RE: OktobaRRsko odvikavanje (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

bubulence -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 10:16:40)

IZVORNA PORUKA: Peace*

Berodual nema veze sa laringitisom.
Terapija je inhalacije fiziol+efedrin i Aerius.
Dete bude bolje, tj nema onog groooznog kašlja već posle nekoliko inhalacija.

mi smo uvek dobijali i berodual, a i aerius, njega sam zaboravila... prvo 5 dana inhalacije sa fiz i efedrinom, pa dva ili tri dana sa fiz i berodualom...

Anoniman -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 10:16:40)

IZVORNA PORUKA: serpica

jutro[sm=kava.gif]
UM nedostajes i ti nema te,ili te ja ne vidim [sm=smiley36.gif]
Gde je Una?

Serpi tu sam ja, nego ti izgleda veci deo dana prespavas i ne vidis me,[sm=nosecka.gif] moja :*

Namzala sam nokte, odoh da obucem aljince da se sredim i na predavanja, i kod nas pljusti , dosadno vreme[sm=hudicek1.gif]

U se javljala, nocas oko 5 se probudila i rekla mojoj sveki kucko pokarena-pokvarena sto si me odvela od mame, jurtos vesela, jela lepo , pila caj i otilse u setnju, preko dana me ne spominje, videcemo nocas sta ce biti[sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 10:25:41)

IZVORNA PORUKA: Unina mama
U se javljala, nocas oko 5 se probudila i rekla mojoj sveki kucko pokarena-pokvarena sto si me odvela od mame, jurtos vesela, jela lepo , pila caj i otilse u setnju, preko dana me ne spominje, videcemo nocas sta ce biti[sm=smiley36.gif]

[sm=zz_redcarded.png]
[sm=zz_giggle.gif]

Anoniman -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 10:33:19)

IZVORNA PORUKA: wivern

IZVORNA PORUKA: Unina mama

[sm=zz_redcarded.png]
[sm=zz_giggle.gif]

Pocela je starsno da koristi ruzne reci koje niko u kuci ne spominje[sm=smiley36.gif] i jos kad je pitaju ko te naucio kaze moj tata, i svi naprave ovakvu facu [img]http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a020.gif[/img] jer nije sto j moj, ali mm svi vole, kazu da finije i kulturnje dete nisu sreli.... i ja sad eto pokusava to da iskorenim, ali mi ne ide[sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 10:47:41)

Pa kad su deca kao sundjeri, samo upijaju, dovoljno jednom da cuju negde.
Ajde sad lepo priznaj da si je ti naucila i nagovorila da kaze da jcula od tm [sm=jezicek.gif]

Anoniman -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 10:50:18)

IZVORNA PORUKA: wivern

Pa kad su deca kao sundjeri, samo upijaju, dovoljno jednom da cuju negde.
Ajde sad lepo priznaj da si je ti naucila i nagovorila da kaze da jcula od tm [sm=jezicek.gif]

ahhahahaa priznajem da nisam fina kao on, ahahahah, ali ne govorim ruzne reci ispred Une[sm=smiley36.gif] pre neki dan mi je rekla guzuljo jedna, pricala sam Bubi
[img]http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c070.gif[/img]

bubulence -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 10:51:18)

hahah, da, priznaj. jer ako je muz tako fin, ti moras biti rospija [sm=smiley36.gif], znam iz iskustva...

milicicak -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 10:54:32)

Hihihi, deca su ko sundjeri a najgore je sto uvek zapamte ono sto ne treba :)
Moja je jedno vreme vikala: Ja sam recesivna [sm=smiley36.gif] to je pokupila iz nasih odgovora na pitanje na koga nam je dete tako plavo [sm=smiley36.gif]
Elem, upravo je zaspala, sto ne cudi obzirom da se pre zore probudila... Meni je vreme za trecu kafu, da li je neko raspolozen? [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 10:57:01)

aahahhah recesivna[sm=smiley36.gif] , pitali ovu moju na koga licis, ista si mama, a ona odgovara nisam, ja licim na mog tatu, Dobrilinog sina[sm=smiley36.gif]

Bubi priznajem, nisam fina[sm=jezicek.gif]

wivern -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 10:57:18)

IZVORNA PORUKA: bubulence

hahah, da, priznaj. jer ako je muz tako fin, ti moras biti rospija [sm=smiley36.gif], znam iz iskustva...

Definitivno [sm=smiley36.gif]
Milicicak vis te bas presli na teske reci, recesivna [sm=smiley36.gif]

milicicak -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 11:01:16)

Wiv, kad izgovori heterozigot vodim je da radi moj posao umesto mene[sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 11:02:28)

hahaha, e a nas kada pitaju na koga je E plava a mi crni, iz sale kazemo na komsiju. i jednom setamo, sretnemo jednu zenu i pita ona E na koga lici , a moje pametno dete kao iz topa ‘na komsiju deda Ziku‘ [sm=jezicek.gif]. on joj valjda prvi pao na pamet...
rekoh, gde bas na njega, toliko mladih ljudi u komsiluku ona nadje dedu od 80 godina...

Klarita -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 11:03:46)

Svaki dan svratim, ali kafu nikako da dobijem...ima li neka solja za mene?

Mod [sm=smiley31.gif] terapija vam je odlicna sa moje tacke gledista, ali bih ja ipak da ga svaki dan poslusa doktorica dok to ne iscezne[sm=smiley13.gif] (mislim da je moje dete)

UM, pa Boga ti, na koliko si poslala Unu kod sveki?

milicicak -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 11:07:35)

Klarita, darling, izvoli
[img]http://www.dodaj.rs/f/47/E/1vGYrDzQ/152324-coffee-sunny-coff.jpg[/img]

Anoniman -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 11:07:43)

Klarita do nedelje , ako bude bila dobra , skoro 4 noci, i 5 dana.

Sada smo se cule, kupila joj baka cicibanove patofne, azbuku, set za doktorku, i svasta nesto, i prica mi , i u jednom trenutki pocinje da se dere hocu kod mame, hocu kod mame, necu vise da ih zovem[sm=smiley36.gif]

Ahahhaha Bubi presla si sa piletine na dede ahahahh[sm=jezicek.gif]

Klarita -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 11:10:41)

Milicicak [sm=smiley31.gif] hvala , najvise za sunasce na peni [sm=smiley36.gif] kod nas se smrklo i grmi grrrrrrrrrr

UM, kuku, svaka cast kad si se osmelila[sm=smiley13.gif] Meni je dve noci plafon[sm=smiley9.gif]

Bubi, deda Zika [sm=jezicek.gif] ahahahahahaa, jos se smejem...

wivern -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 11:13:03)

Ahahahah Bubi ako je dobro situiran deda zika...nije ni losa ideja [sm=smiley36.gif]

Klarita -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 11:14:46)

Lele kod nas pucaju gromovi na sve strane...da li da iskljucujem uredjaje [sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif]

Anoniman -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 11:15:11)

Nam je ovo prvi put[sm=smiley36.gif] ne verujem da ce toliko izdrzati, ali hajde da probamo...

E pravila bih ovo danas klik

ali me bune ove oznak dkg sta je to, ja samo u gramima pravim[sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif]

Bibilib -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 11:16:26)

E UM deca mnoge stvari cuju i na TV-u pa nemoj da te nista iznenadjuje... Moj sin je igrao neku igricu znam da tamo ima i zene i muckarci i kao doslo je do neke svadje i muskarac kaze zeni kurvo a moj sin posle nekolko dana se naljuti na mene jer mu nisam dozvolila da uklj.kompjuter i on onako kroz plac kaze meni kurvo ja se jadna zaprepastila,ostala bez reci htela sam da ga razbijem a onda sam pocela da ispitujem odakle njemu ta rec,da li uopste zna sta to znaci i kada sam sve cula onda smo jednostavno stavili blokadu na igru i tad je rekao to i vise nikad...

milicicak -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 11:17:07)

UM, dkg su dekagrami, odnosno 10 grama pa ti je 10dkg u stvari 100 grama

Anoniman -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 11:18:24)

Hvala Milicicak[sm=smiley31.gif]

emicaa -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 11:43:35)

Ja sam davno ovaj recept odštampala ali još ga nisam pravila.
Mi malo kunjale i probudi me pričom,sjela na medu što bude u krevetiću kod nje i svadja se.

milicicak -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 13:01:13)

Kod nas granulo sunce taman na vreme da nam uvazeni gost ne pokisne [sm=smiley36.gif] jos cemo i u setnju otici posle rucka [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 15:41:14)

Zene gde ste[sm=smiley36.gif] mm i ja pesacili presli smo 3 kilometra u jednom i 3 u drugo pravcu, i bas se lepo osecam, bili smo bas brzi[sm=smiley36.gif] upravo rucali a ja se kanim da napravim onaj kolac, ali me mrzi da odem u prodavnicu za cokoladu[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>