Odmah se sjetim jedne svoje poznanice Brane,ona je stalno govorila (ima jaaako kreštav glas) mi to ne radimo,mi to ne radimo!!I eto ide naša Brana i kaže joooj ja trudna.A mi [sm=zz_eek.png] šta bi Brano sestro draga
Ovo u stilu ovoga KLIK kad zapojem sutra vece u pravu kafanu [sm=zz_dance.gif] ima da me ogovaraju tri meseca[sm=jezicek.gif]
Ooooooooo, ništa bez "mojih" momaka!!! Klarita, hoću i ja u kafanu!!!! Pa, neka me ogovaraju-ogovaraju me i bez da lumpujem po kafani i bez da igram na astalu!!![sm=jezicek.gif]
Dobar dan u kafanu/kliniku :) treba mi i jedno i drugo :) Na poslu se jedan haos upravo zavrsio, drugi pocinje sutra, mini buba ima temperaturu a ja ne mogu da ostanem kuci... Veselje na sve strane...
ja moram da reklamiram ove momke , svirali su kod mog brata u svatovi a i njeva dica idju s mojom u vrtic , sto oni pivaje becarce kojekeke , tacno ti sramota slusat [sm=smiley36.gif] al nisu se okacili na jutub a ovo je stogod tako [sm=smiley36.gif] KLIK
Aloooo, kako ide odvikavanje? [sm=smiley36.gif] Kod nas počinje rodjendanska ludnica, treba jos i tortu praviti, nista nisam počela, ali za RR imam vremena [sm=smiley36.gif]
Pozdrav svima [sm=smiley1.gif] Bila sam odsutna duze vreme ali nadam se da cu sad biti vise tu.Vidim vise nije bar sada je otreznjenje[sm=smiley36.gif]
17 joka -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (2.10.2014 19:26:38)
e dobro vece mi bili u setnjicu
dobro raspolozenje nema sta da se kaze a tek muzika[sm=smiley1.gif]
Ma de šta ti jedna kiflica a i mlijeko u njima je sa najmanje masnoće pa ti to dodje kao dijetalno [sm=smiley36.gif].Može može negazirani,lično ću ga cjedit [sm=smiley1.gif]
17 joka -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (2.10.2014 19:57:50)
a sve sam izbacila ponovo poram nekako sebe naterati jos to da sredim i onda cu lako
racunam ovog meseca bar 5-7kg i iduceg jos malo i etogac[sm=smiley1.gif]