|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Sir
30.9.2009 22:15:14   
Anoniman
Dobili smo kg trapista kom rok ističe prekosutra. user posted image

Zanima me... Jel može trapist da se zamrzne? Jel se posle isteka roka pokvari ili mu samo kvalitet opada?
  Direktna veza do poruke: 1
   RE: Sir
30.9.2009 22:17:14   
Lilly*
Možeš ga slobodno smrznuti. Ne bi se trebao pokvariti jer je to tvrdi sir, ali što je sigurno, sigurno je user posted image

_____________________________

Nemoj plakati, bata je tu

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Sir
30.9.2009 22:20:28   
simke
Pa moze da se zamrzne,ali kad ga odmrznes neces moci lepo da ga seces,raspadace se.Moj ti je savet da ga izrendas,pa zamrznesuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Sir
30.9.2009 22:23:25   
Lilly*
Ja sam milion puta zamrzavala i nikada nisam imala nikakvih problema ni sa sečenjem ni sa rendanjem kada se odmrzne. Nema nikakvih promena, kao da nije ni bio zamrznut, i ukus mu bude potpuno isti user posted image

_____________________________

Nemoj plakati, bata je tu

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Sir
30.9.2009 22:25:52   
Anoniman
Savet: zamrzni u malim pakovanjima, jer ga moras odmah potrositi kad ga odmrznes. Moci ces i lepo da ga rendas i seces, samo ga ostavi malo u frizideru da se odmrzne i to je to.

(odgovor članu Lilly*)
  Direktna veza do poruke: 5
   RE: Sir
30.9.2009 22:30:20   
Lilly*
Da, to sam zaboravila da naglasim user posted image

_____________________________

Nemoj plakati, bata je tu

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: Sir
30.9.2009 23:10:06   
Lu
IZVORNA PORUKA: simke

Pa moze da se zamrzne,ali kad ga odmrznes neces moci lepo da ga seces,raspadace se.

I meni se isto desilo jednom i nikad višeuser posted image

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 7
   RE: Sir
30.9.2009 23:31:06   
Anoniman
A nema veze što će rok isteći kada ga odmrznem? Za njega vreme staje na datumu kada ga zamrznem? user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 8
   RE: Sir
30.9.2009 23:36:18   
simke
Ma nema veze Tashouser posted image user posted image user posted image .Zamrzavanjem odlazes istek rokauser posted image user posted image user posted image Ali dobro ti je Nedja rekla izrezi na komade,pa zamrzniuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 9
   RE: Sir
30.9.2009 23:41:14   
Anoniman
Hvala vam ženice moje user posted image

Ja sam totalni debil za kuhinju i sve što se iste tiče. user posted image

(odgovor članu simke)
  Direktna veza do poruke: 10
   RE: Sir
1.10.2009 7:44:10   
Anoniman
Mikroorganizmi koji izazivaju kvar su tokom smrzavanja u stanju mirovanja, ne unistavaju se smrzavanjem, ali ne mogu da se razmnozavaju. Zato moras odmah da ga potrosis kad ga odmrznes, jer, ako je imao dva dana do isteka roka, kad ga odmrznes imace isto toliko. I ne odmrzavaj ga nikako na sobnoj temperaturi, jer je ona pogodna za bakterije i plesni, nego ili u frizideru ili u mikrotalasnoj. I tako je bezbedno.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 11
   RE: Sir
15.8.2011 23:21:01   
Olga75
ovo mi se cini najprikladnije pa evo :
kiselo mleko by Olga user posted image
dooobro uskuvas oko 2 l mleka ( ovo ako je direktno iz krave )
sipas ga u serpu i ostavis da se prohladi toliko da mozes staviti prst i da ne pece jako .Onda u njega stavis solju jogurta ili pola solje pavlake , poklopis i dobro ga utoplis . Kad se ohladi u frizider
ja sa povrsine prohladjenog mleka skinem skorup ( manje je kao masno user posted image )


_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 12
   RE: Sir
15.8.2011 23:28:11   
jovicaa
kako ga uoplis?? cebetom?user posted image

_____________________________

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 13
   RE: Sir
15.8.2011 23:29:48   
Olga75
ima moje kiselo mleko i moja zimnica svoje ambasador cebe user posted image



_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 14
   RE: Sir
16.8.2011 0:24:27   
jovicaa
stvarno, nisam znala da se greje cebetom...

_____________________________

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 15
   RE: Sir
16.8.2011 0:26:07   
Sanjica26 RR
Mozes i nesto drugo da uzmes, ali najbolje je cebo. Nisam nikad pravila, ali znam kako moja mama pravi. Kad zavrsi samo zamota cebetom.user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 16
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Ružice sa sirom
Ringerajin kuvar: minnica
Pire od karfiola i šargarepe
Ringerajin kuvar: little_one



Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here