jance -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (3.10.2014 12:52:44)
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR ma znam da je mala za batine,ali ukapira i smiri se drugacije ne pomaze,pustala sam je da vristi tipa samo se sklonim ,ma to bude jos gore bukvalno toliko histerise da se ispovraca na kraju,onda sam probala da viknem ni to nije upalilo,ja nisam prva za batine ali brate kod nas nema drugog nacina,ne udarim ja nju jako da ne bude zabune ali dovoljno da zna da je nesto uradila,prmirila se istog momenta,sve i nekako kad ima ko da je pricuva ali kad sam sama sa njom pakao,nekad ne mogu da joj spremim da jede od njenog histerisanja jer je njoj eto takav dan,ne vrede ni igracke ni crtani,u tim momentima odlepim ,eto npr sta da uradim kad se tako baca i histerise a ja moram da joj spremim rucak oljustim povrce isecem meso [sm=zmeden.gif] sad sam ja otisla van teme,izvinjavam se uh ko da moju Kiku opisujes. to ja zovem svojeglava deca. moja mladja sestra je bila takva. moz da dubis na trepavicam, ako nije po njenom, ima svi da znaju! da se razumemo, to je karakterna crta koja ce im puno pomoci u daljem zivotu, ali za vaspitanje je pravi pakao. tu moras da nadjes caku koja pali. kod Kike nekad ni batine ne pale. e tek tad pali ignorisanje. a da , zadnji put je povratila od plakanja i besa pre 2 dana kad nije htela kuci iz vrtica. tako da te tu necu puno utesiti.....
|
|
|
|