glukica -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] (30.10.2014 11:00:17)
|
Cao trudnice,bas ste aktivne od jutros jedva iscitah sve [sm=smiley36.gif] Lela bas mi je zao sto se mucis sa tim bolovima,stvarno treba u krajnjem slucaju pravac na hitnu da odes sto rekose zene ovde.. kako tako trudnici zakazuju za 100 god pregled,nisu normalni[sm=smiley13.gif] Jao Ana nasmejala si me,haha vi ste stvarno carevi! Ja mislim da ce to uskoro kod tebe,samo se opusti! Ja patim sto nisam u Srbiji,pravi sam nostalgicar ali kad vidim sta pisete i kad se setim maltretiranja i kako je sve u haosu srecna sam sto nisam tu..Ja danas treba da idem da se upoznam sa babicom,idem u tu kliniku gde radui ta zena,pa ako bude sve ok.. da se porodim tu i da ona bude zaduzena za mene i za bebu kasnije itd..a najlepse od svega sto se nista ne placa,sve ti drzava obezbedjuje.. a ta zena je nasa,iz Hrvatske cini mi se.. a to mi je super,opet ja volim sa nasima nekako najbolje se sporazumes [sm=smiley36.gif] Ja nekako nisam ni svesna ,a sad sve vise cujem price da je babica jaako vazna na porodjaju,sta vi mislite o tome? sve vas ljubim
|
|
|
|