Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hernia ventralis/pupcana kila nakon trudn... 21.10.2019 10:04:20
|
|
|
|
kamičak
|
Sad bas pitam za tebe u razgovorima mama. Dobro da sad imas konkretan plan, navijamo da se sto pre vratis "u normalu" ❤
|
|
|
|
RE: Hernia ventralis/pupcana kila nakon trudn... 21.10.2019 10:08:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: kamičak Sad bas pitam za tebe u razgovorima mama. Dobro da sad imas konkretan plan, navijamo da se sto pre vratis "u normalu" ❤ 💕
|
|
|
|
RE: Hernia ventralis/pupcana kila nakon trudn... 21.10.2019 11:53:08
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ivanka, uz tebe smo. Sto pre resavaj. Sto pre ozdravi. Pa da slavis godisnjicu sa zakasnjenjem bez slinavka i kilavka ❤❤❤
|
|
|
|
RE: Hernia ventralis/pupcana kila nakon trudn... 21.10.2019 11:59:35
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko bez slinavka i kilavka ❤❤❤ 😘
|
|
|
|
RE: Hernia ventralis/pupcana kila nakon trudn... 22.10.2019 12:19:29
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kuoih ja pojas za pupcanu kilu. Stavlja se ujutru, pre ustajanja. Ima deo bas za pupak da se pritisne. E taj deo meni smeta pa sam ga skinula, na cicak je. Ostane samo pojas sirok oko 20cm. Cudan osecaj ali imam utisak da mi je bolje. Jela sam, popila kafu, pijem vodu i ne smeta mi crevima. Jupiiiii 😊
|
|
|
|
RE: Hernia ventralis/pupcana kila nakon trudn... 22.10.2019 13:07:19
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Aha sad sam upucena. Taman ti lakse mozes da jedes ko covek, pijes...Kad ides kod hirurga?u petak ili?
|
|
|
|
RE: Hernia ventralis/pupcana kila nakon trudn... 22.10.2019 13:08:38
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ultrazvuk u cetvrtak (nadam se da je neko kasvetan), hirurg u petak.
|
|
|
|
RE: Hernia ventralis/pupcana kila nakon trudn... 22.10.2019 14:53:16
|
|
|
|
kamičak
|
Idemoooo, Iv, drago mi je da mozes da funkcionises 😁
|
|
|
|
RE: Hernia ventralis/pupcana kila nakon trudn... 22.10.2019 16:04:39
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Drzmo fige da sve bude kako treba
|
|
|
|
RE: Hernia ventralis/pupcana kila nakon trudn... 24.10.2019 11:21:48
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Bila na uz abdomena, svi organi zdravi, trbusni zid nije posebno gledala, kaze za ti treba na uputu sa pise uz trbusnog zida. Sutra kod hirurga.
|
|
|
|
RE: Hernia ventralis/pupcana kila nakon trudn... 24.10.2019 18:55:20
|
|
|
|
kamičak
|
Drzimo ti fige, draga 😀
|
|
|
|
RE: Hernia ventralis/pupcana kila nakon trudn... 24.10.2019 19:49:29
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Pa valjda ceo abdomen gleda. Nisma znala da mora da se naglasi.. Znaci jos sutra kod hirurga pa znas kako i sta dalje?
|
|
|
|
RE: Hernia ventralis/pupcana kila nakon trudn... 24.10.2019 20:32:37
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Pa valjda ceo abdomen gleda. Nisma znala da mora da se naglasi.. Znaci jos sutra kod hirurga pa znas kako i sta dalje? Nisam ni ja znala... Na uputu je pisalo umbilicalis hernia, pa mi bilo logicno da gleda sve. Gledala je ona i trbusni zid, prevukla nekoliko puta gore dole oko pupka. Bitno da sam ja zdrava sa unutrasnje strane 👍
|
|
|
|
RE: Hernia ventralis/pupcana kila nakon trudn... 24.10.2019 21:33:05
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Aha kna uputu pupcana kila pisalo, mada logicno da proveri sve, al najvaznije je da je sve to u redu. Jel ti dobra krvna slika? Sutra ces znati kada ides na operaciju ili? Kako si ti inace?
|
|
|
|
RE: Hernia ventralis/pupcana kila nakon trudn... 24.10.2019 22:08:43
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kad nosim pojas super Bez njega boli Ovaj dr sto idem sutea kod njega je naj u Nisu za nas kilave 😂
|
|
|
|
RE: Hernia ventralis/pupcana kila nakon trudn... 24.10.2019 22:11:13
|
|
|
|
Ivanka 75
|
A krvna slika odlicna Organi zdravi, samo malo trbuh defektan 😂
|
|
|
|
RE: Hernia ventralis/pupcana kila nakon trudn... 25.10.2019 9:39:47
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kaze dr ovako: Nije hitna operacija, mogu i godinama da cekam, ali da ne dozvolim da poraste. Najverovatnije imam dve rupice, ali on kaze da organizam sam resava te probleme praveci opnu, neki momentum, valjda ga tako nazva, da se zastiti. Da nosim pojas i da se cuvam. Toliko. 👍
|
|
|
|
RE: Hernia ventralis/pupcana kila nakon trudn... 25.10.2019 10:57:31
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Opa Ivanka.. super. To su lepe vesti.Znaci pratices samo ili ces ici u skorije vreme na operacoju? Nosi pojas ako ti je lakse. A sto se varenja tice?
|
|
|
|
RE: Hernia ventralis/pupcana kila nakon trudn... 25.10.2019 13:07:42
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Opa Ivanka.. super. To su lepe vesti.Znaci pratices samo ili ces ici u skorije vreme na operacoju? Nosi pojas ako ti je lakse. A sto se varenja tice? Varenje suoer otkako nosim pojas. I stomak mi se smanjio, mada dr kaze da nije od toga bio naduven. Sije mu ga Mujo, jeste 100%. Kako sad odjednom otkako nosim pojas nema stomaka? Nema veze, organi su dobri, to je bitno. A operaciju cu sigurno na leto, kad zavrsim sa casovima. Znaci oko 1 jula. Imacu skoro 3 meseca za oporavak.
|
|
|
|
RE: Hernia ventralis/pupcana kila nakon trudn... 25.10.2019 13:25:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sad se set_ih... Rece dr da je ovo nozda i od virusa, a ja sam bila bas bas prehladjena nekoliko dana pre nego sto me zabolelo. Sklopile se kockice...
|
|
|
|
RE: Hernia ventralis/pupcana kila nakon trudn... 25.10.2019 16:24:28
|
|
|
|
kamičak
|
Iv, dobro je, sad se cuvaj i ne naprezi se.
|
|
|
|
RE: Hernia ventralis/pupcana kila nakon trudn... 25.10.2019 16:26:00
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
E pa super onda.. taman imas vremena d se lepo oporavis. Sada lagano, ne dizi tesko,ne naprezi se.
|
|
|
|
RE: Hernia ventralis/pupcana kila nakon trudn... 7.5.2020 22:51:53
|
|
|
|
mati
|
Aktiviram temu, posto vidim da se pisalo... I ne tako lepa tema, da je da nikome ne zatreba.. Ja sam se bas napatila, ne znam koliko sam pisala ovde, ali ima par postova na pocetku. Sve sto vas zanima, tu sam. Mada sam ja specifican slucaj koji je nagrabusio i preko mesec dana lezala u bolnici... Dva puta me otvarali...
|
|
RE: Hernia ventralis/pupcana kila nakon trudn... 7.5.2020 22:55:21
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sve sam ja jos u omtobru procitala sta si ti pisala 😔 I bas mi zao sto si tako lose prosla.
|
|
|
|
RE: Hernia ventralis/pupcana kila nakon trudn... 7.5.2020 23:04:28
|
|
|
|
mati
|
Jeste, Ivancice, kao bos po trnju... 45 dana u bolnici, mozda dan gore dole. To sam i negde potisnula pa nisam ni ulazila u ovu temu. Ali ispisacu neki dan sve...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?