lelaigor -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] (25.10.2014 10:53:50)
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR E sad, vidi, ja sam aktivna nekih godinu dana zadnjih. A promena je nastala kada su spojene chat teme za trudnice. Ranije je bilo po tromesečjima i onda su sve bile redom ispisane. Sada, kada je spojena tema, pišemo samo one koje su u trećem tromesečju. Tako da će se pojaviš kad dođeš u 7. mesec [sm=smiley36.gif] A kako onda mene nema kad ja sad ulazim u osmi? Ja sam bezveze već danima. Skroz mi je vreme da prestanem da radim i drago i je što sam donela tu odluku, malo mi je žao zbog novca, čak je i D rekla:"Mama, ali ne možeš da prestaneš da radiš, trebaju nam parice!" [sm=smiley23.gif] Jako me boli ona leva prepona i ne znam šta da radim. Tek 12.11. idem kod dr, ne znam da li da odem ranije. U ovoj trudnoći sam skroz u frci da ne budem paničar i onda ne bih za bilo šta da idem i da se javljam, ali jako me boli. KAd sedim ne mogu da ustanem, kad ležim ne mogu da se okrenem, pomerim, kad stojim, boli me kad hodam i kad podignem desnu nogu...ne znam. [sm=smiley13.gif] Ne uspeh ni da vas iščitam k'o svet. Dobro, sa Sanjalicom sam se čula. Biće sve super, ja verujem! Von, jedva čekam da budem u tvojoj koži, baš jutros kažem mm, za malo više od 2 meseca ću kad ustanem ujutru imati dvoje dece da sredim [sm=smiley36.gif] Anči, ide to polako! [sm=bravo.gif] Ja ni ne znam kolike jačine su mi bile kontrakcije, ništa ja to nisam pratila, ja sam na taj prvi porođaj išla kao da sam dete, nikog ništa nisam smela da pitam, ni u šta nisam bila upućena. Anita, srećno sa selidbom...joj, saosećam. [sm=smiley13.gif] Mi smo još u radovima u stanu i ja ću izludeti više. Ove nedelje kad D krene u vrtić opet, planiram da zapnem. Imam još 2 porudžbine sl.vikend, to odradim i onda se bacam na stan. Joj, ako se tako dele deca, onda će mene ova beba da urniše. D je bila savršena! [sm=jezicek.gif] Serpi, drži se.
|
|
|
|