serpica -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (21.10.2014 5:59:01)
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Dobro veče [sm=smiley1.gif] Da vidite tek koja je ovde ladovina od vožnje, kroz grad se vozi 60 na sat, na autoputu je max 110. Za levu brzu traku nisu čuli, prestroje se u levu i i dalje voze laganica (a ti iza grizeš volan [sm=smiley36.gif]), blicanje ne postoji kao opcija, to niko ne radi i nemaju pojma šta bi to značilo. Semafor je najveći trip, em je na drugoj strani raskrsnice em se posle crvenog odmah pali zeleno, i uvek sam u tripu da će neko da mi svira pozadi što ne krećem [sm=smiley36.gif] ali ovde svi uredno čekaju, ne trube, pešacima staju pre nego što uopšte pešak priđe pešačkom prelazu... skretanje u desno je uvek dozvoljeno (nema strelice kao kod nas), naravno staneš ako neko dolazi ali nemaš semafor za desno, što je i logično. Jedino su ulice velike, za svako odvajanje postoje po dve trake (dve desno, dve pravo, dve levo) pa mi je još uvek malo zbunjujuće, ali vozim mnogo opuštenije nego u Bg. Pritom vozim automatik, prva dva dana nisam znala gde bih sa levom nogom i desnom rukom (mm je imao predlog ali ne bih sad o tome [sm=smiley9.gif]). [sm=bravo.gif][sm=smiley20.gif] to su za mene kulturni vozaci,juce je jedan prosisao ispred mene na pesackom i to sam gurala kolica,uzas. dobro jutro...
|
|
|
|