Torbica
|
Konacno da iscitam ovu temu. Od mene ZA. Nemamo nikoga u svom gradu, dodju povremeno da ih vide. Moja mama ume sa decom, skroz je vitalna, 62 god ima. Sva tri porodjaja je bila tu da pomogne, u prizemlju i pomagala mi dok su bili maleni. Ljubav izmedju dece i nje je ogromna i stvarno uzivaju. Leti je cerka isla od 3 god na 2-3 nedelje, sin je ovog leta sa 3 god bio prvi put nedelju dana. Jedan peh je imala proslog leta, rasekla je cerka nogu na neki lim, i poprilican sav, 9 kopci, ali dobro, proslo je. Generalno, ne razmisljam, sve me slusa, nista ne protivreci i ne pravi se pametna, naprotiv, kako mama kaze. Od svekijevaca je deda taj koji forsira da bude sa decom, mada ga ponekad izlevate za nekislatkis ili nesto i ja naravno odreagujem jer se zna sta kad i kako. Ne moze slatkisi ako nije bilo voca i tako. To su sad vec moje bubice, ali dajem jasne instrukcije.... Mada su ih ovo leto kasnije stavljali na spavanje, sveki mi je priznala, pa neceeee, cuj nece... Cerka je bila tri nedelje ovog leta, sin isto, naizmenicno. No, slazem se sa Bubi i Klaritom, p[oginuli bi za njih, nisu im teret, ljubav je ogromna i samo nek uzivaju koliko god i kad god mogu!
< Poruku je uredio Torbica -- 14.9.2014 16:50:07 >