Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 28.10.2014 15:41:33
|
|
|
|
bubulence
|
mmmm sada se i meni jedu americke palacinke a nemam pp ... ivek imam bar 10 kom a sada ni 1
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 28.10.2014 15:51:25
|
|
|
|
lelaigor
|
Jel' imaš soda bikarbone?
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 28.10.2014 16:01:29
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 danas domaca supa, pilece belo meso i pire krompir, krastavac sa jogurtom. zna li neko recept za kolac, pece se kora od rendanih jabuka, griza, secera (bez brasna je), i odgore ide glazura od cokolade? Znam ja i pravim ga cesto ali nzm kako link da ti kopiram
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 28.10.2014 16:19:59
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor Jel' imaš soda bikarbone? imam ali sam nasla pp i vec napravila pola mere
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 28.10.2014 16:25:41
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: veselica IZVORNA PORUKA: isidora88 danas domaca supa, pilece belo meso i pire krompir, krastavac sa jogurtom. zna li neko recept za kolac, pece se kora od rendanih jabuka, griza, secera (bez brasna je), i odgore ide glazura od cokolade? Znam ja i pravim ga cesto ali nzm kako link da ti kopiram samo mi posalji link u pp
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 28.10.2014 16:48:05
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: lelaigor Jel' imaš soda bikarbone? imam ali sam nasla pp i vec napravila pola mere
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 29.10.2014 0:21:29
|
|
|
|
Azra_
|
Isprobala danas onaj C začin-piletina 4 sira. Uopšte nije loše. A za pola sata gotovo. I taljatele uz to, super kada ste u gužvi. Ja sam stavila malo više mesa nego što piše, ali je ispalo super.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 29.10.2014 13:14:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Dorucak pahulice, Una lino jastucice. Rucak sarmaaaaaaaaaa Vecra Mini pice sa kuvajmo blogovski
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 29.10.2014 13:18:26
|
|
|
|
lelaigor
|
Pita sa tikvicama.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 29.10.2014 13:26:29
|
|
|
|
Mala Elena
|
Kajgana i virsle za pocetak
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 29.10.2014 13:27:18
|
|
|
|
branki*
|
punjene paprike i supa.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 29.10.2014 13:56:53
|
|
|
|
jovicaa
|
ja sam uprzila kiseli kupus i kuvani krompir uz to
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 29.10.2014 22:13:37
|
|
|
|
bubulence
|
kupus sa suvim rebarcima... sutra planiram da punim crvrne paprike sa sirom...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.10.2014 9:10:04
|
|
|
|
lelaigor
|
Paprikaš, malo paradajz salate malo kupus salate. Sinoć sam pravila vanil-kokos cupcakese sa filom od čokolade, tako da toga imamo za desert.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.10.2014 9:20:28
|
|
|
|
Peace*
|
Ćufte od svinjetine, tikvica, i ovs.mekinja i krompir
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.10.2014 9:36:12
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Ćufte od svinjetine, tikvica, i ovs.mekinja i krompir Uuuu, jako mi dobro zvuči! Neki recept? Pleeeease!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.10.2014 12:05:33
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor Paprikaš, malo paradajz salate malo kupus salate. Sinoć sam pravila vanil-kokos cupcakese sa filom od čokolade, tako da toga imamo za desert. Edit: Boranija sa mirođijom, piletinom i knedlama.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.10.2014 12:16:40
|
|
|
|
mati
|
Pohovane tikvice i pohovan sir... Za rucak jos nista.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.10.2014 12:22:09
|
|
|
|
Bibilib
|
Ja imam tovljenike pilice i bar tri puta nedeljno eksperimentisem sa nima,spremam razna jela ali mi u kuhinji ne veruju dasu moji recepti zbog slika...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.10.2014 12:22:55
|
|
|
|
Bibilib
|
IZVORNA PORUKA: Bibilib Ja imam tovljenike pilice i bar tri puta nedeljno eksperimentisem sa nima,spremam razna jela ali mi u kuhinji ne veruju da su moji recepti zbog slika... I danas je red na pilence
< Poruku je uredio Bibilib -- 30.10.2014 12:23:28 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.10.2014 12:31:55
|
|
|
|
Olga75
|
danas slatki kupus sa mesom , ubacila sam i cvekle u njega , toliko je ima da je svugde stavljam i kazem kad moji zavrnu nosevima : to je zdravo
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.10.2014 14:29:44
|
|
|
|
mama krava
|
Tortilje punjene meksickom mesavinom i tunjevinom...brzinski rucak.... sredjivala kucu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.10.2014 14:36:46
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor IZVORNA PORUKA: Peace* Ćufte od svinjetine, tikvica, i ovs.mekinja i krompir Uuuu, jako mi dobro zvuči! Neki recept? Pleeeease! 320g mlevenog telećeg mesa pomešati sa 100g sitno seckanog luka. Izrendati jednu manju tikvicu, posoliti i dobro ocediti kad pusti vodu. Pomešati meso sa tikvicama i dodati jedno jaje, začine i ovsene mekinje da se smesa zgusne. Ostaviti smesu da odstoji pa je oblikovati i peći u rerni na pek papiru.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.10.2014 14:39:05
|
|
|
|
mama krava
|
320g mlevenog telećeg mesa pomešati sa 100g sitno seckanog luka. Izrendati jednu manju tikvicu, posoliti i dobro ocediti kad pusti vodu. Pomešati meso sa tikvicama i dodati jedno jaje, začine i ovsene mekinje da se smesa zgusne. Ostaviti smesu da odstoji pa je oblikovati i peći u rerni na pek papiru. Ovo je fantasticno!!! MORAM da probam!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.10.2014 14:41:54
|
|
|
|
Peace*
|
Odlično je! Ja ga recimo danas pravim sa svinjskim. (podvaljujem starijem detetu tikvice )
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.