Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 2.9.2015 0:04:30
|
|
|
|
marketing RR
|
Drago nam je Bubo, pre svega da je malena dobro
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 2.9.2015 0:07:47
|
|
|
|
marketing RR
|
IZVORNA PORUKA: eca89 Mamike, ove koje su iz Bosne, da li ima ova krema da se kupi u Bosnu i koliko košta? Hvala. Eco, ima, kopiram ti post sa RR.ba ispod, a jedna od dobitnica sa RR.ba ti želi proslediti svoj Cortinat, pa nam pošalji na pp podatke (ime, prezime, adresa u BIH i broj telefona, znači nekoga ko može da primi kremu). KLIK OVDE IZVORNA PORUKA: marketing RR CortinaT se može nabaviti širom Bosne i Hercegovine u bolje snabdevenim apotekama. Ako se desi situacija da ga ipak nema na stanju, pocijenti mogu slobodno zahtevati od apotekara da poruči traženu kremu (mogu je pronaći u svakoj ozbiljnijoj veledrogeriji, kao što su npr: Phoenix Pharma, Velfarm Gračanica, MGM Kakanj, Hercegovinalijek Mostar, ICM Bijeljina, Vitamedic Bijeljina i dr.). Takođe, telefon kompanije Vitamedic vam stoji na raspolaganju kako bi Cortinat isporučili u vama najbilžu apoteku. Vitamedic 055/355-600
< Poruku je uredio marketing RR -- 2.9.2015 0:08:17 >
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 3.9.2015 8:36:54
|
|
|
|
eca89
|
Podatci su poslani! Ja samo želim mnogo da se zahvalim ženici koja mi je proslijdila kremu, hvala mnogo, divni ste !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 3.9.2015 12:55:26
|
|
|
|
Maraj
|
Da li sme krema da se koristi kod novorođenčati? Npr kod ojeda guze / kod reakcije koze na pelene?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 20.9.2015 11:51:27
|
|
|
|
rošula
|
Maraj, ja bih rekla da sme ali javiće se već dr. Mirjana, Bubo, i mi smo bili skeptični ali se Cortinat pokazao fenomenalan
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 20.9.2015 11:55:33
|
|
|
|
rošula
|
Da li krema sme da se koristi kod osipa od vrućine, znoja, sunca kod beba (1 god) i koliko dugo?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 21.9.2015 20:03:11
|
|
|
|
Ringerajin doktor
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Da li sme krema da se koristi kod novorođenčati? Npr kod ojeda guze / kod reakcije koze na pelene? CORTINAT krema se može koristiti kod novorođenčadi. CORTINAT krema se posebno preporučuje za primenu kod beba od rođenja. CORTINAT krema se može koristiti i na licu bebe. U slučaju Vašeg deteta , ako je u pitanju ojed , potrebno je utvrditi njegovu pravu prirodu i da li postoji sekundarna infekcija. U tom slučaju je neophodno primeniti i adekvatan lek za specifičnu infekciju a po savetu lekara koji prati dete. Što se tiče ,, reakcije kože ,, , na pelene, ona je obično uzrokovana sa više faktora od kojih su najčešći , prekomerno korišćenje krema sa vazelinom , parafinskim uljima, uz duže razmake menjaja pelena. Dr. Mirjana Mišić
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 21.9.2015 20:04:33
|
|
|
|
Ringerajin doktor
|
IZVORNA PORUKA: rošula Da li krema sme da se koristi kod osipa od vrućine, znoja, sunca kod beba (1 god) i koliko dugo? CORINAT krema se koristi kod solarnih eritema ( crvenilo od sunca ) i kod uzrasta beba od 0 meseci tj od rođenja. CORTINAT krema se može koristiti na licu bebe, na pregibima, na velikim površinama, više puta dnevno i duže u kontinuitetu. Dr. Mirjana Mišić
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 29.9.2015 14:04:20
|
|
|
|
eca89
|
Samo da se zahvalim RR i sponzoru, krema je stigl, hvala puno. Ja sam je već prije kupila i mogu reći da je super, sve pohvale !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 29.9.2015 15:42:24
|
|
|
|
Maraj
|
Suprug ima nesto ko lisaj s vremena na vreme tik ispod donjeg kapka. Dakle peruta mu se jedno 7-8 mm koze. Nije stalno vise zimi. Da li sme CortinaT da se stavlja tako blizu oka?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 30.9.2015 8:48:19
|
|
|
|
eca89
|
Ovako to izgleda
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 30.9.2015 9:13:45
|
|
|
|
Zemunka85
|
Drage zene, molim za pomoc. Nije u pitanju ekcem, vec neka promena na noktu kod cere. Vodila bih je kod decijeg dermatologa, ali me zanima da li je procedura ista kao i za npr nefrologa, neurologa i sl. tj kada dobijes uput ides u tu neku ustanovu i zakazu te za mesec, dva, tri? Ako je tako da se ne mlatim nego odemo odmah danas privatno...Hvala
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 30.9.2015 14:14:34
|
|
|
|
Mariya
|
Da li Cortina T krema može da se koristi kod osipa od pelena, poput Sudocrema? Tačnije, mojoj H ponekad izađu te sitne crvene tačkice na kada jede nešto kiselo ili kada joj ne promene pelene na vreme, pa da li CortinaT može da se koristi i u tom slučaju?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 30.9.2015 21:25:46
|
|
|
|
Mariya
|
Setih se da pitam još, pošto kažete da se Cortinat može mazati i na bebino lice, da li se maže preventivno, kao zaštitna krema (pošto dolazi hladno vreme) ili samo ukoliko nastane crvenilo ili se koža lica isuši?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 1.10.2015 17:20:35
|
|
|
|
marketing RR
|
Čestitamo septembarskim dobitnicama eca89 Mariya Zemunka85 Drage dobitnice, pošaljite nam na pp ime, prezime, adresu (u Srbiji) i broj telefona, najkasnije do 5.10.2015.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 1.10.2015 17:21:22
|
|
|
|
marketing RR
|
Pišite nam i dalje, jer vam i u oktobru naš dragi sponzor daruje 3 Cortinat krema na ovoj temi Ekcem je najčešće oboljenje kože. Svake godine je sve veći broj obolelih kod nas i u svetu. Taj porast je posledica sve većeg zagadjenja sredine i prisustva mnogih alergena u vazduhu i hrani, svakodnevne izloženosti hemijskim supstancama (sapuni, detrdženti, kozmetički preparati...) Takođe poznati okidači su stres i pad imuniteta. Prisutni genetski–nasledni faktori povećavaju mogućnost pojave ekcema i ozbiljnost simptoma. Ekcem–dermatitis je hronično oboljenje kože koje se odlikuje stalnim zapaljenjem sa karakterističnim simptomima : crvenilo, jak svrab, perutanje, ispucalost i suvoća kože. Ekcem–dermatitis pogađa dečiju populaciju (atopijski dermatitis) tako i odrasle (kontaktni, seborejični dermatitis) Najčešće se leči uz pomoć kortikosteroida, međutim postoji i prirodno rešenje. Pomoć iz prirode CORTINAT krem 75ml(bez kortikosteroida) Kompanija Pharmalife research, Italija, u saradnji sa INSTITUTOM EMPOLI, je proizvela prirodnu kremu bez kortikosteroida - Cortinat krem - brzo i efikasno otklanja simptome EKCEMA –Atopijskog dermatitisa kao što su crvenilo, svrab i suvoću kod ispucale i nadražene kože a ujedno neguje i štiti kožu od ponovne pojave simptoma. Za decu od rođenja ( 0 meseci ) i za odrasle. Pročitajte više Efikasnost CORTINAT krema se zasniva na udruženom delovanju aktivnih principa iz 6 biljnih ekstrakata i ulja.: Liquorice (Glycyrhiza glabra ), Bacopa Monnieri, Oryza sativa bran oil, Onopordum acanthium, Bisabolol, Alantoin Pod sponzorstvom kompanije Lifemedic, distributera Pharmalife proizvoda, otvaramo temu gde ćemo razgovarati o ekcemu-dermatititsu, davati savete i odgovarati na vaša pitanja (na pitanja odgovara dr Mirjana Mišić). Pitanja treba da budu isključivo vezana za ekcem/dermatitis i upotrebu CortinaT krema. 3 najaktivnija korisnika koja u ovoj temi sa nama razmene savete i pitanja vezana za ekcem/dermatitis, će svakog meseca biti nagrađena sa po jednim CortinaT kremom koji vrlo delotvorno rešava sve promene na koži kako kod dece tako i kod odraslih. Dakle učešće u temi donosi poklon u vidu CortinaT krema. Dobitnici se ne mogu ponavljati tokom trajanja konkursa. U slučaju izjednačene aktivnosti na temi, Cortinat krem osvaja korisnik koji je prvi ostavio komentar. Poklone šalje sponzor o svom trošku, na adresu dobitnika.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 1.10.2015 17:57:55
|
|
|
|
eca89
|
Hvala, ali ja nemam adresu u Srbiju, tako da poklanjam ukoliko neko želi.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 1.10.2015 18:00:43
|
|
|
|
marketing RR
|
Eco, izaberi neku od RR-ajki pa neka nam se javi na pp
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 1.10.2015 18:01:21
|
|
|
|
marketing RR
|
IZVORNA PORUKA: eca89 Samo da se zahvalim RR i sponzoru, krema je stigl, hvala puno. Ja sam je već prije kupila i mogu reći da je super, sve pohvale ! U zdravlju koristili
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 2.10.2015 17:43:24
|
|
|
|
Bibilib
|
Imam jedno pitanje za vas zanima me da li znate zasto i da li se jos nekom od vas to desilo da se bebi od 19 meseci ljusti koza na rukicama,kao da ispuuca i pocne da se ljusti? Mazem mu samo pavlovicevu mast ali nista bolje,pa razmisljam da ga odvedem kod doktora....
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 2.10.2015 22:47:26
|
|
|
|
Mariya
|
Hvala RR! Ja dosla da vidim da li mi je neko odgovorio, kad ono ja dobila kremicu
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 16.10.2015 13:46:58
|
|
|
|
Animsaj9
|
Bibilib od moje drugarice beba ima takodje taj problem, u pitanju je ekcem, i oni su probali da mazu Cortinom i pomogla je. Osetljiva decija koza... Jos akobsu mali pa guraju rucice u usta....
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 16.10.2015 13:58:41
|
|
|
|
Animsaj9
|
Moj suprug ima problema zimi naročito, zbog posla kojim se bavi, i stalnog nosenja hirurskih rukavica, pranja ruku sa jakim dezinfekcioni sredstvima, u predelu izmedju palca i kažiprsta koza mu je jako suva, ispucala i cesto zna da svrbi i da se peruta. Da li je u pitanju ekcem? I da li bi mu CortinaT krema mogla pomoci...
< Poruku je uredio Animsaj9 -- 16.10.2015 14:00:53 >
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 17.10.2015 16:36:20
|
|
|
|
nikiteki
|
ovih dana sam primetila da mi sinu hrapovo lice i neke sitne bubuljicice se pojavile ,a cerci na licu kao sitni kapilarcici i crvenilo da li mogu da mazem cortinat da lli ce mi pomoci
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 19.10.2015 17:23:49
|
|
|
|
Bibilib
|
Neki mom sinu se po telu pojave tako male sitne bubuljice pa se izgube ali se vremenom ponovo pojave. I mi mucimo muku sa tim.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?