Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
Osvoji paket NIP proizvoda 30.9.2014 21:17:49
|
|
|
|
lesica
|
Rešite test, ostavite nam zanimljiv komentar i postanite dobitnik Paketa NIP proizvoda !!! Grčevi su jedna od najčešćih pojava karakterističnih za najranije periode u životu i od njih pati svaka peta beba. Možda pravi lek protiv grčeva ne postoji, ali zato postoje proizvodi, poput NIP termofora, koji ove neprijatne pojave mogu ublažiti. Grčevi se najčešće javljaju u drugoj ili trećoj nedelji starosti, obično u kasnim poslepodnevnim i večernjim satima, a prestaju do četvrtog meseca. Podjednako se javljaju kod dečaka i devojčica, kao i kod beba koje sisaju ili se hrane na flašicu. NIP termofor veoma je jednostavan za upotrebu. Sve što treba da uradite je da termofor stavite u mikrotalasnu pećnicu i podesite temperaturu na odgovarajući nivo. Pošto su bebe oset__ljivije na toplotu nego odrasli, temperatura termofora ne bi trebalo da pređe 42°C, jer u suprotnom može doći do pojave opekotina na bebinoj koži. Za svaki slučaj, pre nego što termofor date bebi, proverite njegovu temperaturu tako što ćete ga postaviti na podlakticu. NIP termofor je lak i za održavanje. Jednostavno se čisti postavljanjem termofora pod mlaz tople vode ili brisanjem mokrom krpom. Ukoliko ga ispravno koristite, termofor će potrajati minimum godinu dana. A za to vreme mogu ga koristiti i odrasli i deca. Pročitaj više >>> Keprom nagrađuje dva Ringerajina korisnika sa po jednim paketom NIP proizvoda u kojima se nalazi: Nip flašica staklena 125ml sa silikonskom cuclom, 0m+ Nip flašica staklena 250ml sa silikonskom cuclom, 0m+ Nip makazice za nokte Nip glodalica prsten za hlađenje Nip Miss Denty laža, veličina 3 Komentari i rešavanje ankete se smatraju prijavom za konkurs, a prijave primamo od 1.10. do 26.10. Članovi Ringeraje će nakon objave svih komentara, svojim glasovima izabrati pobednika na forumu! Glasanje traje od 27.10. do 31.10. (zaključno sa 31.10.).Pravo glasa imaju svi registrovani članovi do i zaključno sa 30.9.2014. Pobednik će svoju nagradu preuzeti u najbližoj Aksinoj radnji. U slučaju izjednačenih glasova, pobeđuje komentar koji je prvi poslat!
< Poruku je uredio Cakana84 RR -- 24.10.2014 15:18:57 >
|
|
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 30.9.2014 21:43:01
|
|
|
|
serpica
|
Jos jedna divna nagrada za sponzore i RR
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 30.9.2014 21:44:35
|
|
|
|
dijana1*
|
Bravo za RR Nagrade su divne a i mali ringerajini bebironi ce se obradovati
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 30.9.2014 22:00:47
|
|
|
|
Žapkić
|
Ovo je sjajno!!! Obavezno glasamo kao i uvek!
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 30.9.2014 22:32:46
|
|
|
|
17 joka
|
glasam obavezno za nekog
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 1.10.2014 13:14:03
|
|
|
|
Anarunika
|
Stvarno uvek lepe nagrade
|
|
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 1.10.2014 15:37:34
|
|
|
|
Bibilib
|
Mi imamo NIP-ove flasice za vodu i sokic i naravno dudu i fenomenalne su....
< Poruku je uredio Bibilib -- 1.10.2014 15:38:03 >
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 1.10.2014 15:50:19
|
|
|
|
Trcosava
|
Bravo RR i veliko bravo za sponzore!!!
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 1.10.2014 15:52:38
|
|
|
|
vonavoj
|
svaka cast!
|
|
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 2.10.2014 11:08:14
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Ja cu se ovde prijaviti, bas bih volela da dobijem neku RR nagradicu, nisam do sada nista osvojila
|
|
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 2.10.2014 14:29:15
|
|
|
|
QueenJ
|
Takođe...
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 2.10.2014 14:31:23
|
|
|
|
branki*
|
ja se ne prijavljujem,ali cu glasati je l moram da imam fejsbuk profil da bih glasala ili ce moci i ovde kad bude vreme?
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 3.10.2014 23:08:43
|
|
|
|
srculence25
|
za rr i sponzore Ja cu obavezno da glasam
|
|
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 3.10.2014 23:34:19
|
|
|
|
dunja RR
|
Ovde se glasa Branki, tako da možeš i bez FB :) IZVORNA PORUKA: branki RR ja se ne prijavljujem,ali cu glasati je l moram da imam fejsbuk profil da bih glasala ili ce moci i ovde kad bude vreme?
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 3.10.2014 23:34:57
|
|
|
|
dunja RR
|
Samo napred IZVORNA PORUKA: Ipokrisia Ja cu se ovde prijaviti, bas bih volela da dobijem neku RR nagradicu, nisam do sada nista osvojila IZVORNA PORUKA: QueenJ Takođe...
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 4.10.2014 10:43:53
|
|
|
|
wivern
|
Jaooo kakve divne nagrade. Jos samo kad bih umela da dam neki smislen komentar
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 4.10.2014 17:35:18
|
|
|
|
rošula
|
Super nagrade
|
|
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 4.10.2014 17:38:45
|
|
|
|
wivern
|
I ja se prijavih, nek ide zivot
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 4.10.2014 17:41:44
|
|
|
|
rošula
|
Bravo Wiv
|
|
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 4.10.2014 20:25:34
|
|
|
|
malimaki
|
Super su nagrade , nama su stigle bombonice prelepe su, hvala puno
|
|
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 5.10.2014 12:30:09
|
|
|
|
anita
|
I mi smo se prijavili.
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 5.10.2014 13:23:28
|
|
|
|
Mala Elena
|
Zaista divna nagrada! svaka cast !
|
|
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 5.10.2014 14:14:53
|
|
|
|
m2m2
|
Prijavila sam se, dobro bi nam dosao taj paketic. Odlican je.
|
|
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 5.10.2014 16:13:30
|
|
|
|
malimaki
|
Jos jedna divna nagrada
|
|
|
|
RE: Osvoji paket NIP proizvoda 24.10.2014 13:16:00
|
|
|
|
Cakana84
|
Drage moje, prijave primamo do 26.10, a glasamo od 27.10-31.10. Imate još vremena, prijavite se.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?