Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 12.1.2015 21:39:18
|
|
|
|
bubulence
|
hahaha, cuti tamo! danas sam imala celih pola sata da spremim rucak. a za sutra razmisljam da iznenadim muza posto obozava punjene paprike a sa druge strane ne jede nista od juce pa mi zao da ih spremim a da ih ne pipne... Ema opet trazi spagete sa pavlakom i paradajzom...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 12.1.2015 21:41:42
|
|
|
|
Anoniman
|
e kad sam vec ovde, imam veliko pakovanje petit buerra sta da radim sa njim dajte neki recept za neki kolac tortu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 12.1.2015 21:50:19
|
|
|
|
Didy
|
Bubi, mislim da je najbolje da onda napraviš nešto što se tebi jede. UM, stara dobra klasična keks torta. RECEPT
< Poruku je uredio Didy -- 12.1.2015 21:55:05 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 12.1.2015 22:05:24
|
|
|
|
bubulence
|
UM skazem se sa didy, onaj keks kolac je suoer, brz, lak, a ukusan. didy moracu da te poslusam
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 12.1.2015 22:07:35
|
|
|
|
Anoniman
|
hvala zenske
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 12.1.2015 22:08:39
|
|
|
|
lilipolip
|
Nisam nikada pisala ovde, ali danas sam nesto bila raspolozena, pa da se pohvalim Cokoladni cupcake sa kremom od sira i pavlake Recept je odlican, najsocniji cupcake koji sam pravila.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 12.1.2015 22:09:13
|
|
|
|
branki*
|
ja danas pravila pitu sa visnjama i przila krompirice za bozu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 12.1.2015 22:12:14
|
|
|
|
bubulence
|
lili izgleda savrseno! daj receptic
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 12.1.2015 22:24:12
|
|
|
|
wivern
|
Lili ovo izgleda vrhunski. Ja pravila priganice za veceru sad cekam mm pa da se odvalimo
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 12.1.2015 22:47:45
|
|
|
|
Anoniman
|
sta su to priganice
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 12.1.2015 22:49:30
|
|
|
|
wivern
|
Ustipci
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 12.1.2015 22:50:23
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: wivern Ustipci aaaaaaaaaaaaaaa tako reci, volimmmmmmmmm ih, ali niko ih ne pravi kao moj baka, unutra budu puni testa sa puno jajaj, ne volim suplje
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 12.1.2015 22:55:30
|
|
|
|
wivern
|
Ja volim suplje, ubismo se prave smo
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 12.1.2015 23:04:07
|
|
|
|
mamin mish
|
Kos mene za veceru bila pizza, Sa lepom tankom hrskavom korom. raspalismo se. MM poje celu tepsiju.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 13.1.2015 15:40:00
|
|
|
|
madre
|
grasak i kupus salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 13.1.2015 18:00:00
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja pre nekog vremena napravila veću količinu testa za pice, raspodelila na jufkice i stavila u zamrzivač, i sada povremeno vadim, poslažem odozgore svašta i imamo večericu za čas gotovu. A inače baš volim picuuuu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 13.1.2015 22:36:08
|
|
|
|
Didy
|
Za ručak piletinu s kineskim povrćem u slatko - kiselom sosu, bareni pirinač i šargerepu od svežeg kupusa i šargarepe. Za večeru PROJA S FETA SIROM, za dezert TARTATAN i uz njega sam poslužila kuglu sladoleda. Ovako je definitivno dobitna kombinacija.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 14.1.2015 17:08:29
|
|
|
|
Mala Elena
|
Pasulj koji bas odavno nisam pravila...za veceru slane palacinke a Boga mi i slatkih ce biti krem, banana, plazma uffff !
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 14.1.2015 18:41:31
|
|
|
|
Didy
|
I kod nas suljpa za dva dana, isto odavno nisam kuvala. Od palaćinki sam odustala, neki drugi put, mada su stvarno bile u razmatranju.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 14.1.2015 18:43:12
|
|
|
|
madre
|
ja danas boraniju, zapecenu u rerni
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 14.1.2015 18:44:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Ja pre nekog vremena napravila veću količinu testa za pice, raspodelila na jufkice i stavila u zamrzivač, i sada povremeno vadim, poslažem odozgore svašta i imamo večericu za čas gotovu. A inače baš volim picuuuu Dunja moj covek, kod nas bila sinoc a mislim se i veceras
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 14.1.2015 18:47:17
|
|
|
|
mali_mis
|
Imala popravni iz pravljenja pralina, jer su jucerasnje, pa...hm...aroma od malina je Danas sam isla po recopisu cake pops od lelaigor (uz dodatak soka od narandze i malo cimeta), recept je toliko dobar, da ne moze da ne uspe. Naravno uspele su. Samo jos da nabavim manju cetkicu koju mogu da zavucem u kalup koji je malen
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 14.1.2015 19:03:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za rucak musaka. Za vecery mm pravi picu. Mene je mrzilo.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 16.1.2015 17:19:14
|
|
|
|
Kata90
|
pasulj....
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici KrekeriRingerajin kuvar: Nedja RR
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?