RE: Koje AD mleko koristite (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Dohranjivanje gustom hranom

Poruka

jance -> RE: Koje AD mleko koristite (2.1.2012 0:50:14)

Ovako, planiram da mu uzmem Hipp malo pakovanje, najslicni je po doziranju Nanu. Mada evo zadnja dva hranjenja sve po starom.

jance -> RE: Koje AD mleko koristite (7.1.2012 0:29:15)

Uzela Hipp Bio, lepo ga je prihvatio, moje trenutno misljenje jeste da je dosta gusci pa mu jos cesce dajem tecnost, i da je priprema komplikovanija, a miksabilnost(raspustljivost) je grozna. jedva razbijam grudvice i prvi put se cucla zapusila 3 puta sa grudvicama, cak i preko one varijabilne cucle.
da, u Merkatoru je bio i neki Hipp Plus u zeleno-roza kombinaciji, i to sam uzela al je bila samo jedna kutija zato sam uzela drugu Hipp BIO.

lajla -> RE: Koje AD mleko koristite (18.1.2012 17:40:33)

Ja kupila Bebelak,nisam puno ni razmisljala,jer sam i Tei davala isto pa sam bila upucena samo za tu dohranu.Za sada je ok sve, ne planiram da menjam,mada ni ne znam kako deca podnose promene AD mleka[sm=zmeden.gif]

jance -> RE: Koje AD mleko koristite (18.1.2012 17:48:07)

zavisi od bebe do bebe, moj Ogi je sto se ukusa tice prava pomijara [sm=smiley1.gif], sta mu das to ce popiti. mislila sam da se pre nekoliko nedelja zasitio NANa ali nije to bilo u pitanju, jednostavno ga vise ne interesuje toliko hrana, vise voli da zvera okolo. da mu nesto ne prija to primetim po njegovoj stolici, on mi sa NANom kaki jednom dnevno a npr sa Impamilom mi je kakio jednom u 3-4 dana i to cvrsto. da i HIPP Combiotic sasvim lepo podnosi, kao i obican HIPP BIO...

Didy -> RE: Koje AD mleko koristite (18.1.2012 18:07:38)

Sofiju dohranjujem aptamilom. U bolnici su joj donosili Nan Ha i uopšte nije htela da pije. Prvo sam mislila da ne pije jer je bolesna (ni kod kuće nije pila poslednja dva dana kad nije mogla da diše od sekreta), pa sam pomislila da neće zbog toga. Negde petog dana mi je već bilo sumnjivo i tražila sam od mm da donese aptamil i odmah je popila 120ml, a nan-a je pila jedva 30ml danima. Ja sam se vodila time da Stefan nije pravio razliku, njemu sam izmenjala jedno 5 ad mleka sticajem okolnosti i sva je prihvatao bez problema, nije pravio razliku. Izgleda da je Princeza ima istančaniji ukus.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

lajla -> RE: Koje AD mleko koristite (19.1.2012 10:31:51)

primetila sam da mi Uros malo bljucka posle bebelaka,e sad ne znam jel to zato sto je nedavno poceo da ga pije ili mu ne odgovara,ili zato sto stalno trba rukice u usta?[sm=zmeden.gif]

Ana RR -> RE: Koje AD mleko koristite (22.1.2012 17:22:17)

Mi uskoro prelazimo sa Nan 1 na Nan 2. Zanima me kako se prelazi, postepeno, zamenjujući jedan po jedan obrok ili prosto odjednom prekinuti i preći na dvojku?

branki* -> RE: Koje AD mleko koristite (22.1.2012 17:29:44)

ne znam kako je ispravno,ali sam ja,nedelju dana pre nego sto je boza napunio 6 meseci,presla sa nan ha 1 na nan ha 2.jednostavno,od tog dana svaki obrok sam davala dvojku,tako da sam ja odjednom presla.

Anoniman -> RE: Koje AD mleko koristite (22.1.2012 19:33:13)

Mi smo završili kutiju jrdinice i prešli na dvojku...

Ana RR -> RE: Koje AD mleko koristite (22.1.2012 19:36:44)

Gae, je l' lepo prihvatila promenu? Čini mi se da si pisala da dvojka ima drugačiji miris..

Anoniman -> RE: Koje AD mleko koristite (22.1.2012 19:39:45)

Ne, ta jedna kutija nije bila u redu al ja je koza kupila u nekoj rupi od prodavnice gde se ne prodaju 2 mleka godišnje. Žaba nije ni osetila promenu.

Yula -> RE: Koje AD mleko koristite (23.1.2012 21:14:48)

U Francuskoj uopste nema tih ad mleka kojih ima u Srbiji, ne znam odakle se uvoze ti Aptamili i ostalo. Ovde nema ni Hipp, ni Milupe, nista. Drugarica treba da malom zameni vecernji podoj za flasicu, i nisam znala sta da joj kazem na pitanje koje mleko da kupi.

Anoniman -> RE: Koje AD mleko koristite (23.1.2012 21:17:07)

Aptamil je Milupin koja je kao i Hipp nemačka firma a NAN je Nestleov tj švajcarski. 

Yula -> RE: Koje AD mleko koristite (23.1.2012 21:24:46)

Ima Nestle mleko, ali nisam vidjala to NAN. Ovde sve nesto specijalno.

Anoniman -> RE: Koje AD mleko koristite (23.1.2012 21:42:46)

Nestle ima NAN i Nativa, slična su s tim da je NAN obogaćen omega 3 kiselinama i još koje čime...

Yula -> RE: Koje AD mleko koristite (23.1.2012 21:52:10)

Ovde ima Nidal nestle

Anoniman -> RE: Koje AD mleko koristite (23.1.2012 22:03:37)

Tu u naše selo nema [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden2.gif[/image]

Yula -> RE: Koje AD mleko koristite (24.1.2012 21:50:08)

Moram da se ispravim, u jednom hipermarketu sam videla hippove kasice, i to danas. To je prvi put da sam ih ovde videla. Verovatno ih ima ali samo u odredjenim radnjama, u ovoj u mom komsiluku nema, a ja sam se bazirala na nju. Sto se mleka tice sve i dalje stoji, nigde nisam vidjala ta sto imaju kod nas, valjda Francuzi stite svoje trziste.

Inace, mi koristimo od IV meseca Novalac Allernovu AR, zbog alergije na proteine kravljeg mleka. [sm=smiley19.gif]

briseljancica -> RE: Koje AD mleko koristite (25.1.2012 11:37:14)

da li neko zna ima li u Beogradu da se kupi Nestle junior 1+ u tecnom stanju? Helena je tek pocela da ga pije pa ne bih da eksperimentisem sa drugim mlekom.

minam -> RE: Koje AD mleko koristite (28.1.2012 14:24:41)

Dohranjujem bebu Humanom. Zanima me da li je ok da se pripremljeni obrok podgreje kasnije?

Ana RR -> RE: Koje AD mleko koristite (28.1.2012 14:36:39)

Minam, ja nisam nikad podgrevala ad mleko.

Mi smo danas kupili Nan 2 ali tek je malo drugačije pakovanje. OVAKO izgleda samo što je pakovano u kutiji, dve kese po 300g. Posle vidim da u Aksi ima drugačije tj. isto kao što je i jedinica.
Gae, koje vi pijete?

minam -> RE: Koje AD mleko koristite (28.1.2012 15:15:45)

A da li i koliko treba praviti pauzu između podoja i dohrane?

Ana RR -> RE: Koje AD mleko koristite (28.1.2012 16:24:32)

Pa pretpostavljam da ako majka nema dovoljno mleka da bi se beba zasitila onda se posle podoja odmah daje dohrana inače je bebac gladan.

Anoniman -> RE: Koje AD mleko koristite (28.1.2012 16:36:03)

Minam, ne praviš pauzu. Ako nemaš dovoljno mleka daješ odmah. Ali uvek prvo svoje koliko ima pa dohranu da se zasiti.

Ana mi koristimo NAN 2, izgleda skoro isto kao jedinica... A to drugo mislim da ej samo razlika u pakovanju, mada nisam sigurna. Prelistaj unazad neko je pre mesec 2 imao dilemu za NAN 1 pa se ispostavilo da je novi dizajn ambalaže u pitanju.

Ana RR -> RE: Koje AD mleko koristite (28.1.2012 17:54:26)

Jao jeste, još je devojka tad meni poslala pp.. sad ću potražiti.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>