Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 3.11.2014 15:09:44
|
|
|
|
Mala Elena
|
Cestitam
|
|
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 3.11.2014 15:13:26
|
|
|
|
eca89
|
Cestitam, Anita !
|
|
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 3.11.2014 15:23:26
|
|
|
|
lelaigor
|
Čestitke i od mene!
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 3.11.2014 15:24:38
|
|
|
|
mali_mis
|
Cestitam
|
|
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 3.11.2014 15:40:25
|
|
|
|
Anarunika
|
Bravo za dobitnike i njihove komentare
|
|
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 3.11.2014 15:51:33
|
|
|
|
anita
|
Devojke hvala punoooooo
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 3.11.2014 16:18:13
|
|
|
|
serpica
|
Cestitam dobitnicima sugradjanko bravo
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 3.11.2014 16:27:39
|
|
|
|
nata11
|
Cestitke
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 3.11.2014 16:54:43
|
|
|
|
wivern
|
Cestitam i jaaaaa
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 4.11.2014 0:15:21
|
|
|
|
vikiveki
|
I ja se pridružujem čestitkama
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 4.11.2014 9:07:13
|
|
|
|
QueenJ
|
anita i Mery78 ,
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 4.11.2014 9:09:06
|
|
|
|
Bibilib
|
Cestitam od srca...
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 4.11.2014 15:02:35
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Cestitam
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 4.11.2014 19:53:13
|
|
|
|
anita
|
Hvala puno
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 8.11.2014 14:29:40
|
|
|
|
anita
|
Jos jednom veliko hvala RR i sponzoru. Devojke hvala i vama punoooo Danas sam bila da preuzmem nagradu. Evo i fotografije
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 8.11.2014 15:13:14
|
|
|
|
serpica
|
Bravo Anita,prelepa nagrada cestitam jos jednom
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 8.11.2014 15:23:32
|
|
|
|
Bibilib
|
Prelepa nagrada Anita
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 8.11.2014 15:57:02
|
|
|
|
Mala Elena
|
Predivna nagrada Anita, cestitam !
|
|
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 9.11.2014 23:40:23
|
|
|
|
srculence25
|
Anita divno otisla je nagrada u prave ruke za rr i sponzore
|
|
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 10.11.2014 21:18:31
|
|
|
|
Jole84
|
Anita čestitam sa zakašnjenjem Jedan od mališana je opremljen
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 10.11.2014 21:39:17
|
|
|
|
anita
|
Devojke sve vas . Hvala jos jednom
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 10.11.2014 23:44:30
|
|
|
|
vikiveki
|
Anita čestitam na tako divnoj nagradi
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 12.11.2014 9:47:47
|
|
|
|
Mery78
|
hvala na cestitkama i sto ste glasale i za mene, ja sam juce izasla iz porodilista pa cu nekom drugom prilikom da slikam poklon ako nije problem?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?