Azra_ -> RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! (23.10.2014 12:00:26)
|
Mod, najbolje je da ja ne dajem nikakav predlog. Meni je stvarno bzvz. Šta sada ja ovde ispravljam krive Drine, naka bude kako ostali kažu. Očekujem od tebe, kao RR mod, da stuaciju smiriš kada je potrebno, a ne da se bez ikakvog razloga pokreće neprijatna diskusija. Moja najbolja namera je da dam predlog, i kažem šta bi možda bilo bolje, pa da se mame izjasne, ali izgleda da to nije ni malo pametno, a ni zahvalno. A nisam se oset__ila prozvanom, već zezam Šerpi, ali izgleda mi smisao za šalu nije najbolji. Da, bilo je zbrzano i naglavačke prošle godine. Kada smo dobili paketiće svi su krenuli van, drž jakne, drž obuću, pa niz one stepenice. Nemamo ni grupnu fotku jer su se svi raštrkali. A svi su krenuli kući čim su dobili paketiće jer smo već puna dva sata bili u igraonici, bilo je dosta. To je moj dojam i ne sporim da je tvoj bio drugačiji. Takođe, nigde nisam rekla da je Deka bio loš, naprotiv. Kao i sve mame, želim da nam skup bude prijatan i lepo organizovan i uradiću sve što je do mene da tako bude. Poštujem odluku većine i tu nema polemike. Ako treba neka pomoć, ja sam tu.
|
|
|
|