|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta smo danas pravile - 7. deo
8.7.2015 21:34:49   
minnica
Pileća supica sa carskom mešavinom (brokoli, karfiol i šargarepa), krompir sa jajima, paradajz salata

< Poruku je uredio minnica -- 8.7.2015 21:35:49 >

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 1401
8.7.2015 21:54:54   
Rosita
Kako pravis piletinu sa ananasom?
Ja danas nisam ukljucivala sporet za duze od podgrevanja :)
Sutra cu spanac i pilece belo u susamu. Uvece verovatno makarone sa povrcem.
IZVORNA PORUKA: Mariya

Juče-guščija supica, tikvice i patlidžan pohovani u pivskom testu i salata od krastavaca
Danas- Piletina sa ananasom i pirinač, salata. I htela bih mafine sa bananama,ako stignem...

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1402
8.7.2015 23:30:56   
Kata90
Socivo

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1403
8.7.2015 23:48:17   
aleksandrici
E pa mi smo danas imali cufte u paradajz sosu,salatu sa paradajzom i corbicu sa povrcem.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1404
9.7.2015 13:51:25   
minnica
Imali so supice od juče i dodala sam uštipke od tikvica iz rerne i kupus salatu. Za dezert lubenica, drugi dan, oooogromna. user posted image

(odgovor članu aleksandrici)
Direktna veza do poruke: 1405
9.7.2015 14:01:52   
Mariya
Danas ćevapi i krompir iz rerne, krastavac sa pavlakom i belim lukom.

Piletina sa ananasom:
Prodinstam glavicu crnog luka, dodam 3 velika čena belog luka, pa dodam 300-400g belog mesa iseckano na kocke, začinim solju, biberom i sa malo karija (koristim kotanyi mešavinu za curry). dolivam vodu ako je potrebno. Kad je meso gotovo, sipam celu konzervu ananasa sa sokom i dodam kašiku gustina razmućenu u malo vode i kuvam dok se zgusne. Može se staviti i soja sos ali ga ja ne stavljam kad Lucija jede i štedim na kariju.

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 1406
9.7.2015 14:28:51   
Rosita
Hvalaaaa, ovo cu probati!

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1407
9.7.2015 14:42:40   
vikiveki
Ja ću za danas krompir čorbicu uz salatu od krastavca,a za dezert imamo palačinke

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1408
9.7.2015 17:51:11   
aleksandrici
Kod nas na stolu je bila snicla sa mladim krompiricima,paradajz salata a za desert su deca otvorila cokoladu za kuvanje.Sta cu,nisam imala vremena za dezertiranje.user posted image user posted image

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1409
9.7.2015 18:43:39   
madre
pileci paprikas (bez piletine user posted image ) i kupus salata.

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 1410
9.7.2015 19:31:33   
nikiteki
pleca supica sa knedlama dinstano meso sa krompiricima a sada pravim zapecene spagete

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1411
10.7.2015 8:33:38   
vikiveki
Ja za danas nemam nameru da kuvamuser posted image ostalo mi ručka od juče,krompir paprikaš...razmišljam da im napravim neke slane štapiće sa semenkama ,da imamo zanimaciju za grickanjeuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 1412
10.7.2015 8:48:01   
branki*
ja ne znam sta cu danas....mozda stavim kupus da se kuva sa suvim koskama,imam glavicu u frizideru.ako neko ima proveren recept za palacinke od heljdinog brasna,neka ga podeli sa mnomuser posted image htela juce da pravim,ali je bilo neuspesnouser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1413
10.7.2015 16:02:59   
Ana RR
Juce sam kuvala supu da imamo za danas, zaboravim sinoc da je stavim u frozider i ladno se pokvarila user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 10.7.2015 16:03:39 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1414
10.7.2015 16:39:14   
madre
danas paradajz corbica i pohovane tikvice, sopska salata.

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1415
10.7.2015 16:52:25   
Anoniman
pohovala tikvice
veceras planiram palacinke

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 1416
11.7.2015 14:52:12   
vikiveki
Ja za ručak pravim neku letnju makarona salatu,deca je obožavaju,a za večeras ću još razmisliti.Inače htela sam da vas pitam da li neko zna neki dobar a jednostavan kolač sa jabukama?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1417
11.7.2015 15:00:19   
Mariya
Viki ja znam recept za sjajne mafine sa jabukama. Provereno dobar recept koji pravim stalno.
Ne znam mogu li da stavim link, sa coolinarike je?

Ja danas podgrevam ručak od juče -Krem supu od karfiola i testeninu sa brokolijem.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1418
11.7.2015 15:52:50   
aleksandrici
Moj rucak je dana sizgledao ovaki:pileca supica,pileca dzigerica i paprika belolucena za salatu.Mmmmm,bas je bio dobar.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1419
11.7.2015 15:54:19   
aleksandrici
Obozavam brokuli,i ja bih taj tvoj podgrejani rucak,obozavam.

Direktna veza do poruke: 1420
11.7.2015 15:57:21   
mila83
Danasnji rucak- grilovano pilece belo meso,prilog pirinac i grasak(kao rizoto) uz mesanu salatu.I pileca domaca supa,od juce.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

Direktna veza do poruke: 1421
11.7.2015 15:59:30   
mila83

IZVORNA PORUKA: Mariya

Danas ćevapi i krompir iz rerne, krastavac sa pavlakom i belim lukom.

Piletina sa ananasom:
Prodinstam glavicu crnog luka, dodam 3 velika čena belog luka, pa dodam 300-400g belog mesa iseckano na kocke, začinim solju, biberom i sa malo karija (koristim kotanyi mešavinu za curry). dolivam vodu ako je potrebno. Kad je meso gotovo, sipam celu konzervu ananasa sa sokom i dodam kašiku gustina razmućenu u malo vode i kuvam dok se zgusne. Može se staviti i soja sos ali ga ja ne stavljam kad Lucija jede i štedim na kariju.

kako nisam ranije videla recept user posted image zapisujem u svescicu !

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1422
11.7.2015 16:07:59   
vikiveki
Ma meni trebaju neki kolači sa jabukama zato što je ovde običaj da se prave kolači sa jabukama za Petrovdan,a sutra je Petrovdan

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 1423
11.7.2015 16:12:15   
mila83
Jel hoces neki biskvit,pitu ili onaj sto se jabuke kuvaju u pudingu?

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1424
11.7.2015 16:26:03   
caca81
viki, ovaj je provereno dobaruser posted image http://http://www.coolinarika.com/recept/jednostavan-kolac-s-jabukama/

< Poruku je uredio caca81 -- 11.7.2015 16:29:00 >

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krekeri
photo
Ringerajin kuvar: Nedja RR
Pita sa eurokremom
Ringerajin kuvar: lesica RR

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here