Trcosava -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (20.10.2014 12:20:30)
|
IZVORNA PORUKA: Klarita nema da brigas[sm=smiley1.gif] stize mi auto u cetvrtak (valjda konacno), i turim si K u auto i dolazim. Jos da ubedim mm da me pusti samu u Ni autom[sm=smiley36.gif] Vozila sam od Svajcarije u petak na subotu noc drugaricu, njenog momka i mm i premrli su, otreznila sam ih na prvom kruznom prelazu kod parkica[sm=jezicek.gif] Ne snalazim se najbolje u vecem gradu. Na posao sam isla bez problema, ali Le i Nis su dva razlicita sveta...uvezbacu, a na kraju krajeva, parkiram negde na ulazu i taksijem stizem na dogoverno mesto [sm=smiley2.gif] [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] reče li ti ja da te obožavam? hahahahahahahahahha Joj žene moje, kažete veliki grad. Dođite u Bg da vozite u špicu hahahaha Pre engo što sam položila, rekla sam da ću da nosim ili bejbol palicu uz sebe ili pištolj. Ono je katastrofa! Ovde je taaaakva 'ladovina po pitanju vožnje da ja vama ne mogu da opišem. Mm je svojevremeno kukao za 'gužve' u Ljubljani, Kranju, Bledu... Samo sam mu se smejala. Prva veća gužva u Bg-u i rekao je 'Ja ću da se pokrijem ušima i da ćutim za gužve u Slo' [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|