Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 2.9.2015 0:04:30
|
|
|
|
marketing RR
|
Drago nam je Bubo, pre svega da je malena dobro
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 2.9.2015 0:07:47
|
|
|
|
marketing RR
|
IZVORNA PORUKA: eca89 Mamike, ove koje su iz Bosne, da li ima ova krema da se kupi u Bosnu i koliko košta? Hvala. Eco, ima, kopiram ti post sa RR.ba ispod, a jedna od dobitnica sa RR.ba ti želi proslediti svoj Cortinat, pa nam pošalji na pp podatke (ime, prezime, adresa u BIH i broj telefona, znači nekoga ko može da primi kremu). KLIK OVDE IZVORNA PORUKA: marketing RR CortinaT se može nabaviti širom Bosne i Hercegovine u bolje snabdevenim apotekama. Ako se desi situacija da ga ipak nema na stanju, pocijenti mogu slobodno zahtevati od apotekara da poruči traženu kremu (mogu je pronaći u svakoj ozbiljnijoj veledrogeriji, kao što su npr: Phoenix Pharma, Velfarm Gračanica, MGM Kakanj, Hercegovinalijek Mostar, ICM Bijeljina, Vitamedic Bijeljina i dr.). Takođe, telefon kompanije Vitamedic vam stoji na raspolaganju kako bi Cortinat isporučili u vama najbilžu apoteku. Vitamedic 055/355-600
< Poruku je uredio marketing RR -- 2.9.2015 0:08:17 >
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 3.9.2015 8:36:54
|
|
|
|
eca89
|
Podatci su poslani! Ja samo želim mnogo da se zahvalim ženici koja mi je proslijdila kremu, hvala mnogo, divni ste !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 3.9.2015 12:55:26
|
|
|
|
Maraj
|
Da li sme krema da se koristi kod novorođenčati? Npr kod ojeda guze / kod reakcije koze na pelene?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 20.9.2015 11:51:27
|
|
|
|
rošula
|
Maraj, ja bih rekla da sme ali javiće se već dr. Mirjana, Bubo, i mi smo bili skeptični ali se Cortinat pokazao fenomenalan
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 20.9.2015 11:55:33
|
|
|
|
rošula
|
Da li krema sme da se koristi kod osipa od vrućine, znoja, sunca kod beba (1 god) i koliko dugo?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 21.9.2015 20:03:11
|
|
|
|
Ringerajin doktor
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Da li sme krema da se koristi kod novorođenčati? Npr kod ojeda guze / kod reakcije koze na pelene? CORTINAT krema se može koristiti kod novorođenčadi. CORTINAT krema se posebno preporučuje za primenu kod beba od rođenja. CORTINAT krema se može koristiti i na licu bebe. U slučaju Vašeg deteta , ako je u pitanju ojed , potrebno je utvrditi njegovu pravu prirodu i da li postoji sekundarna infekcija. U tom slučaju je neophodno primeniti i adekvatan lek za specifičnu infekciju a po savetu lekara koji prati dete. Što se tiče ,, reakcije kože ,, , na pelene, ona je obično uzrokovana sa više faktora od kojih su najčešći , prekomerno korišćenje krema sa vazelinom , parafinskim uljima, uz duže razmake menjaja pelena. Dr. Mirjana Mišić
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 21.9.2015 20:04:33
|
|
|
|
Ringerajin doktor
|
IZVORNA PORUKA: rošula Da li krema sme da se koristi kod osipa od vrućine, znoja, sunca kod beba (1 god) i koliko dugo? CORINAT krema se koristi kod solarnih eritema ( crvenilo od sunca ) i kod uzrasta beba od 0 meseci tj od rođenja. CORTINAT krema se može koristiti na licu bebe, na pregibima, na velikim površinama, više puta dnevno i duže u kontinuitetu. Dr. Mirjana Mišić
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 29.9.2015 14:04:20
|
|
|
|
eca89
|
Samo da se zahvalim RR i sponzoru, krema je stigl, hvala puno. Ja sam je već prije kupila i mogu reći da je super, sve pohvale !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 29.9.2015 15:42:24
|
|
|
|
Maraj
|
Suprug ima nesto ko lisaj s vremena na vreme tik ispod donjeg kapka. Dakle peruta mu se jedno 7-8 mm koze. Nije stalno vise zimi. Da li sme CortinaT da se stavlja tako blizu oka?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 30.9.2015 8:48:19
|
|
|
|
eca89
|
Ovako to izgleda
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 30.9.2015 9:13:45
|
|
|
|
Zemunka85
|
Drage zene, molim za pomoc. Nije u pitanju ekcem, vec neka promena na noktu kod cere. Vodila bih je kod decijeg dermatologa, ali me zanima da li je procedura ista kao i za npr nefrologa, neurologa i sl. tj kada dobijes uput ides u tu neku ustanovu i zakazu te za mesec, dva, tri? Ako je tako da se ne mlatim nego odemo odmah danas privatno...Hvala
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 30.9.2015 14:14:34
|
|
|
|
Mariya
|
Da li Cortina T krema može da se koristi kod osipa od pelena, poput Sudocrema? Tačnije, mojoj H ponekad izađu te sitne crvene tačkice na kada jede nešto kiselo ili kada joj ne promene pelene na vreme, pa da li CortinaT može da se koristi i u tom slučaju?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 30.9.2015 21:25:46
|
|
|
|
Mariya
|
Setih se da pitam još, pošto kažete da se Cortinat može mazati i na bebino lice, da li se maže preventivno, kao zaštitna krema (pošto dolazi hladno vreme) ili samo ukoliko nastane crvenilo ili se koža lica isuši?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 1.10.2015 17:20:35
|
|
|
|
marketing RR
|
Čestitamo septembarskim dobitnicama eca89 Mariya Zemunka85 Drage dobitnice, pošaljite nam na pp ime, prezime, adresu (u Srbiji) i broj telefona, najkasnije do 5.10.2015.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 1.10.2015 17:21:22
|
|
|
|
marketing RR
|
Pišite nam i dalje, jer vam i u oktobru naš dragi sponzor daruje 3 Cortinat krema na ovoj temi Ekcem je najčešće oboljenje kože. Svake godine je sve veći broj obolelih kod nas i u svetu. Taj porast je posledica sve većeg zagadjenja sredine i prisustva mnogih alergena u vazduhu i hrani, svakodnevne izloženosti hemijskim supstancama (sapuni, detrdženti, kozmetički preparati...) Takođe poznati okidači su stres i pad imuniteta. Prisutni genetski–nasledni faktori povećavaju mogućnost pojave ekcema i ozbiljnost simptoma. Ekcem–dermatitis je hronično oboljenje kože koje se odlikuje stalnim zapaljenjem sa karakterističnim simptomima : crvenilo, jak svrab, perutanje, ispucalost i suvoća kože. Ekcem–dermatitis pogađa dečiju populaciju (atopijski dermatitis) tako i odrasle (kontaktni, seborejični dermatitis) Najčešće se leči uz pomoć kortikosteroida, međutim postoji i prirodno rešenje. Pomoć iz prirode CORTINAT krem 75ml(bez kortikosteroida) Kompanija Pharmalife research, Italija, u saradnji sa INSTITUTOM EMPOLI, je proizvela prirodnu kremu bez kortikosteroida - Cortinat krem - brzo i efikasno otklanja simptome EKCEMA –Atopijskog dermatitisa kao što su crvenilo, svrab i suvoću kod ispucale i nadražene kože a ujedno neguje i štiti kožu od ponovne pojave simptoma. Za decu od rođenja ( 0 meseci ) i za odrasle. Pročitajte više Efikasnost CORTINAT krema se zasniva na udruženom delovanju aktivnih principa iz 6 biljnih ekstrakata i ulja.: Liquorice (Glycyrhiza glabra ), Bacopa Monnieri, Oryza sativa bran oil, Onopordum acanthium, Bisabolol, Alantoin Pod sponzorstvom kompanije Lifemedic, distributera Pharmalife proizvoda, otvaramo temu gde ćemo razgovarati o ekcemu-dermatititsu, davati savete i odgovarati na vaša pitanja (na pitanja odgovara dr Mirjana Mišić). Pitanja treba da budu isključivo vezana za ekcem/dermatitis i upotrebu CortinaT krema. 3 najaktivnija korisnika koja u ovoj temi sa nama razmene savete i pitanja vezana za ekcem/dermatitis, će svakog meseca biti nagrađena sa po jednim CortinaT kremom koji vrlo delotvorno rešava sve promene na koži kako kod dece tako i kod odraslih. Dakle učešće u temi donosi poklon u vidu CortinaT krema. Dobitnici se ne mogu ponavljati tokom trajanja konkursa. U slučaju izjednačene aktivnosti na temi, Cortinat krem osvaja korisnik koji je prvi ostavio komentar. Poklone šalje sponzor o svom trošku, na adresu dobitnika.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 1.10.2015 17:57:55
|
|
|
|
eca89
|
Hvala, ali ja nemam adresu u Srbiju, tako da poklanjam ukoliko neko želi.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 1.10.2015 18:00:43
|
|
|
|
marketing RR
|
Eco, izaberi neku od RR-ajki pa neka nam se javi na pp
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 1.10.2015 18:01:21
|
|
|
|
marketing RR
|
IZVORNA PORUKA: eca89 Samo da se zahvalim RR i sponzoru, krema je stigl, hvala puno. Ja sam je već prije kupila i mogu reći da je super, sve pohvale ! U zdravlju koristili
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 2.10.2015 17:43:24
|
|
|
|
Bibilib
|
Imam jedno pitanje za vas zanima me da li znate zasto i da li se jos nekom od vas to desilo da se bebi od 19 meseci ljusti koza na rukicama,kao da ispuuca i pocne da se ljusti? Mazem mu samo pavlovicevu mast ali nista bolje,pa razmisljam da ga odvedem kod doktora....
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 2.10.2015 22:47:26
|
|
|
|
Mariya
|
Hvala RR! Ja dosla da vidim da li mi je neko odgovorio, kad ono ja dobila kremicu
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 16.10.2015 13:46:58
|
|
|
|
Animsaj9
|
Bibilib od moje drugarice beba ima takodje taj problem, u pitanju je ekcem, i oni su probali da mazu Cortinom i pomogla je. Osetljiva decija koza... Jos akobsu mali pa guraju rucice u usta....
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 16.10.2015 13:58:41
|
|
|
|
Animsaj9
|
Moj suprug ima problema zimi naročito, zbog posla kojim se bavi, i stalnog nosenja hirurskih rukavica, pranja ruku sa jakim dezinfekcioni sredstvima, u predelu izmedju palca i kažiprsta koza mu je jako suva, ispucala i cesto zna da svrbi i da se peruta. Da li je u pitanju ekcem? I da li bi mu CortinaT krema mogla pomoci...
< Poruku je uredio Animsaj9 -- 16.10.2015 14:00:53 >
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 17.10.2015 16:36:20
|
|
|
|
nikiteki
|
ovih dana sam primetila da mi sinu hrapovo lice i neke sitne bubuljicice se pojavile ,a cerci na licu kao sitni kapilarcici i crvenilo da li mogu da mazem cortinat da lli ce mi pomoci
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 19.10.2015 17:23:49
|
|
|
|
Bibilib
|
Neki mom sinu se po telu pojave tako male sitne bubuljice pa se izgube ali se vremenom ponovo pojave. I mi mucimo muku sa tim.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prepucijum - šta roditelji dečaka treba da...Gotovo svi dečaci su rođeni sa uskim prepucijumom koji je spojen s glavićem. To je normalno fiziološko stanje i nije raz...
Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....