Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 28.9.2014 0:17:01
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Super su Pravicu ih za U rodjendan! UM, ovi mafini su realno skupi ali vrede svaku paru. A imam i jedan odlican recept za cokoladne mafine sa jogurtom, samo moram da ga nadjem pa cu ti poslati, ti sa jogurtom su izdasniji mozda ti se vise isplate za rodjendan :) i ako hoces da pravis duplu meru odjednom, nemoj, jako tesko se lepo umuti belanac u zumancu i cokoladi pa mafini ne narastu lepo (ja probala)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 28.9.2014 0:22:50
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: milicicak IZVORNA PORUKA: Unina mama Super su Pravicu ih za U rodjendan! UM, ovi mafini su realno skupi ali vrede svaku paru. A imam i jedan odlican recept za cokoladne mafine sa jogurtom, samo moram da ga nadjem pa cu ti poslati, ti sa jogurtom su izdasniji mozda ti se vise isplate za rodjendan :) i ako hoces da pravis duplu meru odjednom, nemoj, jako tesko se lepo umuti belanac u zumancu i cokoladi pa mafini ne narastu lepo (ja probala) Posalji mi , nikada ne mutim duplu meru odjednom, nikad ne bude tako lepo, kao kad je jedna mera u pitanju.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 28.9.2014 10:01:05
|
|
|
|
branki*
|
danas za dorucak przenice,za rucak kuvani kupus sa svinjskim mesom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 28.9.2014 10:20:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Milicicak postavi recept za te mafine sto je Um pravila.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 28.9.2014 10:40:07
|
|
|
|
Mala Elena
|
Podseti me Branki na przenice ...otkad ih nisam pravila. ..mi ih obozavamo sa sirom i jogurtom . Ne znam sta cu za dorucak ali moram biti brza Sto su lepi ti mafini , rupicasti , moji tako ne ispadnu po mom receptu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 28.9.2014 10:43:29
|
|
|
|
branki*
|
przenice su jedna od retkih stvari koje moj boza hoce da jede,a i zhodne su,tako da su mi visoko na listi kuvarskoj
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 28.9.2014 12:22:16
|
|
|
|
anita
|
Dorucak: kuvana jaja, sir, paradajz i zu zu pecivo Rucak: Piletina sa krompiricima Vecera: Pita sa spanacem
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 28.9.2014 12:27:58
|
|
|
|
Kata90
|
Rucak....kuvani papci i testo,desert kolac sa visnjama
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 28.9.2014 12:53:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Sanjice imas recept u temi Mafini, postavila je milicicak
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 28.9.2014 13:49:09
|
|
|
|
Žapkić
|
Danas ništa-Tina je kod tate, a za večeru ćemo videti kad dođe šta ćemo.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 28.9.2014 13:55:45
|
|
|
|
17 joka
|
sataras i snicle dorucak i vecera uvek jogurt i semenke
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 28.9.2014 15:39:15
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Dobila od svekrve neku vrstu satarasa u kojem ima i krompirica. Takodje mi je poslala palacinke za kasnije. Najela sam se za dorucak pa jos ne mogu da disem Za veceru skusu sa povrcem ali iz limenke i jogurt.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 29.9.2014 10:39:05
|
|
|
|
mali_mis
|
Puding Posle A. i ja idemo da pravimo slane perece. On je jedini muskarac koji ima dozvolu da brblja u kuhinji, dok ja "dizem kuhinju u vazduh" Za rucak imamo punjene paprike od juce.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 29.9.2014 10:44:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Punjene paprike za rucak.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 29.9.2014 11:41:18
|
|
|
|
17 joka
|
supa cureci bataki i pire
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 29.9.2014 12:28:24
|
|
|
|
Ana13
|
Boranija sa kajmakom za mene Svinjske kremenadle sa krompirom za mm
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 29.9.2014 12:44:50
|
|
|
|
bubulence
|
pileci batak sa senfom i medom , pire krompir, ajvar i karfiol iz tursije. mama pravila bundevaru...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 29.9.2014 13:08:14
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Punjene paprike za rucak. i ja. Bice kao sa pasuljem. Doruckovala sendvic sa integralnim hlebom, topljenim sirom i suvim vratom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 29.9.2014 15:10:02
|
|
|
|
anita
|
Dorucak sendvic Rucak supa sa knedlama, pomfrit i sv.file Vecera
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 29.9.2014 17:52:43
|
|
|
|
Žapkić
|
Ja sam danas skuvala samo pileću supu, jer smo i Tina i ja toliko prehladjene, da ništa drugo nismo ni mogle da jedemo...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 29.9.2014 17:56:14
|
|
|
|
Mala Elena
|
Anita, pa mozes nesto umesiti za veceru ili neku testeninu...ja mislila palacinke za nekih sat -dva.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 29.9.2014 18:12:29
|
|
|
|
amelia
|
Palacinke i upravo se pece kolac sa jabukama a za veceru
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 29.9.2014 18:17:48
|
|
|
|
Bibilib
|
Neke Ciglice po prvi put
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 29.9.2014 19:01:28
|
|
|
|
Žapkić
|
Bibilib, a šta su ti "Ciglice"?
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 29.9.2014 19:39:45
|
|
|
|
Trcosava
|
Palačinka day - slane, zapečene u rerni (mmmm dobro su mi ispale) i slatke za desert
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Čokoladni mafiniRingerajin kuvar: lesica RR
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
sta Vasa deca najvise vole ?Gaga NSta Vasa deca najvise vole :voce (
41%)
povrce (
14%)
slatkise (
45%)
Ukupan broj glasova: 93Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!