Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 2.10.2014 23:57:09
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Kad svi dodjete na moj RANČ , mozemo svi skupa da idemo na deku ahahahah (ijuuu na deku ovo je zvucalo perverzno)
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 0:00:39
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Kad svi dodjete na moj RANČ , mozemo svi skupa da idemo na deku ahahahah (ijuuu na deku ovo je zvucalo perverzno) hahah i da mu sednemo u krilo . UM samo daj br, sve cemo se dogovoriti... jedva cekam rr dekicu, svaki put nam bude super. samo sto nam stvarno treba veci prostor
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 0:00:59
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Kad svi dodjete na moj RANČ , mozemo svi skupa da idemo na deku ahahahah (ijuuu na deku ovo je zvucalo perverzno) ahahhhhah sta RR uradi od jednog naucnika, fizicara u koga je NS polagao nadu
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 0:01:32
|
|
|
|
little_one
|
Super! Andrea 2 godine i 3 mjeseca i Aleksandra 8 mjeseci i dvoje odraslih A sto se tice organizacije, ne znam da li bi bilo previse komplikovano ako bi Dijana proslijedila kontakte od prosle godine pa da se organizujemo na istom mjestu a za preuzimanje paketica/pakovanje mogu da se ponudim da pomognem...eto voljna sam da pomognem, koliko budem mogla sa ove dvije smizle
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 0:01:57
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
nemam reci za vas
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 0:20:26
|
|
|
|
Mala Elena
|
Verujem da cemo doci. Fini neki ovi ljudi u Beogradu... Javicu do kraja meseca.
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 0:23:53
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Kad svi dodjete na moj RANČ , mozemo svi skupa da idemo na deku ahahahah (ijuuu na deku ovo je zvucalo perverzno) Ljiso , opasnice !
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 3:48:21
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: little_one A sto se tice organizacije, ne znam da li bi bilo previse komplikovano ako bi Dijana proslijedila kontakte od prosle godine pa da se organizujemo na istom mjestu a za preuzimanje paketica/pakovanje mogu da se ponudim da pomognem...eto voljna sam da pomognem, koliko budem mogla sa ove dvije smizle LO igraonica od prosle godine je zatvorena. Trazili bi drugu. Ali ako bude dovoljno prijava organizovacemo RR Deda Mraza
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 6:30:22
|
|
|
|
mali_mis
|
Bravo za RR Novi Sad, 2 odraslih, Armin, 18 meseci (imace za ng)
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 7:51:15
|
|
|
|
New Mom
|
Novi Sad: Katarina Lara (4.5g), Nikolaj (2.5g), Anastasija (7m), 2 odraslih. Za kumu i njene javljam cim se cujem sa njom.
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 7:56:12
|
|
|
|
New Mom
|
Mada Trca i ja imamo RR Deda Mraza u Slo ove godine.
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 8:15:31
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Jao Wiv, jedva čekam da vas vidim. Dočekasmo i mi da se upišemo na ovaj spisak IZVORNA PORUKA: wivern IZVORNA PORUKA: dunja RR Pa još kako IZVORNA PORUKA: wivern Jaoooo jel primate i nas patuljke od 2 meseca? Oh, onda i mi patuljci dolazimo Beograd, Maxim 2 meseca (odprilike ) i dvoje odraslih. Hoce i tata da dodje Jaooo Dunjci mi smo bas uzbudjeni zbog deda mraza. Mislila sam da mm nece hteti ali se umalo ne naljuti...kao a sto ja da ne idem
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 8:25:05
|
|
|
|
Adriana83
|
Ja mislim da je ovo moja omiljena tema na RR I mi se prijavljujemo Andjela ( 6.5) ,Viktoria (5) , Anita i Sofia (3) ,Olivera (4.5) i troje odraslih.
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 8:36:57
|
|
|
|
pocahontas
|
Novi Sad, Sasa 2god.3.mes., Nikola 8mes. i dvoje odraslih. jedva cekaaaaam!!!
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 8:39:45
|
|
|
|
New Mom
|
BTW, molim ekipu da ponese cast! Slavimo godinu dana kako su slike VASE dece KOD mene. Jupi jeee!!!
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 8:44:58
|
|
|
|
bubulence
|
hjahaha NM osecam se prozvano i crvenim . ponecu kroasane
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 9:02:36
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Jaoooo naš prvi RR Dekicaaaa puno mi je srce!! Ali ja ne obecavam,moram dobro da razmislim,organizujem se..zbog bebice,ali bih zbog TIke dosla..imam jos mesec dana fore da se odlucim!
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 9:05:05
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: New Mom BTW, molim ekipu da ponese cast! Slavimo godinu dana kako su slike VASE dece KOD mene. Jupi jeee!!! hahahaah Jao NM ladno!!!! Hahahahah....Jel mi verujes da sam skroz zaboravila ahahahahah... Nego mame jel hocete opet medenjake? Imate li neke zelje sta da pravim?
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 9:09:29
|
|
|
|
lesica
|
Devojke, dobre ste Nego, drage moje novosađanke, dajte predloge za igraonicu, mislim bi i Dunja i ja došle u razgledanje, ali kandaa nas nešto ometa Dajte predloge, koga kontaktirati.
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 9:12:13
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Mada Trca i ja imamo RR Deda Mraza u Slo ove godine. Jao NM ti ne znaš kako ja zavidim ženicama na svakogodišnjem okupljanju za Deda Mraza.
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 9:14:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja cu definitivno ove godine samo da odlucim u koji grad dolazim.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 3.10.2014 9:20:12 >
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 9:22:34
|
|
|
|
bubulence
|
Sanjice pa u NS . ne znam za igraonice u NS, ima predivna Dzanglmanija ali je iste velicine kao i Mogli... mozda je onaj deo za decu cak i manji. nisam bila na Naselju u Starliju, on bi trebao da je veci... javice se neka mama koja je isla
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 9:49:01
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj IZVORNA PORUKA: dunja RR Jaoooo naš prvi RR Dekicaaaa puno mi je srce!! Ali ja ne obecavam,moram dobro da razmislim,organizujem se..zbog bebice,ali bih zbog TIke dosla..imam jos mesec dana fore da se odlucim! Von mi smo se prijavili a bebac ce biti malo mladji od tvoga. Makar na sat vremena da uzivamo u atmosferi..bas bih volela da se vidimo
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 9:50:32
|
|
|
|
Modessty
|
Dekica!!! Mi već pričale o dekici na druženju, ali nismo pitale igraonice. Malo smo osmatrale jer ima par novih a dobrih
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 3.10.2014 10:08:45
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR IZVORNA PORUKA: New Mom Mada Trca i ja imamo RR Deda Mraza u Slo ove godine. Jao NM ti ne znaš kako ja zavidim ženicama na svakogodišnjem okupljanju za Deda Mraza. Imacemo nas dve, nase. Mogli ne! Jeste veliki ali je hladno. Ozbiljno. Mislim da smo 2010. bili u Dvorcu. Ao ne, pogledajte i to. Kuca je, gore je deo za bebane, za odrasle je u nastavku, a ima poseban i veliki deo i za pusace (da se ne smrzavaju ). Zatim, tu je Tri, Cetiri. Njih ima 2 (igraonice), mislim da je dovoljno veliko. S tim da ne znam ima li u prvoj onoga a skakanje, lokalu 2 ima deo. Lepa je i Kreativni kutak, al nema puno za skakanje tih skalamerija. O da, i Jupiter je sjajan! Tj. klincima se opste svidja. Bas u nedelju idemo tamo na rodjus pa cu odmeriti opet.
< Poruku je uredio New Mom -- 3.10.2014 10:13:57 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?