lelaigor -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] (16.10.2014 12:34:09)
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 IZVORNA PORUKA: wivern Pa da, ja vidim da na njenom profilu nema jos uvek nista [sm=smiley36.gif] a vi imate neke klanovske grupacije [sm=zz_giggle.gif] Sanjalice extra, sto je nisi uvela na kafu da sacekate coveka kako dolikuje. Nama vec par veceri neko zvoni na interfon, javi se mm i klinac mu se neki dere "ajde izlazi napolje", kaze mm pogresio si a ovaj opet " ne se*i bre nego izlazi" i tako tri veceri za redom.....sto je to lepo kad si tinejdzer, ih... Wiv, pitala ja ako ce da udje ali nije htela. Kao zvace cimerku da joj donese drugi kljuc. [sm=smiley36.gif] Mozda se prepala da je zovem na trojcicu [sm=smiley36.gif] E i kod tebe je zanimljivo. Nasmejala si me [sm=smiley1.gif] Lelo nemoj da se brines sto moras reci klijentima. Pa ides da doneses jos jednu bebicu na svet. To je nesto najdivnije. Budi cool i kazes radnja nece raditi od tada do tada i to je to. Sve porudzbine koje si uzela si i zavrsila i najavila da neces raditi. A znam, nego su svi ufazonu "Jao, pa ko će mi onda raditi tortu kad smo navikli na Vas!" I onda će morati kod nekog drugog, i onda im se možda više svidi pa više ne budu dolaziili kod mene... [sm=smiley13.gif] IZVORNA PORUKA: Štetica Lelo a jel Daria sme med da jede? Kad god me uhvati kasalj ja lepo procedim med kroz belu rotkvu i 2-3 puta dnevno po kasiku pojedem,re_ava problem kaslja za par dana,sve lepo "sazreli" i iskasljem. E tim mene kljukaju čitav život... [sm=smiley36.gif] Sme ali ne znam da li bi htela zbog rotkve... sazrelo je njoj, imam ja način. Prvo joj dajem sirup Lunac koji je za suv kašalja, uz kombinaciju Pančićevog čaja 11 za kašalj i bronhitis (fantastičan je!) i onda kad sazri isti taj čaj u kombinaciji sa sirupom ŽAk koji je za produktivan kašalj. Imam ja artiljeriju ali ću probati sa rotkvom ako hoće...[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|