mama krava -> RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojite Cortinat krem! (3.10.2014 14:50:40)
|
Moj debeli je dobio ekcem posle drugog Pentaxima i od tada ga vucemo....Dobio je i alergiju na kazein[sm=smiley13.gif], a za jaja jos ne znamo - nismo probali. Ekcem se letos povukao, ali evo od kad se vreme pokvarilo, opet se aktivirao, ali moram da priznam da se svaki put sve blaze pojavljuje i sada je samo na licu, tj ispod donje usne i malo se siri ka obrazima. Pre 10 dana smo poceli da koristimo probiotik LATOPIC koji je namenjen ljudima i deci sa atopijskim sermatitisom i alergijama na hranu. I ne znam da li je od njega ili je to normalan tok ove bolesti, ali stvarno se povlaci. Nikada nismo koristili kortiko kreme, nego sam eksperimentisala. Malo Mustela, malo A-Derma, ali najbolje je kada mu mazem samo shea puter koji kupujem u zdravoj hrani! Preporucujem da probate, jer definitivno ne moze da skodi. Cena je npr oko 500 din 100gr, ali to mnoooooogo dugo traje. Mogu i mame da koriste, jer je odlicno za grube laktove, pete i sl [sm=smiley1.gif]. Ja definitivno veoma cenim Pharmalife preparate, a najvise koristimo Immuno!
|
|
|
|