RE: OktobaRRsko odvikavanje (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

serpica -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 7:10:23)

jutro[sm=kava.gif]
UM nedostajes i ti nema te,ili te ja ne vidim [sm=smiley36.gif]
Gde je Una?

emicaa -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 7:46:19)

Jutro [sm=kava.gif]

Lu -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 8:26:43)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

MiLJ ala vera! Tebi ne treba teretana pored ovolikog dvorišta [sm=smiley1.gif]

[sm=smiley36.gif] i da neko ko ide stalno u teretanu dodje kod mene malo da raducka par dana dobio bi upalu misica a i ja da krenem u teretanu dobila bih upalu misica[sm=smiley36.gif]. U pitanju je drugacija snaga, drugi misice, druga vrsta kondicije. Al evo posteno da kazem bas mi bilo ovaj put tesko da kosim jer su krtice izrovale jedan deo dvorista sve bregic do bregica.

E pa draga kosim isto toliko ako ne i više, imaju negdje u temi "vrt" slike mog dvorišta. Ove godine mi je preko glave trave, ne može da kupi kosilica jer je uvijek mokra i preraste od kiše pa još grabim[sm=smiley13.gif]
Ali nije mi mrsko otići i u teretanu, na aerobik i zumbu, zato što to volim i to je trening poslije kojeg se osjećam super, dok sam poslije košenja trave slomljena tako da se to dvoje ne može uporediti[sm=smiley4.gif]
Suosjećam s tobom i što se tiče krtica[sm=smiley36.gif]
Inače, dobro jutro svima [sm=kava.gif]

Trcosava -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 8:31:01)

Jutar u kafanu!

Za Lu spešl, nes i za ostale obična kafidžona

Jutar!

[img]http://www4.slikomat.com/13/1016/bdv-Secer3.jpg[/img]

Modessty -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 8:35:48)

Dobro jutro. Ja jedva preživeh noć. Nikolu sinoć vodili u hitnu, kažu jako upaljene glasne žice. Primio deksazon i pulmikort, onda se kući inhalirali čajevim i prespavao noć meni u rukama. Sad je čio i veseo, ali kad se zakašlje dođe mi da umrem! I svira mu kad diše. [sm=smiley13.gif]
Izvinte morah da se izjadam.

Došla sam na posao da se javim i odradim po nešto sitno i vraćam se kući.
Mislim da me danas ni tona kafe neće razbuditi!

Lu -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 8:37:18)

Hahaha ludooo, hvala ti comk cmok cmok[sm=smiley27.gif]
Neko me lijenilo uhvatilo, ispratila dijete u školu iii... nemam nikakav plan za danas[sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 8:38:59)

IZVORNA PORUKA: Lu

E pa draga kosim isto toliko ako ne i više, imaju negdje u temi "vrt" slike mog dvorišta. Ove godine mi je preko glave trave, ne može da kupi kosilica jer je uvijek mokra i preraste od kiše pa još grabim[sm=smiley13.gif]
Ali nije mi mrsko otići i u teretanu, na aerobik i zumbu, zato što to volim i to je trening poslije kojeg se osjećam super, dok sam poslije košenja trave slomljena tako da se to dvoje ne može uporediti[sm=smiley4.gif]
Suosjećam s tobom i što se tiče krtica[sm=smiley36.gif]
Inače, dobro jutro svima [sm=kava.gif]

Jao nista mi ne govori jos i grabljenje. Znaci odlepitis. A sad jos i lisce. Ova kisa me sad samo zeznula. A inace planiramo da posejemo travu i u vocnjak (ima hiljadu stabala krusaka, 200 lesnika i svega ostalog po malo) a kad to naraste pa ja ne znam kositi svaki dan po ceo dan. Imamo dve kosilice ali ako i to bude pod travom trebace nam lepo rajderka jer ce to biti nemoguca misija pokositi. Na aerobik i zumbu mozda stignem pod stare dane[sm=smiley36.gif]. Daleko sam od grada da bih mogla samo da skoknem i da se vratim.

Dobro jutro evo [sm=kava.gif]

Uf Mod pa kako ga to tako odjednom strefilo? Jadnicak. Zuri kuci izes posao

Lu -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 8:39:11)

Mod proći će [sm=smiley31.gif]

Modessty -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 8:41:34)

IZVORNA PORUKA: Lu

Mod proći će [sm=smiley31.gif]

kaad!?! ne mogu više da ne spavam i da me bole leđa i ruke i sve da me boli.! NE mogu višeeeeeee [sm=zz_banghead.gif]

Inače Lu stvarno je baš baš divno što si tu! Obradovah se jutros! [sm=smiley1.gif] [sm=smiley31.gif]

milicicak -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 8:42:01)

[sm=smiley31.gif]Jutar u kafanu ;)
Mi budni od 5:30, napolju je bio mrkli mrak jos i ova kisa, uzas...
Ne idem na posao danas, dala nam sefica slobodan dan zbog radi parade i Putina... Mini buba doruckuje pitu sa krompirom, ja pijem drugu kafu...
Mod, da vas brzo prodje [sm=smiley31.gif]

mali_mis -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 8:43:46)

Mod [sm=smiley31.gif]
Jos koji srk kafe i da se polako spremam za odlazak na biro. Uspela sam da ubedim i mamu da idu ona i A. sa mnom. Mrzi me da idem sama [sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 8:44:00)

Dobro jutro, mm kuva kaficu [sm=zz_inlove.gif]

milicicak -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 8:49:40)

Lu, MiLj, svaka vam cast za odrzavanje tolikih dvorista.

Lu -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 8:58:37)

Milicicak, hvala[sm=smiley1.gif]
Mod znam da te boli kad čuješ taj kašalj ali vidiš da ide nabolje i da lijekovi pomažu.
Jedino iskreno mogu da ti kažem, biće bolje i proći će, pokušaj i ti razmišljti tako [sm=smiley31.gif]

Modessty -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 9:01:43)

Ma Lu sad sam samo premorena i nenaspavana. A kad je tako onda logika kaže "Ćao! Odoh ja" [sm=smiley36.gif]
Nekad mi je žao što brzo rastu a nekad bi da što pre budu veliki kao tvoj Roko [sm=smiley1.gif]

Trcosava -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 9:02:09)

Gledaj Lu, obećanje je obećanje![sm=smiley36.gif] [sm=smiley31.gif]

Nego Mod, khm gledaj sad lud predlog (molim ostale mame da me ne kilnu [sm=jezicek.gif]) od 7 razreda osnovnoe pa do 4 godine srednje škole sam imala upalu glasnih živa makar jednom godišnje. Počinjalo je tako što me užasno užasno boli grlo, onda jedno jutro ustanem i ne boli me više ni malo, ali glas nemam. Bukvalno sam šaputala. E sad ne znam kako Nikola govori. Uglavnom, pila ja i čajeva i svega, no to meni nije pomagalo. Moj tata je inače živeo na kokakoli i u kući je uvek bilo gaziranog, kao i kisele vode. I meni se užasno pila kisela voda, popijem i verovala ili ne - glas mi se vraćao!!! E sad Nikola je baš baš mali... Ne znam da li bi smela da mu daš kiselu vodu?

Upale konstante su meni prestale kad sam propušila, valjda glasne žice zadebljale.

Peace* -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 9:05:10)

Elem, daj Nikoli kiselu i cigaru. [sm=smiley36.gif]

Modessty -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 9:06:23)

da mu dam da povuče neki dim [sm=zz_tongue.png][sm=smiley36.gif]
Krenulo je tako što je prvo kao kašljucao na nekih 20 min kao da pročisti grlo. Onda je počeo promuklo da priča, da ne kažem guče. Već za nepunih sat vremena je teško disao i šuštalo je u grudima. Srećom pa dr reče da su pluća uredu i da su u pitanju jako natečene glasne žice. Iskreno ne znam šta da radim jer nam dr ne radi ni danas ni sutra. Razmišljam da li da ga vodim privatno, jer već ima terapiju. Stvarno ne znam

Modessty -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 9:06:54)

IZVORNA PORUKA: Peace*

isto pomislismo [sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 9:08:37)

Damn, razmišljala sam da li da kažem da mi je prestalo kad sam propušila [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/13/1016/pg9-cigar-.jpg[/img]

Modessty -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 9:10:15)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Sanjalica1980 -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 9:21:35)

Dobro jutro

[img]http://www.dodaj.rs/f/31/jl/3nKPpdgc/image.jpg[/img]

bubulence -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 9:36:47)

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

IZVORNA PORUKA: Peace*

isto pomislismo [sm=smiley36.gif]

haha i ja sam to pomislila [sm=smiley36.gif].
uh, grozni, dosadni laringitis... ne znam da li vam je prvi put ali da znas da se obicno vraca... i mom detetu nista nije pomagalo osim inhalacija fizioloskim, berodualom i efedrinom... a uzasno zvuci...
ajde da sto pre prodje [sm=smiley27.gif]...
hello zene, vreme uzasno, kisa pljusti kao nikad a ja treba da idem na biro za devera... a nemam kisobran...

Peace* -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 9:40:39)

Berodual nema veze sa laringitisom.
Terapija je inhalacije fiziol+efedrin i Aerius.
Dete bude bolje, tj nema onog groooznog kašlja već posle nekoliko inhalacija.

Mala Elena -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (16.10.2014 10:06:01)

Jutro ! Uspavale smo se, jedva stigoh kontrolu da zakazem za sledecu nedelju [sm=jezicek.gif] ura za mene!
E se nocas probudila, zaplakala se jadna da nisam mogla da je umirim , a tek jecanje .....[sm=smiley19.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>