Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 2.6.2015 10:56:57
|
|
|
|
Anarunika
|
Danas je na meniju ručak od juče a to je bio kao neki rižibiži sa pilećim mesom i carskom mešavinom i nekom mojom kombinacijom začina . Isapao je njam,njam. Napokon ulazim u štos sa kuvanjem A za doručak jutros kolač od višanja preliven sladoledom.Za večeru ćemo videti.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 22.6.2015 13:37:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Pilav sa pilecim mesom,imam supice od juce i paradajz i krastavci za salatu. Za desert ledene kocke
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 22.6.2015 16:56:22
|
|
|
|
nata11
|
Punjene paprike
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.6.2015 10:07:19
|
|
|
|
madre
|
Musaka od zelja i kiselo mleko
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.6.2015 10:09:34
|
|
|
|
bubulence
|
pilav...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.6.2015 10:35:03
|
|
|
|
vikiveki
|
Danas planiram da kuvam mladi grašak,a deca ga obožavaju u kombinaciji sa jajima na oko.Za dezert imam kolač od malina
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.6.2015 15:19:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Bela čorbica, paprike sa sirom i uštipci od tikvica.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.6.2015 15:22:37
|
|
|
|
jess021
|
Ana, sta su paprike sa sirom?
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.6.2015 15:23:46
|
|
|
|
amdn
|
ja pravila corbicu od tikvica, cuftice i pire krompir, idem po decka u vrtic pa rucak
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.6.2015 15:29:39
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Ana, sta su paprike sa sirom? Jess, one zelene paprike šilje, ja prvo ispečem pa oljuštim, napunim ih smesom od sira i jednog žumanca (ja više volim bez jaja ali mm voli sa jajima pa stavim samo jedno žumance kao kompromis ). Pošto su mekane kada su već ispečene onda ne možeš lepo da ih napuniš, cepaju se, ja ih poređam u nauljen tiganj pa polako kašikom punim i prelivam smesom, poklopim i ostavim 10ak minuta da se malo zapeku. Može i u rerni, kako voliš. Klasičan recept je kada se sveže paprike pune sirom ali mi ne volimo onu kožu pa ih ja ljuštim.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.6.2015 15:41:20
|
|
|
|
jess021
|
Mmmmm, kontam da je dobro. Nisam cula za to. Ja sam punila samo onu crvenu papriku (rogu) sa trapistom, pa pohovala.
< Poruku je uredio jess021 -- 26.6.2015 15:47:27 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.6.2015 15:47:40
|
|
|
|
Ana RR
|
A imaš i ovu varijantu klik To obično pravim kada nam dolazi neko na ručak pa ubacim uz predjelo, ali punim samo sa sirom. Mnogo je dobro. I da, meni je najlepše sa ovčjim sirom, ali može koji god imaš.
< Poruku je uredio Ana RR -- 26.6.2015 15:51:44 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.6.2015 15:58:06
|
|
|
|
jess021
|
Ana, pa ovo je savrseno. Mislim da imam jos neki paket pecenih paprika. Pravim prvom prilikom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.6.2015 16:23:07
|
|
|
|
Ana RR
|
Svi se oduševe kada pravim jedino što za nas opet prvo pečem paprike pa oljuštim, malo je nezgodno tada lepo ih napuniti ali bude ok. Za goste pravim ovako kako je u receptu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.6.2015 16:25:41
|
|
|
|
jess021
|
Verujem za odusevljenje. Ma ove pecene svakako uvek ljustim. Javljam utiske. Thanks
< Poruku je uredio jess021 -- 26.6.2015 16:26:06 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.6.2015 17:08:10
|
|
|
|
Ana RR
|
Nema na čemu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 27.6.2015 12:49:37
|
|
|
|
vikiveki
|
Danas spremam mlade krompiriće i pečeno meso,za salatu paradaiz i krastavac...e sad za dezert sam mislila puding od čokolade,ali još ćemo videti...možda deca požele nešto drugo
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 27.6.2015 13:24:12
|
|
|
|
Ana RR
|
Kod nas danas musaka od tikvica i ima čorbe od juče. Za dezert ananas.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 27.6.2015 13:32:31
|
|
|
|
jess021
|
Kod nas se subotom ne kuva Moju mamu mnogo nervira ta moja tradicija Zato veceras opet pravim proju po receptu Ane RR, a po zelji mm.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 27.6.2015 13:53:23
|
|
|
|
amdn
|
klinac kod babe na rucku ja cu da brljam po frizideru sta nadjem mm nek se snadje u italiji za rucak, a za veceru pravim burek sa mesom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 27.6.2015 14:28:12
|
|
|
|
Ana RR
|
Jess, baš mi je drago za proju A što subotom ne kuvate?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 27.6.2015 14:50:35
|
|
|
|
nata11
|
Danas ce biti cevapi i sopska salata.
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 27.6.2015 16:38:12
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Jess, baš mi je drago za proju A što subotom ne kuvate? Ana, dok nisam bila trudna, subotom sam generalno spremala stan i stvarno nisam htela da se razvlacim na sto strana, taj dan smo jeli ko sta dohvati. Sad subotom nit' spremam, nit' kuvam Zato moja mama kad nazove taj dan pa krene sa bukvicom, nije u redu da nemas rucak...samo iskuliram. Kad nas bude vise, kuvacu i subotom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 27.6.2015 17:14:28
|
|
|
|
Ana RR
|
Pa šta mami smeta, svašta. Mame su čudo
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 27.6.2015 18:36:16
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Pa šta mami smeta, svašta. Mame su čudo Valjda se boji da me muz ne ostavi i nadje neku koja ce kuvati svaki dan Sutra cu biti vredna, pa cu sve po redu...supu, meso, salatu, kolac
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici KrekeriRingerajin kuvar: Nedja RR
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?