lelaigor -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] (13.10.2014 11:19:13)
|
'Bar dan, žene! Ne mogu sve da iščitavam, puno ste pisale. [sm=smiley36.gif] Hvala svima, za komplimente za slike, ja sam presrećna i prezadovoljna. Baš volim što ćemo imati lepu uspomenu. I drago mi je što je drugarica bila voljna za tako nešto. Hoće i bejbi da mi slika kad se porodim. Volim da imam slike. One su baš lepa uspomena... Vidim da se spominje neko šišanje. Tako jemoja sveki protiv Dariine duge kose, a ona baš voli da ima dugu kosu, i ima lepu i kvalitetnu kosu. A sveki stalno tupi da treba da je šišamo i njoj ispira mozak. Ali, se D ne da, ona hoće da ima kosu kao moja setričina koja ima plavu dugu kosu do preko dupeta. Jedina uteha mi je što D nikad ne ostane sama sa njima, ap sveki nema kad da je ošiša [sm=smiley36.gif] Ja isto nemam nikakvu pomoć ni od koga i slažem se sa tim da sam dete sebi rodila i da mi niko nije kriv i dužan sad da pomaže...ali me nervira to što su svi vikali kako će ovo ono...svi i babe i dede i tetke...a nikoga nema. Moj tata živi u selu pored. On je totalno neuračunljiv, ja sa njim nemam neki odnos i on nikad ni o meni nije brinuo, tako da en očekujem da brine ni o mojoj deci. S njim imam neki onako platonski odnos, čisto zato što moramo. Moja mama radi i ona je sva u fazonu da je večito umorna, zauzeta, puna posla...ali ajd. i hoće nekad da dođe i pomogne. Svekijevci su uzimali D ranije, ali je ona umela da plače kad treba da ode na spavanje, pa je onda svekar dovozio uveče jer ne može da je sluša kak oplače. I oni su ui selu pored. Pomognu ponkeda, ali sveki mi ima visok pritisak i onda je sve to komplikovano. Dođu npr. da je pričuvaju i onda svekar nju pita da lie j edobro, hoće ićči kući, itd. A njoj dobro. O tetkama neću ni da načinjem temu. Bubi, srećna slava sa zakašnjenjem. [sm=smiley31.gif] Von, ne vidiš slike jer nismo prijatelji na fb-u. Dodaj me pa ćeš moći da vidiš. KLIK Wiv, ti baš žuriš. Nemoj, bre da žuriš. TAko sam ja bila ubeđena i nadala se da će krenuti ranije, a na kraju sam se porodila u 41. nedelji. Nemoj da baksuziraš! Branki nadam se da će sve biti ok, bbitno da ste bebica i ti ok. [sm=smiley31.gif] Šerpi, jedva čekam tvoj UZ [sm=bravo.gif] Auuu, srculence, al' ti udeliše komplimente...brod, patka? [sm=smiley36.gif] Ja za gorušicu jedem sirove lešnike...uvek mi pomogne, uzmem par komada i kao da ništa nije ni bilo. Inače bi mi kiselina na uši izašla. Njica, jao, divno...krevetac, nosiljka...kako je to sve uzbudljivo sa prvim detetom. Ja sam u tome tako uživala prvi put. A sad mi je sve tako stresno, stalno brinem da li ćemo sve uspeti da završimo ok beba ne dođe. [sm=zmeden.gif] Von, joj držim fige da već krene! Srculence, kako nisi imala prednost za vađenje krvi??!! [sm=smiley13.gif] Žene, ja sam prešla na srećan broj 3! Uđoh u tridesetu nedelju, sad nema nazad. [sm=jezicek.gif] Sve je bliže i bliže...samo da prežvim taj porođaj. [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|