mirkam -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (2.10.2014 9:46:44)
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Mirkam takođe od starta uvođenja čvrste hrane..Ne znam kakve to može veze da ima? Pade mi na pamet da nije neka alergija pa se manifestuje tako da je svrbe oči [sm=zmeden.gif] Jole, ne vjerujem da je u pitanju alergija.Valda bi se, bar kod nas, do sada pojavili jos neki simptomi [sm=zmeden.gif] IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Vece mame. Mi bi sutra trebali da primimo vakcinu ali nisam bas nesto sigurna. Pre dve-tri nedelje je dobio sline koje su mu se od ponedeljka spustile na grlo i sada iskasljava. Ali bas zrelo kaslje i to samo kada spava. Ne znam da li to smeta da primi vakcinu. Oduzi se ovo bas[sm=smiley13.gif] Dijo, kod nas identicna situacija. Ni mi nismo mogli da primimo vakcinu. Ne zanm sta vise da radim, kako da mu pomognem da prodje.A bas potraja ovog puta [sm=smiley13.gif] Dobro jutro sada [sm=smiley1.gif] Mene moje dijete ubi! Ama nesnosan je, nista mu nije zanimljivo, pa cak ni nosenje.Stalno kenka, slabo jede, ma uzas. Ne mogu da mrdnem od njega, da izvinete trcim u wc kad bas dodje frka i spustim ga za toliko a on zapali. Kad ce vise ti zubi, poludjecu!
|
|
|
|