda Mraza u Slo ove godine. Jao NM ti ne znaš kako ja zavidim ženicama na svakogodišnjem okupljanju za Deda Mraza. Imacemo nas dve, nase. Ako se ne porodim
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 10:19:56
|
|
|
|
New Mom
|
Mislim da je O klub svake godine otpao jer je preskup. Starli je metalna hala. Znaci krov je na nekoliko metara visine i nema izolaciju. Naravno da se greje, al kad vam ja, koja niti sam zimogrozljiva niti sam freak po pitanju klinaca njihovog oblacenja kazem da je tada ipak hladno tamo. U obuci/patofnama se ne moze, samo u carapama. A oni ce jos i jurcati, znojiti se... Mislim, kako hocete. Necu da budem kamen spoticanja. Samo iz iskustva (bili smo na rodjusima u periodu od okt. do NG tamo), nije mi sjajno.
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 10:20:17
|
|
|
|
Peace*
|
3,4,sad - na Telepu nema deo za skakanje (lavirint - ako ste na to mislile). Ima velika prostorija gde se animatori igraju sa decom, i druga gde roditelji sede. To bi moglo biti ok. Starli je po meni , ali su moja deca oduševljena. OOOOOGROMAN je. Šansa da nađeš dete kad ti želiš - nikakva. Mogli mali? Ja sam imala sada za decu rođus tamo, zvala sam 40 dece i 20 odraslih. Nisu svi došli. Neću se prijaviti dok ne vidim izbor igraonice. Prosto sam jako teška na takvim izborima. (O-klub volim )
< Poruku je uredio Peace* -- 3.10.2014 10:22:58 >
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 10:22:12
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Ako se ne porodim Nece moze! Obecala si da ces biti jos 2u1. Ne interesuje me bre!
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 10:25:21
|
|
|
|
Anarunika
|
I mi se prijavljujemo: Beograd, Arun 5 i Iskon 3,5 . I jedna odrasla osoba tj. ja
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 10:26:05
|
|
|
|
New Mom
|
Tasha, 3,4,sad ima jos jedna njihova, a ta u delu gde budu deca ima manji taj lavirint. Mogli jeste ispao mali jer je oko 70% nas cija deca nisu htela/mogla sama moralo da prolazi pored onih vrata, zaobilazi okolo, izuva se... Super za starije klince tj. njihove mame koje mogu da sednu i kafenisu i kazu kako je sjajna igraonica.
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 10:26:59
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Super za starije klince tj. njihove mame koje mogu da sednu i kafenisu i kazu kako je sjajna igraonica. Ta sam.
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 10:30:57
|
|
|
|
bubulence
|
a mislim da prosle godine cak ni sve mame nisu mogle da sednu u Mogiju. npr mislim da je Ana rr ustala da bih ja sela. tamo gde su bila deca odnosno gde su se delili paketici je bilo nepodnosljivo vruce i zagusljivo pa su svi postali nervozni. u Starliju nisam bila tako da necu nista da kazem ali svakako da nisam za to da se deca vode u hladan prostor
< Poruku je uredio bubulence -- 3.10.2014 10:31:58 >
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 10:35:34
|
|
|
|
New Mom
|
Sto se Deda Mraza tice, mi smo nasim klincima iznajmili preko Zeljka veseljka i bili su DM i Snesko Belic. Vrlo strpljivi, prvi kojima moja deca nisu plakala. A sto se tice fotografa, MOLIM da bude neko ko ce ODMAH naplatiti i uopste slikati SAMO onu decu ciji ce roditelji i kupiti slike. Onj dzumbus od prethodne godine nam ne treba.
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 10:40:13
|
|
|
|
bubulence
|
NM ja sam prosle god rekla da je ni ne slikaju pa me niko nije slusao, ona je plakala i sta ce mi takva slika. ali kada je prisla deda mrazu onaj vice da je okrenem. mislim da taj fotograf ni ne treba, ko hoce slikace svoje dete
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 10:48:29
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: New Mom BTW, molim ekipu da ponese cast! Slavimo godinu dana kako su slike VASE dece KOD mene. Jupi jeee!!!
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 10:49:17
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Ja cu definitivno ove godine samo da odlucim u koji grad dolazim.
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 10:52:15
|
|
|
|
Olga75
|
Dedaaaaa Mraaaaaaz NM , moje fotke su kod tebe , moras da mi naplatis lezarinu , izvini molim te , skroz sam zaboravila e i prijavljujem dvoje odraslih + Marija ( 6 godina ) , Nadja (3 godine 4 meseca ) i Masa (1 godina i 3 meseca ) sad koliko ce nas da dodje videcemo
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 11:13:29
|
|
|
|
Mala Elena
|
Svaka cast svima, bice to lepo druzenje ! Ja bih volela da dodjem ako me prihvatate ?
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 11:22:45
|
|
|
|
Adriana83
|
IZVORNA PORUKA: New Mom BTW, molim ekipu da ponese cast! Slavimo godinu dana kako su slike VASE dece KOD mene. Jupi jeee!!! Ja sam svoje uzela ali zato slavim 2 godine kako mi slike stoje kod Maye
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 11:26:22
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Peace* IZVORNA PORUKA: New Mom Super za starije klince tj. njihove mame koje mogu da sednu i kafenisu i kazu kako je sjajna igraonica. Ta sam. Ima da vam zavidimo. Zar ne postoje neki animatori i baby siterke da uhvatimo predaha?
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 11:29:37
|
|
|
|
Olga75
|
e daaa , za Novi Sad se prijavljujem
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 11:50:57
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Adriana83 IZVORNA PORUKA: New Mom BTW, molim ekipu da ponese cast! Slavimo godinu dana kako su slike VASE dece KOD mene. Jupi jeee!!! Ja sam svoje uzela Kad si poturila muza. ME, to zavisi od igraonice. Vi u BGu mislim vec treci put na isto mesto, znaci da je sjajno. Vidi stare teme o Deda mrazu.
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 11:57:24
|
|
|
|
isidora88
|
za starli nisam, a koliko znam tamo je otvoren tip, sto znaci da bi bile jos neke grupe sa nama, meni je to bzv. ovo sto je bubi predlozila super izgleda http://www.junglemania.rs/ Mateja (4 godine), 1 odrasli, Novi Sad
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 12:01:21
|
|
|
|
Olga75
|
do ove igraoice znam kako da dodjem
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?