Klarita -> RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! (24.10.2014 12:25:23)
|
IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR Drugarice iz Nisa, vreme pocetka druzenja ce biti u 12h, 27.12 u igraonici Sunce. Kada ce doci Deda Mraz, odlucite se do nedelje (ne znam da li ste zakazale druzenje, nisam pratila temu) i napisite ovde odluku. Bice nam lepo onoliko koliko vi zelite. Da li ce Deka doci posle sat vremena, dva ili utrcati u igraonicu pre nas, meni je nebitno. Zato i prepustam vama taj detalj jer vi kao mame najbolje znate kako deca funkcionisu. Svako sebi placa pice, ali nismo mi takvi, tako da mozemo da cas_timo svojom voljom koga zelimo, a ne da moramo. Inace, je to uslov svake pa i ove igraonice je da se pice placa. Nije besplatno ni u kaficu. [sm=smiley36.gif] Cakana [sm=bravo.gif] i naravno da cemo da se castimo,to stoji,prosle godine je maloo drugacije ispalo pa je prica na kontu pica otisla u drugom smeru. Za Deku cemo da javimo jel da devojke?[sm=smiley1.gif] Ej, bre, pa ja cu castim kafom jer je vikend pre k rodjendan[sm=smiley1.gif]tj tacnije 22.12.ali slavicemo za vikend I ja cu da donesem nesto za gric ili sltkocu... Serpi ce da pusimo ispred[sm=smiley36.gif] ali navikle smo da se mrznemo[sm=smiley36.gif] Meni je svejedno kad ce Deda Mraz da bude, sta god odlucite, ja se slazem[sm=smiley1.gif] Mod, cekam tebe. A, i u nedelju moze da se dogovorimo[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|