Ringerajin doktor -> RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojite Cortinat krem! (18.2.2015 10:38:25)
|
IZVORNA PORUKA: dalena Postovani, pre 14 meseci sam rodila zdravog decaka zacetog vto postupkom. Ima prilicno suvu kozu na obrazima, sklon je alergijama... Tokom cele te trudnoce koristila sam progesteron u velikim kolicinama. Sada sam opet u drugom stanju, prirodno, i opet na progesteronu, ali manje doze. I ranije sam imala suvu kozu, pogotovo zimi, ali sad je situacija jeziva -suve, isperutane podlaktice, laktovi, koza na zglobovima prstiju puca, krvari... Doktor, ginekolog, tvrdi da je od progesterona, ali iz drugih razloga ne bih smela da prestanem da ga koristim. Da li bi Cortinat krema nama mogla pomoci? Draga mama, Promene kod deteta bi trebalo da je moguće kontrolisati ishranom, suplementima I kremama. CORTINAT krema se može koristiti kod deteta. Kod njega bih preporucila i OMEGA junior kapi . Ove kapi se takodje mogu kombinovati sa IMMNUNO sirupom istog proizvođača –Pharmalife Italija. Cilj ovog pristupa jeste da se produži mirna faza , što više ublaži slika I eventualno izbegne primena leka koliko je moguće. Naravno sve u dogovoru sa pedijatrom. Što se tiće Vaših promena, možete koristiti CORTINAT kremu I više puta dnevno a u zavisnosti od potrebe. Posavetujte se sa lekarom koji Vas prati o higijensko dijetetskom režimu kao I mogućem uvođenju dodataka ishrani koji bi mogli ublažiti sliku I olakašati promene. U slučaju da imate dodatnih pitanja slobodno se javite. Dr. Mirjana Mišić
|
|
|
|