Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 21.11.2015 22:03:45
|
|
|
|
Ringerajin doktor
|
IZVORNA PORUKA: Tajčica Pitanje za dr. Mirjanu, nije vezano za Cortinat ali jeste za jedan od proizvoda iste kompanije: Beba ima 17 meseci, još ne govori, velika je maza, i nema puno vršnjaka u svom društvu, pa slabije uspostavlja kontakte sa decom. Da li preporučujete u našem slučaju uzimanje Omega junior kapi? Unapred hvala Draga Mama, OMEGA JUNIOR kapi se daju I deci u slučajevima kako ste opisali. Ipak najbolje bi bilo da se posavetujete I sa lekarom koji prati dete. Dr Mirjana Mišić
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 21.11.2015 22:10:42
|
|
|
|
dddaca
|
Hvala na odgovoru. Probacemo i Cortinat, pa javljamo rezultate. Imamo jako pozitivna iskustva sa Gas bimbijem, tako da se nadam da ce i Cortinat pomoci
|
|
|
|
RE: Ekcem - dermatitits 1.12.2015 10:02:33
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Pročitah sada u tekstu: CORTINAT krema se preporučuje za tegobe : 1.Crvenilo, svrab, suvoća, ispucalost kože lica i tela 2.Ekcema - dermatitisa: Atopijskog, Kontaktnog, Seborejičnog 3.Ojeda i Osipa 4.Alergija na sunce 5.Eritema nastalih ubodom insekata smeju li ovu kremu da koriste bebe od rodjenja? ja sada nisam sigurna da li je kod nas osip, ili alergija na sunce, a siri joj se po licu, mnogo mi je zao, sve me strah da je ne svrbi, pa bih kupila nju danas i probala?
< Poruku je uredio Unina mama -- 1.12.2015 10:03:18 >
|
|
|
|
RE: Ekcem - dermatitits 1.12.2015 10:19:35
|
|
|
|
Bibilib
|
Stigla krema....hvala....
|
|
RE: Ekcem - dermatitits 1.12.2015 15:04:16
|
|
|
|
Animsaj9
|
I meni je danas stigla, hvala.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 1.12.2015 18:16:13
|
|
|
|
marketing RR
|
Čestitamo novembarskim dobitnicama dddaca babybeemaja4 Maraj Napomena: Maraj je osvajala i ranije Cortinat ali s obzirom da su i ostale korisnice koje su pisale na temi u novembru, već osvajale (u ovoj godini), Cortinat je osvojila Maraj, koja je napisala prva/najviše poruka od preostalih korisnica. Drage dobitnice, pošaljite nam na pp ime, prezime, adresu (u Srbiji) i broj telefona, najkasnije do 7.12.2015.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 1.12.2015 23:01:48
|
|
|
|
dddaca
|
Oooo, hvala puno Kremica nam bas treba
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 6.12.2015 1:44:58
|
|
|
|
bojana92
|
Moj beban je ekcem dobio sa dva meseca.Imao ga je do skoro.Ovo je jedina krema koja mu je pomogla.Otkad smo se resili ekcema samo nam se jednom vratio.Namzali smo jos dva-tri puta,i nestao je,kao rukom odnesen.Nadamo se da se vise nece vracati.Sve pohvale za ovu kremu.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 6.12.2015 2:01:38
|
|
|
|
bojana92
|
cestitam dobitnicama :)
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 6.12.2015 2:10:05
|
|
|
|
bojana92
|
Imam pitanje za ringerajinog doktora.Mom starijem sinu tokom zime cesto budu obrazi i brada jako crveni i suvi,da li mu mogu mazati cortina t cremu kad idemo napolje?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 16.12.2015 20:01:59
|
|
|
|
dddaca
|
Da li se zna kad mozemo da ocekujemo kremu?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 28.12.2015 1:33:34
|
|
|
|
rošula
|
IZVORNA PORUKA: bojana92 Imam pitanje za ringerajinog doktora.Mom starijem sinu tokom zime cesto budu obrazi i brada jako crveni i suvi,da li mu mogu mazati cortina t cremu kad idemo napolje? Ja mislim da može, i da je Cortinat baš super za zaštitu kože tokom zime, ali sačekaj i odgovor dr.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 28.12.2015 12:31:23
|
|
|
|
bojana92
|
Probala sam pre neku noc da mu namazem lice sa cortina t kremom,ujutru mu je lice bilo mnogo bolje.Koza mu je i dalje bila suva,ali ne toliko kao pre.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 28.12.2015 12:36:39
|
|
|
|
branki*
|
Ovom mom se pojavilo na glavi nesto ,na dva mesta.da li moze ekcem da se javi na glavi i da li tu moze da se maze kortinat ili sta?
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 29.12.2015 11:02:15
|
|
|
|
Maraj
|
Jaoja sam se tako prijatno iznenadila !!! Sad mi bio postar i doneo CortinaT kremu! Presrecna sam! Nisam ni znala da sam dobila! Hvala na divnom Novogodišnjem poklonu cortinat kremi!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 1.1.2016 22:41:41
|
|
|
|
dddaca
|
Stigla je i nama Cortinat krema. Hvala puno RR i sponzoru. Cim je isprobamo pisacemo utiske
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 4.1.2016 18:05:46
|
|
|
|
marketing RR
|
Čestitamo decembarskim dobitnicama bojana92 Unina mama rošula Drage dobitnice, pošaljite nam na pp ime, prezime, adresu (u Srbiji) i broj telefona, najkasnije do 10.1.2016.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 4.1.2016 18:16:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala puno na nagradi, nama je, tj. Nori , djagnoza seboroicni dermatitis, bas cemo je isprobati
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 4.1.2016 18:53:49
|
|
|
|
bojana92
|
Hvala puno.Cestitke ostalim dobitnicima.Filip ima atopijski dermatitis,nekad mu se povrati,namazemo dva puta sa ovom kremom,i kao ruom odneseno.:)
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 4.1.2016 23:11:11
|
|
|
|
nikiteki
|
Čestitke dobitnicama
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 5.1.2016 14:35:07
|
|
|
|
bojana92
|
Hvala..:)
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 18.1.2016 11:47:48
|
|
|
|
marketing RR
|
Dragi Ringerajci, Svi znate da naši dragi prijatelji i sponzori godinama daruju Ringerajine roditelje i mališane na Ringeraji CortinaT kremom. U želji da nastavimo lepu saradnju, potrebne su nam informacije baš od vas, roditelja koji koristite CortinaT! Ono što nam je potrebno, a vi nam izađite u susret ako želite, je da nam čim pre budete mogli, narednih dana putem privatne poruke (ka marketing RR), napišete svoja iskustva sa Cortinatom. Ono što nam je bitno je da napišete iskreno iskustvo, i uz iskustvo navedite svoje ime i prezime kao i mesto/grad, koji su nam potrebni iz razloga što će vaša iskrena iskustva biti objavljena na novom sajtu sponzora, u delu koji se odnosi na iskustva potrošača, a želimo da sve bude validno. Unapred hvala! Vaša Ringeraja
< Poruku je uredio marketing RR -- 18.1.2016 12:19:43 >
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 22.1.2016 2:50:24
|
|
|
|
Ringerajin doktor
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama smeju li ovu kremu da koriste bebe od rodjenja? ja sada nisam sigurna da li je kod nas osip, ili alergija na sunce, a siri joj se po licu, mnogo mi je zao, sve me strah da je ne svrbi, pa bih kupila nju danas i probala? Draga Mama, CORTINAT krem se može koristiti I kod beba od rođenja , na licu, na pregibima I velikim površinama. Poželjno je da pedijatar koji prati dete ustanovi pravu prirodu promena. Dr. Mirjana Mišić
< Poruku je uredio Ringerajin doktor -- 22.1.2016 2:54:44 >
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 22.1.2016 2:54:33
|
|
|
|
Ringerajin doktor
|
IZVORNA PORUKA: bojana92 Moj beban je ekcem dobio sa dva meseca.Imao ga je do skoro.Ovo je jedina krema koja mu je pomogla.Otkad smo se resili ekcema samo nam se jednom vratio.Namzali smo jos dva-tri puta,i nestao je,kao rukom odnesen.Nadamo se da se vise nece vracati.Sve pohvale za ovu kremu. Imam pitanje za ringerajinog doktora.Mom starijem sinu tokom zime cesto budu obrazi i brada jako crveni i suvi,da li mu mogu mazati cortina t cremu kad idemo napolje? Poštovana, drago nam je da ste zadovoljni primenom CORTINAT kreme . Iz ličnog iskustva smo uvereni u njen kvalitet ali nam posebno znači kada se jave zadovoljni roditelji. CORTINAT krem možete primeniti na deci I pre izlaska I na starijem detetu. Deca sklona ekcemu, sa suvom kožom veoma često imaju I izraženu osteljivost na hladnoću I vetar. Dr Mirjana Mišić
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 22.1.2016 2:58:26
|
|
|
|
Ringerajin doktor
|
IZVORNA PORUKA: branki RR Ovom mom se pojavilo na glavi nesto ,na dva mesta.da li moze ekcem da se javi na glavi i da li tu moze da se maze kortinat ili sta? Bilo bi najbolje da sa detetom posetite lekara koji prati dete da bi on na licu mesta ustanovio prirodu promene I dalje mere u slučaju potrebe. Dr Mirjana Mišić
|
|
|
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?