branki* -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] (2.10.2014 13:23:52)
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj branki,sto si nam nikakva ovih dana..nismo navikli na tebe takvu![sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] von,jos od juce sam se smorila,bili po zajecaru,opet nismo nista resili oko stola i stolica,produzila na rodjendan,tamo sam se malo skenjala zbog boze.obicno uspevam da se nosim sa svim tim,ali nesto mi se skupilo.danas rani,vodila ga u vrtic,pa u dz da dam krv i mokracu,reko ajde tamo cu da piskim jer nisam imala bocicu kod kuce..tamo,pola vca zakljucano,a u pola nema svetla.ja naravno promasim bocicu,ne uspem da dam,iznerviram se,zafrljacim je preko pola vc-a[sm=hudicek1.gif].otuda odem kod direktorice obdanista da vidim sta je sa tim defektologom jer vec mesec dana nista.opstina jos nije dala saglasnost.pa,mamicu vam vasu opstinarsku,daju se pare iz budzeta za kojekakve gluposti i hokstaplere,a ne mogu da izdvoje da plate 1 defektologa[sm=hudicek1.gif]a,pri tom je rodjena sestra mm nacelnik finansija i da ne moze da sredi da se to zavrsi sto pre,mislim,sta da kazem.. onda pravo na komisiju po upute za bolovanje i za bozu jer u ponedeljak idemo u bgd opet na dve nedelje,a to me cini podsvesno jos nervoznijom..i tako,sve se nekad skupi... [sm=smiley27.gif]
|
|
|
|