prase -> RE: Dohrana (20.5.2010 9:36:40)
|
Hajde mala pomoc za mene koja sam sve pozaboravljala i moju kumu koja je pocela da hrani bebu iskljucivo AD mlekom... Oni koriste Nestle NAN AD mleko, koje sam i ja koristila kao dopunu dojenju sa Urosem i nismo imali nikakvih problema. Kako je on rastao, tako je manje procentualno zastupljeno bilo to koliko siki, a vise AD mleko - cini mi se da je tako, jer je poceo da premasuje meru predvidjenu za uzrast. No, nikada mu nisam davala vise od 30ml+ na ono sto mu sleduje po tabeli, mozda u par navrata samo jesam po 60ml+ cisto da probam da li je vreme... i uvek smo to nesto malo vise razblazivali, da kvantitet bude veci, ali kvalitet tu negde. Elem, prase koje je rodila moja kuma jede bezmalo duplo vise nego sto treba te hrane. I to ne zato sto ima 3 obroka dnevno umesto 6, nego jednostavno njima jedna kutija traje dan-dan i po, a meni je trajala 2 i po dana u tako malom uzrastu... I sad, nasao se neko da im posavetuje da joj prave koncentrovaniji rastvor, sto je potpuno suprotno mojoj logici, ja sam Urosu uvaljivala vodu na razne nacine jer se inace to AD mleko teze vari nego majcino [sm=zmeden.gif] Sada misle da menjaju mleko, mada ne znam sta misle time da postignu, nece naci neko kaloricnije - osim ako su dovoljno ludi da predju npr. na Nestle NAN 2 (6m+)?! Saveti? Misljenja? Sve je dobrodoslo... Hvala...
|
|
|
|