Anoniman -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (3.10.2014 0:07:33)
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Sladza ce morati da saceka do sutra , ne mogu da cujem reci preko tel. [sm=smiley36.gif] , sva sreca [sm=jezicek.gif] Sladja Djogani Sedmi sprat Ovaj tekst je pregledan 64 532 puta Pritisni dugme, sedmi sprat pritisni dugme, pritisni dugme sedmi sprat Nista licno, nista licno Dobro te znam, dobro te znam ti bi broj da ti dam pa bi onda nesto vise ja sam sama, ti si sam al' necu da ti dam Necu da ti dam, vidi koji si blam koji si blam, dobro te znam dobro te znam ne nisam ja od juce i sve muske price znam meni isto tako zvuce daj ostavi me sad budi dobro kuce Kola, stan, kola, stan ti si jedini osiguran nece moci, nece moci da ti se posreci ove noci Jer kod mene s' tim ne mozes proci nisam pijana i nece moci nisam ni luda nece moci dobro te znam nece moci Ref. 2x Sedmi sprat i mrak u stanu znam da imas to u planu da mi pokazes kol'ko si jak bas se vidi da si lak Nista licno, nista licno Dobro te znam, dobro te znam ti bi broj da ti dam pa bi onda nesto vise ja sam sama, ti si sam al' necu da ti dam Necu da ti dam, vidi koji si blam koji si blam, dobro te znam dobro te znam ne nisam ja od juce i sve muske price znam meni isto tako zvuce daj ostavi me sad budi dobro kuce Kola, stan, kola, stan ti si jedini osiguran nece moci, nece moci da ti se posreci ove noci Jer kod mene s' tim ne mozes proci nisam pijana i nece moci nisam ni luda nece moci dobro te znam nece moci Ref. 2x Stigli smo na sedmi sprat stigla si na sedmi sprat nista licno, nista licno, nista licno al' meni nesto drugo fali ego ti je veliki a obraz ti je mali nista licno znaj ti nisi nivo moj, ti nisi nivo moj Ref. Sedmi sprat i mrak u stanu znam da imas to u planu da mi pokazes kol'ko si jak tako si lak Ref. Sedmi sprat i mrak u stanu znam da imas to u planu da mi pokazes kol'ko si jak tako si lak Ref. 2x guglala samo za bubi[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|