lelaigor -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] (17.10.2014 12:37:16)
|
IZVORNA PORUKA: bubulence meni su oba doktora rekla da smem i buskopan. i sinoc sam popila,ali mi nije mnogo pomogao... ali dobro, bilo je i daleko gorih dana sto se tice bolova nego se plasim da ne dobijem one prave bolove kada padam u nesvest... sada sam kupila, biogric i malo jela,mada je to masno pa sam prestala... Auuu pa biogric ti je mastan baš. Ja sam pre nekoliko godina prestala da idem kod moje dr i rešila da vodim računa o ishrani a manje da se kljukam lekovima. I ide mi tako nekako...veliki napad sa onesvešćivanjem sam zadnji put imala davno, a zadnji veliki napad bez onesvešćivanja je bio na početku trudnoće. TAd sam išla u hitnu i pregledali su mi sve, žučnu kesu itd. I tad sam bila na dijeti dugo, i sad se kontrolišem, ali ja sam stvarno sve izbacila iz ishrane što mi smeta. Mleko nisam okusila od 2008. ne znam više ni kakav mu je ukus... Ja kad kuvam ručak ne koristim zapršku, luk, papriku alevu, ništa, sve je klot natur kuvano na vodi i malo ulja i dosta ostalih začina koje smem... Ne večeram, ne jedem masno...eto, svašta nešto.
|
|
|
|