RE: OktobaRRsko odvikavanje (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Modessty -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (20.10.2014 9:33:12)

a jes vala ladno jutros! Ja obukla dva džempera, al se zeznuh sa cipelama [sm=zz_cold.gif]

Anoniman -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (20.10.2014 9:53:05)

Dobro jutrooooo, ja se razbolela[sm=smiley13.gif] a sutra bih trebala da podjem na predavanja[sm=hudicek1.gif]

Anci divno je[sm=bravo.gif] iiiiiiiiii rezultat svega ostajete tamoooo???

Klarita -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (20.10.2014 10:02:53)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Trcosava -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (20.10.2014 10:08:18)

Jedino ja imam fobiju od Kanade?[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Anči sve kul, ali neka hvala dosta mi snega i ovde heheh
Dvorišta su kul, nisam ni ja neki freak za noć veštica, ali pomodarstvo čini svoje i našoj deci će to biti sasvim nešto normalno. Ovde svake godine u zamku priređuju neku feštu za decu i noć veštica. Prošle godine smo išli, Ana nenamskirana, čisto da vidimo kako je. GUŽVA i uopšte nemam volju ni želju da se gnječim tamo sa svima.

I dobar vi jutar!

wivern -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (20.10.2014 10:24:04)

Ja imam fobiju od snega i hladnoce, brrrrrrrrr [sm=smiley13.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/13/1020/j8v-kolaci.jpg[/img]

Izvol'te posluzite se...danas ja castim

Mala Elena -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (20.10.2014 10:33:37)

Jutro! Nesto sam sva ukocena ,ruzno sam spavala. Pijuckam kaficu, ko je za? [sm=smiley1.gif]

Modessty -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (20.10.2014 11:05:35)

wiv kako su dobriiii! [sm=smiley36.gif]
Ja sam tu još sat vremena.

Klarita -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (20.10.2014 11:26:12)

Wiv, cestitke i ovde [sm=smiley1.gif] evo sluzim se unajvece[sm=smiley36.gif]

Trco, i ja ne volEm Kanadu ako ti je za utehu [sm=jezicek.gif]

Mod, [sm=smiley31.gif]

Serpi, kasnim sa cestitkama, ali neka je lepotanu srecan imendan[sm=smiley1.gif]

Modessty -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (20.10.2014 11:42:16)

Klari baš mi žao što se nismo videle [sm=smiley13.gif] Ali biće prilika još [sm=smiley1.gif]

Klarita -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (20.10.2014 11:53:24)

nema da brigas[sm=smiley1.gif] stize mi auto u cetvrtak (valjda konacno), i turim si K u auto i dolazim. Jos da ubedim mm da me pusti samu u Ni autom[sm=smiley36.gif] Vozila sam od Svajcarije u petak na subotu noc drugaricu, njenog momka i mm i premrli su, otreznila sam ih na prvom kruznom prelazu kod parkica[sm=jezicek.gif] Ne snalazim se najbolje u vecem gradu. Na posao sam isla bez problema, ali Le i Nis su dva razlicita sveta...uvezbacu, a na kraju krajeva, parkiram negde na ulazu i taksijem stizem na dogoverno mesto [sm=smiley2.gif]

Klarita -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (20.10.2014 12:16:05)

Ko je za
[img]http://www4.slikomat.com/13/1020/5r1-kafa-s.jpg[/img]

mali_mis -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (20.10.2014 12:20:12)

Ja cu da otresem jedan energetski napitak, samo da uspavam azdaju. Jutros me je tako odvalio po nosu, da sam sve zvezde videla, tako mali, a ima tesku ruku.

Trcosava -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (20.10.2014 12:20:30)

IZVORNA PORUKA: Klarita

nema da brigas[sm=smiley1.gif] stize mi auto u cetvrtak (valjda konacno), i turim si K u auto i dolazim. Jos da ubedim mm da me pusti samu u Ni autom[sm=smiley36.gif] Vozila sam od Svajcarije u petak na subotu noc drugaricu, njenog momka i mm i premrli su, otreznila sam ih na prvom kruznom prelazu kod parkica[sm=jezicek.gif] Ne snalazim se najbolje u vecem gradu. Na posao sam isla bez problema, ali Le i Nis su dva razlicita sveta...uvezbacu, a na kraju krajeva, parkiram negde na ulazu i taksijem stizem na dogoverno mesto [sm=smiley2.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] reče li ti ja da te obožavam? hahahahahahahahahha

Joj žene moje, kažete veliki grad. Dođite u Bg da vozite u špicu hahahaha
Pre engo što sam položila, rekla sam da ću da nosim ili bejbol palicu uz sebe ili pištolj. Ono je katastrofa! Ovde je taaaakva 'ladovina po pitanju vožnje da ja vama ne mogu da opišem. Mm je svojevremeno kukao za 'gužve' u Ljubljani, Kranju, Bledu... Samo sam mu se smejala. Prva veća gužva u Bg-u i rekao je 'Ja ću da se pokrijem ušima i da ćutim za gužve u Slo' [sm=jezicek.gif]

Klarita -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (20.10.2014 12:26:45)

Trco [sm=smiley31.gif][sm=zz_wub.gif] sestro, ja u Bg bi (sto bi reko moj "dragi cenjeni" svekar) iskljucila auto, izasla na sred raskrsnicu i legla u travu[sm=jezicek.gif] pa pauk neka vozi gde treba[sm=smiley36.gif] a, ja lepo taksijem. Ma, kude bre...ja jedva leskovac pravazidjo, zeno draga. Kad smo u Bg mm vozi, ja kocim nogama i [sm=zz_eek.png][sm=zz_eek2.png][sm=zz_cold.gif] a tek u Solun i Istanbul, mama miaaaaaaaa...Nesam ti ja za voznju po grad[sm=smiley36.gif]
Lincujte me, bicujte me, ali ja bre volim da docaram smajlicima facu[sm=smiley1.gif]

Trcosava -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (20.10.2014 12:49:29)

E u Solunu nisam vozila, a za Tursku sam čula da smo mi sjajni spram njih. Ako sam rekla da bi u Bg nosila pištolj, za Tursku bi mi verovatno trebala ili mašinka ili onaj ručni top. [sm=jezicek.gif] Ja sam inače živčana, a kad sednem za volan, mila majko! Psujem i ono što nisam znala da znam [sm=jezicek.gif]

Klarita -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (20.10.2014 12:55:55)

Ne sekiraj se, i Turci nose svasta[sm=smiley36.gif] dace Bog da odes i uveris se. Mm cesto ide, a ja bila sa njim dok ne izrodih decu...uzas zivi, uzaaaaaaas[sm=hudicek1.gif]

Trcosava -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (20.10.2014 13:00:05)

Ej letovanje mi je rak rana. NE znam da li ćemo otići u Tursku. Ako i odemo, bićemo verovatno penzosi hahahah

Nama pare za letovanje odu leti kad idemo za Bg i prosto ne znam GDE da idem na more. Da teglim sve do Grčke autom mi se ne isplati nikako, a sa dvoje dece ići avionom pa iznajmljivati auto - opet mu dođe na isto [sm=jezicek.gif] uff o tome ću misliti iduće godine eću sad [sm=jezicek.gif]

big mum -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (20.10.2014 13:00:35)

Dobri dan

Vrijedna sam od jutros,napravila komplet ručak,pomotala veš,stavila drugi da se pere,povadila čisto i stavila prljavo suđe u mašinu,išla u prodavnicu.Sad pakujem Sofku za školu.Jesam i vrijedna aaaa aa .
Rado preuzimam sve kolače i kafu nešto mi šecer opao [sm=smiley36.gif]

Ja nisam nikakav vozač,užasno se bojim kamiona koji mi idu u susret tako da neću ni da polažem,ali da treba,treba.
Bila sam u subotu na svadbi u drugom gradu ,sa sve djecom i svekrvom.I bub smeješte nas pored mog ginekologa i njegove žene.[sm=smiley22.gif]
Pričali,ja kao ono kuliram nisi me vidio golu [sm=zz_ninja.png].Mada oni to ne doživljavaju tako al aj.Kažu da mu je žena ljubomorna ko pas i tako.Baš onako prijatna atmosfera [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/k015.gif[/img]

Klarita -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (20.10.2014 13:04:52)

BM ahahahahahahahaa, pa on te poznaje skroooooooooz[sm=smiley36.gif] ja iskreno nemam taj trip. Moj ginekolog je drug mm[sm=smiley9.gif] vodio mi dve trudnoce, a poradjao me otac mog ucenika[sm=smiley36.gif] ja se uopste ne deranziram. XY puta sam sa ljudim pila kafu, jela, pila, plesala...ma ic' se ne uzrujavam. Pre bih rekla da mm neprijatno[sm=jezicek.gif]

Kako prodjoste sa decicom tokom svadbe?

big mum -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (20.10.2014 13:11:47)

Sve bi to bilo ok da nije njegova žena bila tu,ona samo strela očima[sm=smiley29.gif]

Dobro smo prošli,jeli na smjenu jer naravno sveki nije ni ustala.Ja onako sa sve štiklama [sm=kuza.gif] .Oboje kao da su pušteni s lanca.
Malo sam se dopingovala [sm=zz_smoke.png] pa je cijeli poduhvat bio dosta lakši

Evo pronađoh jednu sliku i na pamet mi pade da ćeš ovako da izgledaš za 3o''es godina

[img]http://www4.slikomat.com/13/1020/11-101648.jpg[/img]

Odo voditi Sofku u školu papaaaa

emicaa -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (20.10.2014 13:13:34)

I ja ne vozim,baš baš se bojim,redovno kočim u prazno,a kad idemo za Bosnu to je cjeli dan traumiranja a mm me stalno tjera da polažem.

World -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (20.10.2014 13:14:16)

A prepade me zeno! [sm=smiley36.gif]

Klarita -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (20.10.2014 13:15:47)

Pa, blesava, World, mece mi slike gde stigne[sm=hudicek1.gif]

World -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (20.10.2014 13:19:53)

nemoj ni da se salis sa ovakvim slikama.. [sm=smiley36.gif]

pratim povremeno sta pisete, a bas se trznuh na ovo..[sm=smiley36.gif]

lelaigor -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (20.10.2014 14:42:52)

Svi me ignorišu u trudnicama, a ne znam gde da ovo pitam.[sm=smiley1.gif]

Da li je po vama ok da ovo napišem na stranici da pripremim kupce na odsustvo?
Jel' treba nešto da oduzmem ili dodam? Volela bih da naiđem na razumevanje kod svojih kupaca, ali isto tako da ne zvučim ni očajno iz straha da ih ne izgubim kao kupce.

"Dragi moji kupci,
želim da vas obavestim da uskoro krećem na trudničko/porodiljsko bolovanje.
Porudžbine ću primati još do početka, eventualno sredine novembra i posle toga odlazim na kraću ali opravdanu pauzu, da donesem na svet još jednu malu princezu. :)
Nadam se da ćete imati razumevanja za moje odsustvo i da ćemo se družiti kada se sa istog vratim. Zaista ne bih volela da izgubim tako divne kupce.
Puno slatkih pozdrava vam šaljem!"
Možda bez ovog: Zaista ne bih volela da izgubim tako divne kupce. [sm=zmeden.gif]
Hvala unapred.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>