RE: OktobaRRsko odvikavanje (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Anoniman -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (20.10.2014 14:46:35)

Lela bez ove "zasita ne bih volela da izgubim", ostalo je sve ok[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Trcosava -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (20.10.2014 15:00:08)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Lela bez ove "zasita ne bih volela da izgubim", ostalo je sve ok[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

slažem se sa ovim

lelaigor -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (20.10.2014 15:33:22)

Objavila. Pa šta mi Bog da. Nadam se ad neću morati da počinjem sve iz početka. [sm=zmeden.gif]

mali_mis -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (20.10.2014 16:29:26)

Na mene vise ni energetski nema efekta [sm=smiley36.gif]
Cudo je spavalo citavih po sata [sm=zz_banghead.gif]
Dezuram ispred kuhinje, rerna je vruca, a ovaj mali kao iz inata oce bas tamo.

emicaa -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (20.10.2014 16:33:56)

Moje čudo uopšte neće spava,ljuta sam kao zmija jer znam da će do večeras biti katastrofa nervozna [sm=hudicek1.gif]

Mala Elena -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (20.10.2014 19:00:45)

Dobro vece ! Pricale ste o voznji ..ja imam polozeno 7godina ali smo skoro kupili auto pa necu voziti po gradu dok ne prodjem neke privatne casove ..vezbala sam par puta u naselju gde nije tako prometno, malo mi ide malo ne (dok se ne ugasi )[sm=smiley36.gif]..ali dobro, to se svima desava , kad pocne da se oseca auto to je onda druga stvar.
Mi cemo za par minuta u kratku setnju da se proluftiramo i utrosimo kalorije. ..[sm=smiley36.gif] pozdravljam

bubulence -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (20.10.2014 23:14:49)

ooo zene pa sta e ovo!? klinika je zatvorena ili ste sve otisle da se vakcinisete? gde nam je Zapkic? danima je nema a onda nema ni muzike u ludari... mislim na odvikavanju...

mati -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (21.10.2014 0:32:07)

Opet prazno...[sm=smiley13.gif]
Bubi, zapkic bas fali, bez nje nema ni momaka muzicara.

Ana RR -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (21.10.2014 5:37:49)

Dobro veče [sm=smiley1.gif]

Da vidite tek koja je ovde ladovina od vožnje, kroz grad se vozi 60 na sat, na autoputu je max 110. Za levu brzu traku nisu čuli, prestroje se u levu i i dalje voze laganica (a ti iza grizeš volan [sm=smiley36.gif]), blicanje ne postoji kao opcija, to niko ne radi i nemaju pojma šta bi to značilo. Semafor je najveći trip, em je na drugoj strani raskrsnice em se posle crvenog odmah pali zeleno, i uvek sam u tripu da će neko da mi svira pozadi što ne krećem [sm=smiley36.gif] ali ovde svi uredno čekaju, ne trube, pešacima staju pre nego što uopšte pešak priđe pešačkom prelazu... skretanje u desno je uvek dozvoljeno (nema strelice kao kod nas), naravno staneš ako neko dolazi ali nemaš semafor za desno, što je i logično. Jedino su ulice velike, za svako odvajanje postoje po dve trake (dve desno, dve pravo, dve levo) pa mi je još uvek malo zbunjujuće, ali vozim mnogo opuštenije nego u Bg. Pritom vozim automatik, prva dva dana nisam znala gde bih sa levom nogom i desnom rukom (mm je imao predlog ali ne bih sad o tome [sm=smiley9.gif]).

serpica -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (21.10.2014 5:59:01)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Dobro veče [sm=smiley1.gif]

Da vidite tek koja je ovde ladovina od vožnje, kroz grad se vozi 60 na sat, na autoputu je max 110. Za levu brzu traku nisu čuli, prestroje se u levu i i dalje voze laganica (a ti iza grizeš volan [sm=smiley36.gif]), blicanje ne postoji kao opcija, to niko ne radi i nemaju pojma šta bi to značilo. Semafor je najveći trip, em je na drugoj strani raskrsnice em se posle crvenog odmah pali zeleno, i uvek sam u tripu da će neko da mi svira pozadi što ne krećem [sm=smiley36.gif] ali ovde svi uredno čekaju, ne trube, pešacima staju pre nego što uopšte pešak priđe pešačkom prelazu... skretanje u desno je uvek dozvoljeno (nema strelice kao kod nas), naravno staneš ako neko dolazi ali nemaš semafor za desno, što je i logično. Jedino su ulice velike, za svako odvajanje postoje po dve trake (dve desno, dve pravo, dve levo) pa mi je još uvek malo zbunjujuće, ali vozim mnogo opuštenije nego u Bg. Pritom vozim automatik, prva dva dana nisam znala gde bih sa levom nogom i desnom rukom (mm je imao predlog ali ne bih sad o tome [sm=smiley9.gif]).

[sm=bravo.gif][sm=smiley20.gif] to su za mene kulturni vozaci,juce je jedan prosisao ispred mene na pesackom i to sam gurala kolica,uzas.
dobro jutro...

mali_mis -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (21.10.2014 6:17:19)

Jutro [sm=kava.gif]
Smrzla sam se.

emicaa -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (21.10.2014 8:12:21)

Dobro jutro,i ovde ima budala koji ne gledaju pješake.uvjekkad dodjem do pješačkog stojim i čekam,strah me krenuti dok nisam sigurna da će auto stati.

Klarita -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (21.10.2014 8:41:04)

Dobro jutro, kafedzike i energitacarke[sm=smiley36.gif] ko kuva kafu?

bubulence -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (21.10.2014 9:56:59)

dobar jutar!
mati bas tako, a bez muzike i momaka nije provod!
Ana, bas me zanima predlog tm [sm=jezicek.gif].
inace u Engleskoj je isto tako, samo oni voze suprotnom stranom. jednom smo stali u kolinu na putu, cekamo par min, ja kazem bratu da svira da se pomere, on me pogledao kao da sam ga udarila necim. nema toga kod njih. i onda sam izasla iz kola i videla da zena koja je prva u koloni ima kucu ispred auta i izasla je da ga zamoli da se pomeri ali kuca spava na putu.. i tako smo svi stajali oko pola sata...
mnogo mi se svidja ta smirenost vozaca . a kod nas ako ides sporije nego sto je neko zamislio rizikujes da dobijes metak...
da smorim jos malo. ja sam vozac i mislim da sam ok. ali kada sam nekoliko puta isla u BG nisam se pravila pametna. em ne poznajem grad, em nisam navikla bas na toliku guzvu. parkiram se u Zemunu na Galenici, ima neka pumpa i parking iza. tamo ostavim auto i uzmem taxi. dva puta mi taksisti nisu naplatili voznji kada su culi, jer su najgori vozaci koji ne znaju gde idu a bas to bi bio moj slucaj...

mali_mis -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (21.10.2014 11:22:12)

Ni cigaru vise ne mogu da popusim ko covek [sm=zz_banghead.gif]
Idemo u setnju po ovoj hladnoci, jer je mojoj mami pala genijalna ideja na pamet da se setamo. Bolje da se natrontamo i setamo, nego da mi ostatak dana skace po zivcima.
A kad uspavam cudo, dolazim da pijemo kafu [sm=smiley1.gif]

emicaa -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (21.10.2014 13:49:58)

Ovde je tako jak vjetar kad bi krenule u šetnju mislim da bi odnio i nas i kolica a sad javiše da će sutra biti još gore [sm=smiley13.gif].
Glava me bolucka,hoće neko samnom kaficu ne mogu sama.

Modessty -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (21.10.2014 13:53:12)

Ovde i dalje lepo vreme, mada se nešto kao po malo oblači
ja sad popila kaficu. Moj kolega Marko stvarno kuva najbolje kafu na svetu! [sm=smiley1.gif] Još smo i čokoladu jeli i neke kolače! Pa šta ćeš bolje! [sm=smiley36.gif]
samo kad me ne bi zezao ovaj glupi corel! [sm=zz_banghead.gif]

mali_mis -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (21.10.2014 13:57:39)

Jos uvek pijem prvu jutarnju, jer nisam stigla od A. Sad spava, pa da lepo uzivam u hladnoj kafi. Usput i motam cigare.
Ovde je oblacno, napolju nije hladno, hladnije mi je u stanu.

Mala Elena -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (21.10.2014 19:00:11)

Mi ceo dan ne odosmo u setnju , taman planirali najavi se brat da dolazi ...i evo sad smo izasli , ona zaspala ima da se nasetam milina [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (21.10.2014 20:52:49)

Dobro veče,gdje ste se razbježale [sm=jezicek.gif]

Mala Elena -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (21.10.2014 21:55:07)

Vala bas. ..[sm=jezicek.gif]

Modessty -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (21.10.2014 22:32:47)

Moji već duže vreme spavaju. Moj se pasulj konačno skuvao pa odoh i ja da spavam!

[img]http://www.dodaj.rs/f/a/Af/3C8rt13L/goodnight071.gif[/img]

Klarita -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (21.10.2014 22:36:55)

Maj not[sm=smiley36.gif] maj iz kaming tek[sm=smiley36.gif]

Prezderam se nekim cokoladicama sa free shopa (kako sam zaboravila da ih imam, neam pojma, ali kad mi danas padose na glavu iz viseceg dela gde drzim kese, Sunce me ogrejalo) caj sam si skuvala...pijem kirkolinu[sm=jezicek.gif] pa da popijem i tek onda krece "zivot"

Anoniman -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (21.10.2014 22:37:29)

Dobro vece, ja stavila rakijane obloge ne mogu da govorim, boli me grloooooo[sm=smiley19.gif]

Klarita -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (21.10.2014 22:44:22)

Pih bre UM[sm=zz_frown.png] je l' imas zalfiju pa da skuvas i grgoces?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>